Mikaela Long (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Mikaela Long on amerikkalainen YouTuber ja sosiaalisen median vaikuttaja. Hän oli läsnä sosiaalisen median alustoilla, kuten Instagram ja Vine vuoden 2013 alusta, ja hän tuli aktiivisemmaksi Vine-tilillään vasta maaliskuussa 2015. Hän julkaisee kuvansa Instagramissa, ja hänen Vine-tilinsä on pääosin ladattu hänen luomiensa hauskojen videoiden kanssa. Hänet tunnetaan sekä komediavideoiden että meikkisisällön julkaisemisesta omalle YouTube-kanavalleen. Hyvin lyhyessä ajassa hän on ylittänyt yli 800 000 tilaajaa. Ennen tätä hän oli suosittu 6 sekunnin videosovelluksessa Vine. Vuonna 2016 hän voitti Shorty-palkinnon parhaasta Vine-koomikosta. . Hän on viime aikoina saanut tunnustusta sosiaalisessa mediassa erityisesti Instagramissa ja Vine-toiminnastaan. Hänellä oli miljoonia seuraajia, kun sovellus suljettiin. Viritä elämäkertaan ja tutustu Mikaela Longin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, kehonmittoihin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Mikaela Pitkä Pituus, Paino & Mitat

Kuinka pitkä Mikaela Long on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 33 C.

Mikaela pitkä ikä

Kuinka vanha on Mikaela Long? Hänen syntymäpäivänsä osuu 29. huhtikuuta 1994. Hän on 26-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Härkä. Hän syntyi Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Hän esitteli Vinesissään äitinsä, isoäitinsä, isäpuolensa ja koiransa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Mikaela pitkä poikaystävä

Kuka on Mikaela Longin poikaystävä? Kuuma ja upea Instagram-tähti Mikaela Long ei ole romanttisesti sidoksissa kenenkään kanssa ja samalla hän on myös hyvin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Lue myös: Casey Neistat (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Lapset, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Mikaela Pitkä Wikipedia

Mikaela PitkäWiki/Bio
Oikea nimiMikaela Pitkä
NimimerkkiMikaela Pitkä
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä26-vuotias
Syntymäpäivä29. huhtikuuta 1994
SyntymäpaikkaKalifornia, Yhdysvallat
SyntymämerkkiHärkä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 50 000 dollaria (USD)

Mikaela Long Net Worth

Mikä on Mikaela Longin nettovarallisuus? Hänellä on valtava seuraaja muualla Instagram-tilillään kuin YouTubessa, joka kerää miljoonia seuraajia. Tällä hetkellä hänet lasketaan yhdeksi aloittelevista internettähdistä, ja hän on vähitellen levittämässä siipiään sosiaalisen median maailmassa hauskojen viiniköynnöksensä ja Instagramiin julkaisemiensa kuviensa kautta. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 50 000 dollaria (USD).

Lue myös: Jazmine Lucero (Youtuber) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Mikaela pitkä ura

Mikaela Long alkoi julkaista kuvia Instagramissa ja videoita Vine-tilillään siitä lähtien; hänen toimintansa näillä alustoilla, etenkään Vine-sivustolla, ei kuitenkaan ollut niin säännöllistä. Vasta maaliskuussa 2015 tai sen tienoilla hän alkoi julkaista Vineen aktiivisesti juttuja, jotka lopulta osoittivat hänen seuraajiensa tasaista kasvua.

Mikaela pitkiä faktoja

  1. Mikaela Long, jolla on yli 850 000 tilaajaa YouTubessa, julkaisee säännöllisesti videoita muodista, elämäntyylistä, tanssista jne.
  2. Hän aloitti julkaisemalla kuvansa ja videonsa valokuvien jakosivustolla Instagramissa.
  3. Hänestä tuli hetkessä Internet-sensaatio, joka sai tuhansia faneja ja seuraajia.
  4. Sen jälkeen, kun uusi musiikkisovellus, TikTok, debytoi, hän alkoi julkaista huulilla synkronoituja videoita tälle alustalle, mikä nosti hänet uusiin korkeuksiin.
  5. Internetin aikakaudella on vaikea ennustaa, milloin ja miten hänestä tulee kuuluisa.
  6. Nuorilla on nyt pääsy erilaisiin sosiaalisen median alustoihin, joissa he voivat luoda ja jakaa valtavan määrän sisältöä muiden käyttäjien kanssa kaikkialla maailmassa ja saavuttaa suosiota yhdessä yössä.

Lue myös: Caroline Konstnar (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Etniset tiedot

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found