GloZell Green Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus: 15 faktaa hänestä

GloZell Lyneette Simon tai muuten GloZell Green tai yksinkertaisesti GloZell on amerikkalainen YouTube-persoonallisuus, räppäri, laulaja ja koomikko. Hän on kuuluisa viihdyttävistä ihmisistä koomikkopersoonansa ja iloisen ulkonäön ansiosta. Hänen Instagram-biografiansa lukee: "Sinunhuisäiti tekee parhaani. Tilaa uusi Podcast Glowing Up -linkki biossa. Instagram, YouTube, Facebook ja kaikki sosiaalinen media." Saat lisätietoja hänen iästä, pituudesta ja painosta.

GloZell Green Age & Bio

Kuinka vanha on kuuluisa koomikko GloZell Green? Tällä hetkellä hän on 48-vuotias, Her syntymäpäivä putoaa Orlandoon, FL. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Glorialle ja Ozell Greenille, ja hänen nimensä on esimerkki hänen vanhempiensa nimistä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on yksi sisar, DeOnzell, joka on oopperalaulaja. Koulutukseltaan vuonna 1997 GloZell opiskeli Floridan yliopistossa ja valmistui musiikkiteatterin BFA-tutkinnosta.

GloZell Green Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on neiti GloZell Green? Hän seisoo 1,78 metrin korkeudella tai muuten 5 jalkaa 10 tuumaa. Hän painaa noin 60 kg tai 132 lb. Hänen figuuritilastot ovat 36-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 34 DD. Hän käyttää kengänkokoa 9 US. Lisäksi hänellä on mustat silmät ja mustat kiharat ja kiharat hiukset, mikä lisää hänen persoonallisuuttaan ja tekee hänestä niin tyylikkään ja rohkean näköisen. Hän rakastaa kokeilla erilaisia ​​ja rohkeita huulipunasävyjä, kuten vihreää, violettia ja monia muita ainutlaatuisia värivaihtoehtoja.

GloZell Green Wiki/ Bio

NimiGloZell vihreä
Ikä48-vuotias
Korkeus1,78 m (5 jalkaa 10 tuumaa)
Paino132 lb (60 kg)
Kehon mitat36-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 DD
Kengännumero9 USA
AviomiesS.K. Simon
TytärO'Zell (korvikkeen kautta)
NettovarallisuusNoin 900 000 dollaria

GloZell Green Husband

Hän on eronnut ja viettää elämänsä sinkkuna tyttärensä kanssa. Vuonna 2013 hän solmi johtajan S.K. Simon. Myöhemmin pari erosi. Heidän avioeron syytä ei edelleenkään tiedetä. Elokuussa 2016 hän sai tyttären nimeltä O'Zell. Hänen tyttärensä syntyi sijaissynnyttäjän kautta.

GloZell Green Net Worth

Kuinka paljon GloZell Greenin nettoarvo on? Hänen omaisuutensa on noin 900 000 dollaria. Hän omistaa lähteiden mukaan myös suuren omakotitalon Los Angelesissa. Hän ansaitsee myös kohtuullisen määrän mainostajistaan ​​ja sponsoreistaan.

15 faktaa GloZell Greenistä

 1. Hänellä on kaunis perhe, johon kuuluu tytär, äiti, isä ja sisarukset.
 2. Hän varttui oopperalaulajasisaren DeOnzell Greenin kanssa.
 3. Vuonna 2018 Greenillä oli pieni rooli Little Debbien roolissa Ralph Breaks the Internetissä.
 4. Hän kiinnittää yleisön huomion, kun näyttelijä mainitsi hänen bloginsa Elijah Woodin tapaamisesta vuoden 2011 Jimmy Kimmel Live! -haastattelussa.
 5. Vuonna 2012 hän esiintyi verkkosarjassa Dr. Fubalous.
 6. Hän haastatteli presidentti Barack Obamaa YouTube-suoratoistossa Valkoisessa talossa vuonna 2015.
 7. Hän ylläpitää myös YouTube-kanavaansa.
 8. Hän avasi YouTube-kanavansa vuonna 2008, ja se sisältää videohaastatteluja, komediaa hänen elämästään ja lauluparodioita.
 9. Hänellä on miljoonia tilaajia ja yli 700 miljoonaa katselukertaa.
 10. Hänen katsotuimmat videonsa kanavallaan on cinnamon challenge -video, joka on ylittänyt yli 53 miljoonaa katselukertaa, ja "My Push up Bra auttaa minua saamaan mieheni" -video, jolla on yli 25 miljoonaa katselukertaa.
 11. Hän on myös aktiivinen Instagramissa.
 12. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.
 13. Matkustaminen on hänen suosikkinsa.
 14. Hän on eräänlainen emotionaalinen persoonallisuus.
 15. Mausteiset ruoat ovat hänen suosikkinsa ja kuuluvat joskus myös hänen ateriansa.

Lue myös: Whitney Simmons (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit