Cynthia Malkin (Richard Blumenthalin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Cynthia Malkin on amerikkalainen kuuluisa puoliso ja tunnetaan paremmin Richard Blumenthalin vaimona. Hän on amerikkalainen poliitikko ja asianajaja, joka työskentelee Yhdysvaltojen senaattorina Connecticutista. Hän on ollut naimisissa vaimonsa Cynthia Malkinin kanssa lähes neljä vuosikymmentä ja parilla on neljä yhteistä lasta. Kuuluneena amerikkalaisena poliitikkona Richard nauttii suuresta parrasvalosta. on 15 vuotta nuorempi kuin hänen miehensä, joka on nyt 74-vuotias. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Cynthia Malkinin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Cynthia Malkin Ikä

Kuinka vanha on Cynthia Malkin? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on todennäköisesti 50-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään.

Cynthia Malkin Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Cynthia Malkin on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,67 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 59 kg tai 132 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Lue myös: Jacqueline Titone (Adam Sandlerin vaimo) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettovarallisuus, tosiasiat

Cynthia Malkin Wiki

Cynthia MalkinWiki/Bio
Oikea nimiCynthia Malkin
NimimerkkiCynthia
Kuuluisa AsRichard Blumenthalin vaimo
Ikä50-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNA
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 59 kg (132 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
LapsetJoo
Aviomies/puolisoRichard Blumenthal
Nettovarallisuusnoin 250 miljoonaa dollaria (USD)

Cynthia Malkin aviomies

Kuka on Cynthia Malkinin aviomies? Hän on naimisissa Richard Blumenthalin kanssa 27. kesäkuuta 1982. He olivat kihloissa hänen vanhempi vuotenaan Harvardissa ja menivät naimisiin seuraavana vuonna. Blumenthalilla on neljä yhteistä lasta. Heidän poikansa Matt Blumenthal valittiin Connecticutin edustajainhuoneeseen 147. piiristä marraskuun 2018 vaaleissa.

Cynthia Malkin vanhemmat

Cynthia Malkinin isän nimi on Peter L. Malkin. Hän on Lawrence Wienin äidinpuolinen tyttärentytär. Lisäksi hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Elena Moussa (Greg Gutfeldin vaimo) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettovarallisuus, ura, tosiasiat

Cynthia Malkin Net Worth

Kuinka paljon Cynthia Malkinin nettovarallisuus on? Hän elää hillittyä elämää mediassa. Hän tapasi Richardin ollessaan 16-vuotias ja Richardin 31-vuotiaana. Lisäksi Blumenthalin varallisuus ylittää 100 miljoonaa dollaria, mikä tekee hänestä yhden senaatin rikkaimmista jäsenistä. Hänen perheensä nettovarallisuus on peräisin suurelta osin hänen vaimostaan, koska Malkinit ovat vaikutusvaltaisia ​​kiinteistökehittäjiä ja isännöitsijöitä, joilla on omistusosuus, mukaan lukien omistusosuus Empire State Buildingista. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 250 miljoonaa dollaria (USD).

Cynthia Malkin Faktat

  1. Cynthia Malkin on salaperäinen nainen ja haluaa pitää henkilökohtaisen elämänsä poissa mediasta ja parrasvaloista.
  2. Hän onnistuu elämään suhteellisen eristäytynyttä elämää.
  3. Cynthia on toisinaan Richardin mukana palkintotilaisuuksissa ja punaisen maton tapahtumissa.
  4. Tällä hetkellä hän työskentelee vaimona.
  5. Hän on myös omistautunut äiti pojalleen.

Lue myös: Meg Mathews (Noel Gallagherin entinen vaimo) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettovarallisuus, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found