Manish Dayal (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Lapset, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Manish Dayal on tunnettu amerikkalainen näyttelijä. Hän mainostettiin tähteeksi roolistaan ​​Raj Kherina CW:n hittisarjassa 90210 elokuvissa The Hundred Foot Journey (2014) ja Viceroy's House (2017). Hän on esiintynyt Fox-lääketieteellisen draamasarjan The Resident pääosana vuodesta 2018 lähtien. Viritä biografia ja tutustu lisää Manish Dayalin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, lapsista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja paljon muuta faktaa hänestä!

Manish Dayal Pituus ja paino

Kuinka pitkä Manish Dayal on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,79 metrin tai 179 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja mustat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 9 US.

Manish Dayal Age

Kuinka vanha on Manish Dayal? Hänen syntymäpäivänsä osuu 17. kesäkuuta 1983. Tällä hetkellä hän on 37-vuotias. Hänen horoskooppi on Kaksoset. Hän syntyi Orangeburgissa, SC. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Manish DayalWiki/Bio
Oikea nimiManish Dayal
NimimerkkiManish
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä37-vuotias
Syntymäpäivä17. kesäkuuta 1983
SyntymäpaikkaOrangeburg, SC
SyntymämerkkiKaksoset
KansallisuusAmerikan intiaani
EtnisyysSekoitettu
Uskontohindu
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,79 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Runkotilastotnoin 44-32-35 tuumaa
Hauislihaksen koko24 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero9 (USA)
Lapset2
VaimoSnehal Patel
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Manish Dayal vaimo

Kuka on Manish Dayalin vaimo? Hän on naimisissa Snehal Patelin kanssa. Pariskunta on myös siunattu kahdella lapsella. Hän muutti Los Angelesiin, jossa hän asuu tällä hetkellä vaimonsa ja kahden lapsensa kanssa.

Lue myös: Jacob Batalon (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, nettovarallisuus, tyttöystävä, ura, perhe: 10 faktaa hänestä

Manish Dayalin nettoarvo

Kuinka paljon Manish Dayalin nettoarvo on? Vierailevana CSI: Las Vegasissa CBS:llä Dayal näytteli koodia murtavaa tietokoneanalyytikkoa AMC-sarjassa Rubicon. Dayal näytteli myös romanttisessa komediassa Walkaway. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 3 miljoonaa dollaria (USD).

Manish Dayal -perhe

Dayal syntyi Manish Patel intialaiseen gujaratiperheeseen Orangeburgissa, Etelä-Carolinassa. Hänen äitinsä nimi on Hema ja isänsä nimeltä Sudhir Patel. Hän käyttää isoisänsä etunimeä Dayal lavasukunimenä. Koulutuksensa perusteella hän osallistui Marshall Elementary Schooliin. Myöhemmin hän meni Heathwood Halliin Kolumbiaan. Myöhemmin hän suoritti kansainvälisen liiketoiminnan tutkinnon George Washingtonin yliopistosta. Hän valmistui vuonna 2015.

Manish Dayal -ura

Dayal aloitti uransa esiintymällä McDonald'sin, Windowsin, Nintendon ja Domino's Pizzan kansallisissa mainoksissa. Vuosina 2010 ja 2011 hän näytteli Ravia, omahyväistä A-joukkueen johtajaa NBC:n Outsourced-komediasarjassa. Hän näytteli myös Raj Kheriä, syövästä toipuvaa vaihtoehtoista yliopisto-opiskelijaa, The CW’s 90210:n kolmannella ja neljännellä tuotantokaudella. Hän näytteli Hassan Kadamia elokuvassa The Hundred Foot Journey (2014). Vuodesta 2018 lähtien hän on näytellyt Fox-televisiosarjassa The Resident.

Manish Dayal -faktoja

  1. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  2. Vuonna 2008 hän näytteli pääosassa The New Groupin kahdesti jatketussa off-Broadway-ohjelmassa Rafta, Rafta.
  3. Hänellä on yli kaksikymmentä tuhatta Twitter-seuraajaa ja 180 000 Instagram-fania.
  4. Hän osallistui Marshall Elementary Schooliin ja meni myöhemmin Heathwood Halliin Kolumbiaan.
  5. Hän näytteli pienen roolin Noidan oppipoikassa ja Paula van der Oestin Domino-efektissä.

Lue myös: Sankari Fiennes-Tiffin (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found