Bria Myles (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Bria Mylesista on kasvanut merkittävä malli ja sosiaalisen median tähti. Nuoresta iästään lähtien Bria Myles, joka tunnetaan myös sosiaalisesta mediastaan ​​ja ulospäinsuuntautuneisuudestaan. Hän on myös koristellut monien aikakauslehtien, kuten King Magazine, BlackMen Magazine, Smooth Magazine ja XXL Magazine, kansia. Hänen lukuisista faneistaan ​​tuli myös hänen ponnahduslautansa kohti kuuluisaa. Briasta tuli sosiaalisen median vaikuttaja ja hänestä tuli todellinen seuralainen, joka motivoi muita mallintekoon. Tällä hetkellä hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu Bria Mylesin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Bria Mylesin pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Bria Myles on? Hän seisoo 5 jalkaa 4 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja mustat hiukset. Mitkä ovat Bria Mylesin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Kaarevan vartalon Brian valokuvat ovat erittäin suosittuja hänen sosiaalisen median sivuillaan. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Bria Mylesin ikä

Kuinka vanha on Bria Myles? Hänen syntymäpäivänsä osuu 21. toukokuuta 1984. Hän on 36-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kaksoset. Hän syntyi Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Lauren Pisciotta (Instagram-tähti) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Bria Myles Wiki

Bria MylesWiki/Bio
Oikea nimiBria Myles
NimimerkkiBria
Kuuluisa AsInstagram-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä36-vuotias
Syntymäpäivä21. toukokuuta 1984
SyntymäpaikkaLos Angeles, CA
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 4 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero5,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 800 000 dollaria (USD)

Bria Mylesin poikaystävä

Kuka on Bria Mylesin poikaystävä? Kuuma ja upea Instagram-tähti Bria Myles on sinkku ja samalla hän on myös erittäin keskittynyt uraansa. Hän seurusteli Draken kanssa ennen kuin hänestä tuli megakuuluisa.

Lue myös: Zaywoah (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Bria Myles Net Worth

Kuinka paljon Bria Mylesin nettovarallisuus on? Hänen postaukset Instagramissa, Facebookissa, Snapchatissa, Linked in ja Twitterissä ovat keränneet paljon seuraajia. Brialla on oikeustieteen maisterin tutkinto, mutta hän on rakentanut uransa valokuvauksen, web-suunnittelun ja viihdetoiminnan parissa, mikä on tehnyt hänestä tämän päivän ikonin. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 800 000 dollaria (USD).

Bria Mylesin ura

Bria Myles huvitti yli 1,8 miljoonaa seuraajaansa avaamalla oman eksklusiivisen verkkosivustonsa. Tämä on jotain, joka todennäköisesti valloittaa sosiaalisen median. Hän aikoo käyttää sivustoa saadakseen faneilleen pääsyn hänen valokuviinsa, videoihinsa ja muihin viihdetuotteisiinsa. Hänen faninsa voivat myös olla yhteydessä muihin sosiaalisen median vaikuttajiin verkkosivuston kautta. Se antaa heille mahdollisuuden henkilökohtaiseen kommunikointiin hänen kanssaan.

Bria Myles -faktoja

  1. Brialla on ainutlaatuisia ominaisuuksia, koska fanit voivat tilata mukautettuja valokuvia ja videoita.
  2. Hän pitää yhteyttä faneihin ja auttaa heitä hankkimaan premium-tilauksia.
  3. Hän myös auttaa tulevia malleja seuraamaan hänen polkuaan menestykseen.
  4. Yhteenvetona voidaan todeta, että Bria on saattanut käydä epätavallisessa kasvatuksessa turvatakseen nykyisen kuuluisuutensa.
  5. Hänen näytteleminen ja aggressiivinen läsnäolo sosiaalisessa mediassa, erityisesti Instagramissa, on kuitenkin auttanut häntä kasvamaan arvioitavaksi malliksi.
  6. Hän pitää menestyksensä tietona, resursseina ja kauneutensa ansiota.
  7. Vaikka hän kohtaa haasteita, kuten kritiikkiä kauneusleikkauksen jälkeen, hän ponnistelee ja on menossa menestymään seuralaisena.
  8. Hänellä on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.

Lue myös: Harvey Petito (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit