PewDiePie (Youtuber) Wiki, Bio, Vaimo, Lapset, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Ikä, Pituus, Paino, Faktat

PewDiePie oikea nimi on Felix Kjellberg. Hän on YouTube-julkkis, jonka komedia- ja videopelikommenttikanava on ansainnut yli 105 miljoonaa tilaajaa ja jonka nettovarallisuuden arvioidaan olevan 40 miljoonaa dollaria. Hänet äänestettiin suosituimmaksi peliverkkotähdeksi 2014 Teen Choice Awards -gaalassa. Vuonna 2016 hänet valittiin Time-lehden maailman 100 vaikutusvaltaisimman ihmisen listalle.

PewDiePie vaimo ja lapset

YouTuber PewDiePie on naimisissa pitkäaikaisen italialaisen tyttöystävänsä Marzia Bisogninin kanssa. Pari solmi solmun 19. elokuuta 2019. Nykyinen pariskunta Felix ja Marzia Kjellberg meni naimisiin tasan kahdeksan vuotta sen jälkeen, kun he tapasivat ensimmäisen kerran pienessä seremoniassa, joka näyttää tapahtuneen Lontoon Kew'n kasvitieteellisessä puutarhassa. Luotuaan verkkosuhteen Kjellberg lensi Italiaan tapaamaan häntä. PewDiePie kosi Marzia Bisogninia huhtikuussa 2018, kun pariskunta oli lomalla Japanissa.

Häät olivat pieni, intiimi suhde "lähimpien ystäviemme ja perheemme" kanssa, Marzia Kjellberg kirjoitti Instagramissa. Joihinkin vieraisiin kuuluivat YouTube-käyttäjät JackSepticEye, GirlGamerGab, KickthePJ ja Boyinaband. Marzia Kjellbergin punaisen hääpuvun teki Joanne Fleming-niminen couture-suunnittelija, jota Kjellberg kiitti Instagramissa "näkemykseni herättämisestä henkiin". Lisäksi mekon junan kirjonnan teki brittiläinen taiteilija nimeltä Susan Kennewell. Mekon valmistus kesti "kuukausia", Kjellberg kirjoitti Instagramissa, mutta sanoi, että lopputulos oli hänen "unelmapukunsa".

Tällä hetkellä tämä rakastava kyyhkyspari asuu Brightonissa, merenrantakaupungissa Isossa-Britanniassa, ja heillä on kaksi koiraa: mopsit nimeltä Edgar ja Maya. Kaksikko ei ole vielä siunattu lapsilla.

PewDiePie perhe

PewDiePie syntyi Felix Arvid Ulf Kjellbergiksi Göteborgissa, Ruotsissa 24. lokakuuta 1989. Hänen vanhempansa ovat Lotta Kristine Johanna ja Ulf Christian Kjellberg. Hänen isänsä on yritysjohtaja ja hänen äitinsä on palkittu tietojohtaja. Hänellä on vanhempi sisko nimeltä Fanny. Lukiossa Felix jätti koulun väliin pelatakseen videopelejä. Hän valmistui lukiosta Göteborgin Högre Samskolassa. Hän keskittyi alun perin suorittamaan teollisuustalouden ja teknologian johtamisen tutkintoa Chalmersin teknillisessä yliopistossa. Hän ei kuitenkaan ollut kiinnostunut kursseista, joten hän keskeytti. Hän ei jättänyt opiskelua hakeakseen YouTube-uraa, kuten on laajalti raportoitu vuosien varrella. Vaikka hän ei ollut kiinnostunut koulun kursseistaan, hänellä oli intohimo photoshopiin ja jatkuva rakkaus videopeleihin. Hän myi photoshopattuja kuvia säästääkseen tarpeeksi rahaa tietokoneen ostamiseen.

PewDiePie ura

Urastaan ​​puhuessaan Felix liittyi YouTubeen 19. joulukuuta 2006. Hänen alkuperäinen kanavansa oli itse asiassa nimeltään "Pewdie". Hän selitti, että hän valitsi sanan "penkki" laserin antamaksi ääneksi. Hänen varhaiset videonsa koostuivat Felixin soittamisesta Call of Dutya. Hän sekoitti myös joitain vloggausvideoita. Jonkin aikaa hän unohti/menetti salasanan Pewdie-kanavaansa, joten hän julkaisi uuden PewDiePie-nimisen 29. huhtikuuta 2010. PewDiePie-kanavalla hän keskittyi Call of Dutyyn, Minecraftiin ja useisiin muihin kauhu-/toimintapeleihin. Hän esimerkiksi soitti lyhyitä katkelmia parhaista CoD-tapauksistaan ​​viihdyttävillä kommenteilla ja muokkauksilla. Minecraft-videoilleen hän julkaisi "Let's Plays", jossa yksinkertaisesti pelattiin peliä.

Lisäksi vuosina 2012 ja 2013 PewDiePie oli nopeimmin kasvava kanava YouTubessa. Pelkästään vuonna 2013 kanavan tilaajamäärä kasvoi 3,5 miljoonasta 19 miljoonaan. Hän sai uuden tilaajan sinä vuonna nopeudella 1,037 sekunnissa, koko vuoden. Hän ansaitsi 1,3 miljardia videon katselukertaa sinä vuonna ja päätyi tilatuimmaksi kanavaksi YouTubessa.

PewDiePie ikä

Tällä hetkellä hän on 30-vuotias. Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuumaa pitkä ja painaa noin 65 kg. Lisäksi hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

PewDiePie Net Worth

Kuinka paljon PewDiePie on arvoinen? PewDiePie on ruotsalainen videopelikommentaattori ja Internet-julkkis, jonka nettovarallisuus on 40 miljoonaa dollaria. Hän ei ole vain YouTuben suurin tähti videoiden katselukertojen perusteella, vaan hän on myös jatkuvasti yksi parhaiten palkatuista henkilöistä sivustolla.

PewDiePie-tulot: Vuonna 2013 PewDiePie oli eniten palkattu YouTube-tähti 12 miljoonan dollarin tuloilla. Vuonna 2014 hänen tulonsa ylittivät 14 miljoonaa dollaria. Vuonna 2015 hän ansaitsi 9 miljoonaa dollaria. Vuonna 2016 PewDiePie tienasi 15 miljoonaa dollaria. Vuonna 2017 hän tienasi 12 miljoonaa dollaria. Vuonna 2018 hän tienasi 15,5 miljoonaa dollaria. Vuonna 2019 hän ansaitsi 13 miljoonaa dollaria. Tätä kirjoittaessa PewDiePie veloittaa 450 000 dollaria yhdestä sponsoroidusta videosta celebritynetworth.comin mukaan.

PewDiePie Wiki & Bio

Wiki/Bio
Oikea nimiFelix Arvid Ulf Kjellberg
NimimerkkiPewDiePie
Ikä30 vuotias
Syntymäaika (DOB),

Syntymäpäivä

24. lokakuuta 1989
AmmattiYouTuber
KuuluisaEniten tilaaja YouTube-käyttäjä
SyntymäpaikkaGöteborg, Ruotsi
KansallisuusRuotsin kieli
EtnisyysValkoinen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliUros
ZodiacSkorpioni
Nykyinen asuinpaikkaKalifornia, Yhdysvallat
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'8"

Senttimetrit: 168 cm

Mittarit: 1,68 m

PainoPaino: 65 kg

Paunaa: 143 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

44-32-46 tuumaa
Hauislihaksen koko19 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero9 (USA)
Perhe
VanhemmatIsä: Ulf Christian Kjellberg

Äiti: Lotta Kristine Johanna

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Fanny

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimisissa
Tyttöystävä/treffitMarzia Bisognin
Edellinen treffit?Ei tunnettu
Vaimo / puolisoMarzia Bisognin (naimisissa 2019)
LapsetEi mitään
koulutus
Korkein pätevyysYliopiston keskeyttäminen
YliopistoChalmersin teknillinen yliopisto
KouluGöteborgs Högre Samskola
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 40 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria
Sponsorit/mainoksetEi tunnettu
Suosikki
LempiväriVioletti
SuosikkinäyttelijäEmma Watson
Onko lemmikkejä?Joo
Suosikkikeittiöitalialainen
Suosikki lomakohdeKreikka
Onko PewDiePie alkoholisti?Joo
Onko PewDiePie riippuvainen tupakoinnista?Ei tunnettu
HarrastuksetEditointi, Photoshop
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram, Youtube, Twitter

Lue myös: Adam Montoya (Youtuber) Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Bio, Wiki, Pituus, Paino, Ura, Faktat

PewDiePie tosiasiat

  • Hän menetti YouTube Red -ohjelmansa vuonna 2017, kun paljastui, että useat hänen videoistaan ​​sisälsivät antisemitistisiä viittauksia.
  • Hän rakastaa hyväntekeväisyystyötä.
  • 31. lokakuuta 2019 Kjellberg lahjoitti 69 420 dollaria Team Treesille.
  • Oman YouTube-kanavansa lisäksi Kjellberg on esiintynyt muiden YouTube-sisällöntuottajien videoissa.
  • Hänellä on myös valtava fani, jota seuraa Instagram-tilillään.
  • Hän on myös lemmikkieläinten ystävä.
  • Tammikuussa 2019 Kjellberg ilmoitti yhteistyöstä energiajuomayhtiö G Fuelin kanssa.
  • Hän on valtava suvereenien videopelien tekijöiden tukija.

Lue myös: Quadeca (Youtuber) Bio, Wiki, Tyttöystävä, Treffit, Nettovarallisuus, Ikä, Pituus, Paino, Ura, Faktat

Lue myös: Mikey Barone (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit