Marieangela King (Elijah Allmanin vaimo) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Marieangela King, joka tunnetaan paremmin nimellä "Queenie", on englantilainen laulaja KING-yhtyeessä ja brittiläisen popduo Blonde Electran Jazzy ja Ruby Kingin sisar. Hänet tunnetaan myös paremmin amerikkalaisen muusikon Elijah Allmanin vaimona. Hän on amerikkalainen muusikko ja laulaja Cherin ja hänen toisen aviomiehensä Gregg Allmanin poika. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Marieangela Kingin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Marieangela King Age

Kuinka vanha on Marieangela King? Hän syntyi 16. heinäkuuta 1987 Mumbaissa, Intiassa. Hän on 32-vuotias. Hän on Saksan kansalainen ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Marieangelan kuningasperhe

Marieangela Kingin isän nimi on Michael Jaffray King ja äidin nimi Irmgard King. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kuusi sisarusta. Hänen kaksi veljeään ovat Trillion King ja David Lucius King. Lisäksi hänellä on neljä sisarta, Jazzy King, Ruby King, Michelle King ja Jemima King. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Marieangela King Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Marieangela King? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Marieangelan kehon mitat? Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Lue myös: MacKenzie Bezos (Jeff Bezosin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Marieangela King Wiki

Marieangela kuningasWiki/Bio
Oikea nimiMarieangela kuningas
NimimerkkiMarieangela
Kuuluisa AsElijah Allmanin vaimo
Ikä32-vuotias
Syntymäpäivä16 päivänä heinäkuuta 1987
SyntymäpaikkaMumbai, Intia
SyntymämerkkiSyöpä
KansallisuusSaksan kieli
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
LapsetYksittäinen
Aviomies/puolisoElijah Allman
Nettovarallisuusnoin 12 miljoonaa dollaria (USD)

Marieangela kuningas aviomies

Kuka on Marieangela Kingin aviomies? Hän on naimisissa Elijah Allmanin kanssa 1. joulukuuta 2013. Pariskunta alkoi seurustella vuonna 2013. He tapasivat ensin sokkotreffeillä ja lopulta seurustelivat. Aiemmin Elijah on ollut suhteissa Bijou Phillipsin, Nicole Richien, Paris Hiltonin, Kate Hudsonin ja Heather Grahamin kanssa.

Lue myös: Lori Wachs (Ali Velshin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Marieangela King Net Worth

Kuinka paljon Marieangela Kingin nettovarallisuus on? Hänen laulajauransa on tärkein tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2,3 miljoonaa dollaria (USD). Samoin hänen miehensä nettovarallisuuden arvioidaan olevan yli 12 miljoonaa dollaria (USD).

Marieangela King Facts

  1. Marieangela King oli intohimoinen musiikkiin pienestä pitäen.
  2. Hän aloitti virallisesti musiikkiuransa vuonna 2007.
  3. Tammikuussa 2008 hän julkaisi debyyttisinglensä "Carry Me Home", joka pääsi Saksan singlelistalle.
  4. Hän on aktiivinen Instagramissa noin 2,2 000 seuraajalla.
  5. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Emma Sophocleous (Joe Swashin entinen vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found