Hafu (Twitch Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Hafu on amerikkalainen Twitch-pelaaja ja sosiaalisen median tähti. Hän mainostettiin tähteeksi Hafu-kanavallaan, jolla hän on kerännyt yli 1,1 miljoonaa seuraajaa. Hänet tunnetaan parhaiten videopelien suoratoistosta Twitchissä. Hän on World of Warcraftin ja Hearthstonen ammattilaispelaaja. Hän on vastustanut seksuaalista häirintää pelaamisessa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Hafun Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Hafu ikä

Kuinka vanha Hafu on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 18. huhtikuuta 1991. Hän on 29-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Oinas. Hän syntyi Yhdysvalloissa.

Hafu Pituus & Paino

Kuinka pitkä Hafu on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 59 kg tai 160 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Hafu kehon mitat

Mitkä ovat Hafun kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Hafu oikea nimi

Mikä on Hafun oikea nimi? Hänen oikea nimensä on Rumay Wang. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Hafu perhe

Hafu syntyi Newtonissa, Massachusettsissa, kiinalaisille maahanmuuttajavanhemmille Pekingistä. Hän varttui Lexingtonissa. Hänen ystävänsä esittelivät hänet MMORPG World of Warcraftiin lukiossa. Myöhemmin hän opiskeli Bentley Universityssä, mutta keskeytti opinnot keskittyäkseen pelaamiseen.

Hafu-ikä

Lue myös: 39daph (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Hafu Wiki

HafuWiki/Bio
Oikea nimiRumay Wang
NimimerkkiHafu
Kuuluisa AsTwitch tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä29-vuotias
Syntymäpäivä18. huhtikuuta 1991
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 59 kg (160 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Hafu poikaystävä

Kuka on Hafun poikaystävä? Hänellä on romanttinen yhteys pelitoveri David Caeroon. Lisäksi hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei tunneta.

Hafu-poikaystävä

Lue myös: xChocoBars (Twitch Steamer) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Hafun nettoarvo

Kuinka paljon Hafun nettoarvo on? Hän julkaisee myös pelisisältöä YouTuberiin ja on osa kuuluisaa peliryhmää "The Click Crew", joka koostuu useista Internet-julkkiksista, kuten Muselk, Crayator, BazzaGazza, Marcus, Lazarbeam ja Lachlan. Sen lisäksi, että Hafu ansaitsee tilauksilla, mainostuloilla ja sponsoroinnilla, hän saa myös rahaa lahjoituksilla. Useat tuhannet ihmiset katsovat säännöllisesti hänen Twitch-streamejaan, ja hänellä on yli miljoona seuraajaa kanavallaan. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Hafu faktoja

  1. Hafu esiintyi Smasher’s Legends of Gamingissa vuonna 2015.
  2. Vuonna 2020 hän alkoi suoratoistaa ja julkaista videoita, joissa hän pelaa keskuudessamme ystävien kanssa.
  3. Hänestä tuli myös toiseksi katsotuin naispuolinen Twitch-striimaaja lokakuussa, ja hänet ohitti vain Pokimane.
  4. Hafu voitti toisen PogChamps-shakkiturnauksen syyskuussa 2020.
  5. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Zackttg (Twitch Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit