David Corenswet (Näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

David Corenswet on yhdysvaltalainen näyttelijä. Hän mainostettiin tähtenä vierailevana televisiosarjoissa, mukaan lukien House of Cards vuonna 2018. Lisäksi hän nousi kuuluisuuteen Netflix-sarjoissa The Politician (2019–tällä hetkellä) ja Hollywood (2020), jotka molemmat ovat Ryan Murphyn luomia. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää David Corenswetin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

David Corenswetin ikä

Kuinka vanha on David Corenswet? Hänen syntymäpäivänsä osuu 8. heinäkuuta 1993. Hän on 27-vuotias. Hänen horoskooppi on Syöpä. Hän syntyi Philadelphiassa, PA. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

David Corenswet Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on David Corenswet? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä David Corenswetin korkeuden arvioidaan olevan 6 jalkaa 2 tuumaa. Hän on myös säilyttänyt lihaksikkaan ruumiin, jonka keskimääräinen paino on 72 kg. Hänellä on pähkinänruskeat silmät ja hänen hiuksensa ovat myös vaaleat.

David Corenswet Wiki

David CorenswetWiki/Bio
Oikea nimiDavid Packard Corenswet
NimimerkkiDavid
Kuuluisa AsTV-näyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä27-vuotias
Syntymäpäivä8. heinäkuuta 1993
SyntymäpaikkaPhiladelphia, PA
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,82 m (6 jalkaa 2 tuumaa)
Painonoin 72 kg (158 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero10 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

David Corenswetin tyttöystävä

Kuka on David Corenswetin tyttöystävä? Hän ei ole vielä naimisissa eikä hänellä ole toistaiseksi vaimoa. David Corenswet on hyvin salaperäinen henkilökohtaisen elämänsä suhteen, eikä ole paljastanut mitään tietoja treffielämästään. Hän yleensä ohittaa tyttöystäväänsä koskevat kysymykset. Myöskään hänen aiemmasta deittailuelämästään ei ole tietoa. Koska hänen henkilökohtaisesta elämästään puuttuu avoimuus, on epäselvää, onko hän sinkku vai parisuhteessa.

David-Corenswet-faktoja

Lue myös: Jacob Elordi (Näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

David Corenswetin nettoarvo

Kuinka paljon David Corenswetin nettovarallisuus on? Ohjaaja Rob Reiner valitsi Corenswetin vuonna 2016 päärooliksi suunnitellussa televisiosarjassaan The Tap, joka sijoittuu Yale Collegeen vuonna 1969. Hän on esiintynyt vierailevina rooleissa elokuvissa House of Cards, Elementary ja Instinct. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

David Corenswetin perhe

David Corenswetin isä John Corenswet oli kotoisin näkyvästä juutalaisperheestä New Orleansissa ja työskenteli näyttelijänä New Yorkissa useita vuosia ennen kuin hänestä tuli asianajaja; hänen äitinsä Caroline Packard on lakimies, joka on erikoistunut voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden konfliktien ratkaisemiseen; hänen sisarensa Amy Packard Corenswet on valmistunut 2020 University of Pennsylvania Law Schoolista.

David Corenswetin tosiasiat

  1. David Corenswet valmistui Shipley Schoolista ja ansaitsi kuvataiteen kandidaatin tutkinnon draamaalalla vuonna 2016.
  2. Hän esiintyi lukuisissa ammattiteatterin tuotannossa, mukaan lukien Arden Theatre Companyn vuoden 2002 tuotanto Arthur Millerin All My Sons.
  3. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  4. Ilmoitettiin, että hän sai roolin Hollywood-sarjan pilotissa.
  5. Hän teki ammattinäyttelijän debyyttinsä vuoden 2011 lyhytelokuvassa Following Chase.

Lue myös: Will Brittain (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, perhe, ura, nettoarvo, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found