Alex Trebek (Jeopardy-isäntä) Wikipedia, Bio, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Vaimo, Ura, Perhe, Faktat

Alex Trebek oli kanadalais-amerikkalainen televisiopersoona. Hänet tunnetaan parhaiten peliohjelman juontajana ja näyttelijänä. Hän oli syndikoidun peliohjelman Jeopardy! Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Alex Trebekin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Alex Trebek Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Payton Porter oli? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 74 kg tai 163 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8,5 US.

Alex Trebekin kuolemansyy

Mikä on Alex Trebekin kuolinsyy? Trebek kuoli 8.11.2020 haimasyövän komplikaatioihin. Hän sai kotonaan lievän sydänkohtauksen. Hänet otettiin Cedars-Sinain lääketieteelliseen keskukseen sen jälkeen, kun hänen kerrottiin kokeneen komplikaatioita. Lisäksi 16. heinäkuuta 2020 Trebek kertoi syövänsä. Hän sanoi, että kemoterapia "palkitsee", vaikka hän on edelleen väsynyt. Hän sanoi myös odottavansa innolla nauhoittamista uudelleen.

Alex Trebekin nettoarvo

Mikä oli Alex Trebekin nettovarallisuus? Näytteliminen ja isännöinti oli hänen ensisijainen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 75 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Regis Philbin (TV-ohjelmien isäntä) Wiki, elämäkerta, pituus, paino, kuolemansyy, vaimo, lapset, perhe, tosiasiat

Alex TrebekWiki/Bio
Oikea nimiGeorge Alexander Trebek
NimimerkkiAlex Trebek
Kuuluisa AsPelinäytöksen isäntä
Ikä80-vuotias (kuollut)
Syntymäpäivä22. heinäkuuta 1940
SyntymäpaikkaGreater Sudbury, Kanada
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuuskanadalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 74 kg (163 lbs)
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero8,5 (USA)
LapsetMatthew ja Emily
puoliso1. Elaine Callei

2. Jean Currivan

Nettovarallisuusnoin 75 miljoonaa dollaria (USD)

Alex Trebek elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha Alex Trebek oli kuollessaan? Hän syntyi Sudburyssa Ontariossa Kanadassa 22. heinäkuuta 1940. Hän oli kuollessaan 80-vuotias. Hänen isänsä nimi oli George Edward Trebek, kokki ja äiti nimeltä Lucille Lagacé. Hän varttui kaksikielisessä ranskalais-englannin taloudessa. Koulutukseltaan hän osallistui Sudburyn lukioon ja sitten Ottawan yliopistoon.

Lue myös: Howard Stern (radioisäntä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, vaimo, lapset, ura, nettoarvo, tosiasiat

Alex Trebekin vaimo

Kuka oli Alex Trebekin vaimo? Hän meni naimisiin yleisradioyhtiö Elaine Callein kanssa vuonna 1974. Pariskunnalla ei ollut lapsia ja he erosivat vuonna 1981. Lisäksi vuonna 1990 hän meni naimisiin Jean Currivanin, kiinteistöprojektipäällikön kanssa New Yorkista. Heillä on kaksi lasta, Matthew ja Emily.

Lue myös: Elaine Trebek Kares (Yrittäjä) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Alex Trebekin ura

Alex Trebek isännöi suosittuja ohjelmia Double Dare, Pitfall ja High Rollers. Hän työskenteli uutis- ja urheilulähettäjänä CBS:ssä sekä radiossa että televisiossa. Hän isännöi peliohjelmaa The Wizard of Odds. Trebek palasi Panelistina To Tell the Truth -elokuvan ABC-elvytykseen vuonna 2018.

Alex Trebek Faktat

  1. Alex Trebek on rakastettu Jeopardy-peliohjelman juontaja. vuodesta 1984 lähtien syndikaatiossa, on kuollut haimasyöpään.
  2. Trebek paljasti maaliskuussa 2019, että hänellä oli diagnosoitu vaiheen neljä haimasyöpä.
  3. Rohkea juontaja voitti viisi Daytime Emmy -palkintoa erinomaisesta pelishow-juontajasta.
  4. Vuonna 2011 Trebek sai Peabody-palkinnon "tiedon kannustamisesta, juhlistamisesta ja palkitsemisesta"; "Jeopardy" on ainoa vuoden 1960 jälkeinen peliohjelma, jota on kunnioitettu.
  5. Trebekillä oli Guinnessin maailmanennätys useimpien saman juontajan isännöimien pelishow-jaksojen osalta 13. kesäkuuta 2014 lähtien. Hän isännöi tuolloin 6 829 Jeopardy!-jaksoa, ohittaen edellisen ennätyksen haltijan Bob Barkerin.

Lue myös: Andrea Espada (TV-ohjelman juontaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Poika, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit