Charlie Zelenoff (fake UBF Champion) Wiki, Bio, Ikä, Vaimo, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Perhe, Ennätys, Faktat

Charlie Zelenoff (s. 27. heinäkuuta 1988) on Venäjällä syntynyt amerikkalainen ammattinyrkkeilijä, jonka kotipaikka on Los Angeles, Kalifornia. Hän nosti maineensa, koska hän väittää olevansa UBF-mestari. Hän ilmoittaa myös, että hänellä on lyömätön ennätys 240-0. Kukaan ei kuitenkaan ole hänen kanssaan samaa mieltä. Hän jopa haastaa kuntosaleilla olevat ihmiset taistelemaan häntä vastaan ​​antamalla heille rahaa. Siksi useimmat ihmiset ajattelevat, että hän on henkisesti murtunut ja jälkeenjäänyt. He jopa sanovat, että Charlie on harhaanjohtava.

Lisäksi Zelenoff, joka kutsuu itseään Charlie Z:ksi, Charlie Champion Zelenoffiksi ja "vuohiksi", on 32. Hän asuu isäpuolensa ja äitinsä kanssa, jotka molemmat ovat muuttaneet Ukrainasta, North Vista Streetillä. Hän näyttää kuitenkin viettävän suurimman osan ajastaan ​​kuntosaleilla ja nyrkkeilystudioilla, joissa hänet kuvataan pudotus- ja vetäytymistaisteluissa, jotka saavat osan vastustajista hämmästyksiin hänen väkivallastaan. Zelenoff, joka on 5'9" ja painaa noin 140 kiloa, väittää voineensa kaikki yli 240 taistelua, joissa hän on ollut. ”Nyrkkini aiheutti pandemian, jonka koko maa kuuli”, hän sanoo. Hänen videonsa ja muut on julkaistu Charlie ZTV:ssä, hänen YouTube-kanavallaan, jolla on 7 450 tilaajaa ja joitain mainostajia.

Mutta vielä suuremmat yleisöt löytävät lisätietoja Charlie Zelenoffista YouTube-kanavilla, kuten "Charlie Zelenoff Uncut", jolla on 63 200 tilaajaa. MailOnlinen julkaisema video, jossa Zelenoff pudotti nyrkkeilijä Deontay Wilderilta vuonna 2015, on kerännyt 4,2 miljoonaa katselukertaa.

Zelenoff kehuu omalla YouTube-kanavallaan ja kriitikoidensa videoissa olevansa Underground Boxing Federationin (UBF) ykkösnyrkkeilijä, jonka mukaan se perustettiin vuonna 2011 torjumaan sitä, mitä sen perustaja piti korruptiona. tunnetuimmat järjestöt, kuten World Boxing Organization. Jotkut kuitenkin kyseenalaistavat, onko UBF totta. UBF mainitsee verkkosivuillaan Zelenoffin taistelun Chris Kudin kanssa, jonka se tunnistaa "homon veljeksi, jonka leuka murtui äskettäin ja joutui uudelleen johtoon harkitsemattoman kiistan seurauksena" UBF-mestarin kanssa. "Minä otan tämän pedon Kudin uudelleen ja tapan hänet kehässä", Zelenoff sanoi.

Hän trollasi Internetissä epätavallisen käyttäytymisensä takia ja väitti: ”Yhdessä videossa Zelenoff esittelee punaisia ​​korkokenkiä, jotka he sanoo ostaneensa Kardashianille. "Rakastan Kim Kardashiania niin paljon, etten pysty nukkumaan... Rakastan tätä tyttöä niin paljon, se on kirjaimellisesti vahvempi kuin pandemiaiskuni." Mutta sitten toisessa videon kohdassa hän sanoo, että hän on nyt ihastunut Nicky Minajiin.

Lisäksi Zelenoffin isäpuoli Eugene tukee häntä suuresti, samoin kuin hänen äitinsä Tanya. Eugenen sanotaan kuvaavan joitain Zelenoffin videoita. "Charlie on poikani. Hän ei ole vain loistava taistelija. Hän on loistava poika, Eugene Zelenoff sanoo sosiaalisessa mediassa vastauksena poikapuolensa kritiikkiin. Zelenoff, joka toteaa olevansa Neuvosto-Venäjän armeijan veteraani, sanoo: "Tiedät missä ASUN. Olette tervetulleita muther f-ckers… "te internetin soturit, mitä aiot tehdä, kun näette Charlien HBO:ssa?"

Ikä, pituus, paino ja kehon mitat

Charlie Zelenoff on 32-vuotias. Hänellä on erittäin hyvä korkeus 5 jalkaa 9 tuumaa. Hän painaa noin 78 kiloa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 42-32-35 tuumaa. Hänen hauislihaksensa on 14 tuumaa. Lisäksi hänen hiuksensa on musta ja silmien väri on ruskea.

Charlie Zelenoff Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiCharlie Zelenoff
NimimerkkiZ-rahaa
Ikä32 vuotta vanha
Syntynyt27. heinäkuuta 1988
AmmattiNyrkkeilijä
KuuluisaHän väittää olevansa UBF-mestari
SyntymäpaikkaVenäjä
KansallisuusAmerikkalainen-venäläinen
EtnisyysKaukasialainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliUros
ZodiacLeo
Nykyinen asuinpaikkaLos Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5' 9"

Senttimetrit: 175 cm

Mittarit: 1,75 m

PainoPaino: 78 kg

Paunaa: 171 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

42-32-35 tuumaa
Hauislihaksen koko14 tuumaa
Silmien väriRuskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero8 (USA)
Perhe
VanhemmatIsä: Eugene

Äiti: Tanya

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimisissa
Edellinen treffit?Ei tunnettu
Tyttöystävä/treffitYksittäinen
Vaimo / puolisoDaria Zelenoff
LapsetEi mitään
koulutus
Korkein pätevyysValmistua
YliopistoEi tunnettu
KouluFairfaxin lukio
Suosikki
LempinäyttelijäKevin Spacey
Suosikki painijaDavid Otunga
SuosikkiväriMusta
Suosikkikeittiöitalialainen
Suosikki loma

Kohde

Sveitsi
HarrastuksetNyrkkeily ja matkustaminen
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 56 000 Yhdysvaltain dollaria
Sponsorit/mainoksetEi tunnettu
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram

Lue myös: Aly Raisman (voimistelija) Bio, Wiki, Poikaystävä, Treffit, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ura, Koulutus, Faktat

Vaimo, puoliso ja lapset

Charlie Zelenoff on naimisissa Daria Zelenoffin kanssa, joka tukee hänen unelmaansa tulla kaikkien aikojen "suurin nyrkkeilijäksi". Pariskunnan voidaan usein nähdä juhlimassa Zelenoffin "voittoja" sosiaalisessa mediassa. Tällä hetkellä Zelenoff asuu Los Angelesissa, Kaliforniassa, yhdessä vaimonsa ja perheensä kanssa.

Lue myös: Luettelo vuoden 2020 50 parhaasta kauniista naisesta

Bio, perhe ja varhainen elämä

Charlie Zelenoff syntyi 27. heinäkuuta 1988 Los Angelesissa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Zelenoffin isäpuoli Eugene tukee häntä hyvin, samoin kuin hänen äitinsä Tanya. Hyvin nuorena Zelenoffista tuli intohimo nyrkkeilyyn. Hän päätti jatkaa ammattinyrkkeilyä. Ensimmäisessä virallisessa taistelussaan Zelenoff kohtasi Andrew Hartleyn välisarjassa. Valitettavasti Zelenoff hylättiin ensimmäisessä ottelussaan, eikä hän koskaan löytänyt tapaa palata ammattilaisnyrkkeilyelämään. Koulutuksensa mukaan hän varttui Los Angelesissa, missä hän osallistui "Fairfax High Schooliin".

Lue myös: Shayna Baszler (Paini) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, WWE-ura, Puoliso, Nettovarallisuus, Faktat

Katso tämä postaus Instagramissa

Seuraava tyttöni

Charlie Zelenoff 🌐 (@charlie.zelenoff) jakama viesti 24. maaliskuuta 2018 klo 3.33 PDT

Lue myös: Michael Jordan (koripalloilija) Nettovarallisuus 2020, Puoliso, Bio, Wiki, Pituus, Paino, Vartalotilastot, Faktat

Nettovarallisuus

Muutamien julkkisten on tiedetty olevan melko salaperäisiä paitsi henkilökohtaisen elämänsä, myös nettovarallisuutensa suhteen. Tällainen tähti on Charlie Zelenoff. Hänen arvoaan on kuitenkin vaikea arvioida nettovarallisuus. Yksi asia, josta voimme kuitenkin kaikki olla samaa mieltä, on se, että hänen suosionsa kasvaa päivien kuluessa, ja tällä arvioidaan olevan merkittävä vaikutus sekä hänen palkkaansa että nettovarallisuus. Vielä kiehtovampaa on Charlie Zelenoffin intohimo tehdä se näyttelijä- ja painiurana. Tästä johtuen ei ole yllätys, että Charlie Zelenoff on vähitellen nousemassa tähteen, tullakseen yhdeksi alan parhaista taiteilijoista. Vuodesta 2020 lähtien Charlie Zelenoffin nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 56 000 Yhdysvaltain dollaria.

Lue myös: Luettelo vuoden 2020 10 eniten tuottavista animaatioelokuvista

Charlie Zelenoff Faktat

  • Hänen Instagram-tilinsä on täynnä videoleikkeitä, joissa hän väitti olevansa maailman paras nyrkkeilijä.
  • Hän kutsuu itseään VUOHIksi eli kaikkien aikojen suurimmaksi.
  • Hänen vaimonsa Daria on ainoa henkilö, joka uskoo häneen ja tukee häntä sokeasti.
  • Jotkut jopa tekivät hänestä dokumentin ja lyhytelokuvia.
  • Nimi on Troll Champion: The Charlie Zelenoff Story.
  • Dokumentissa hän päihittää amatöörin ja ei-nyrkkeilijän täysin esitelläkseen.
  • Kerran hän pyysi teini-ikäistä nyrkkeilijää taistelemaan kanssaan.
  • Mutta poika löi häntä pahasti kehässä.
  • Itse asiassa hän alkoi vuotaa verta nenästä ja suusta.
  • Nyrkkeilyyhteisö on jättänyt hänet kokonaan huomiotta.
  • Lisäksi Floyd Mayweather Sr on opettanut hänelle nyrkkeilytunteja.
  • Hänen Instagram-biografiansa lukee: "Olen ammattinyrkkeilijä Underground Boxing Federationissa".
  • Lähes jokaisessa Instagram-tekstiessään hän väittää olevansa nyrkkeilyn mestari.

Lue myös: 10 parasta salaista faktaa Netflixin näyttelystä 13 syytä

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found