Issac Ryan Brown (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Issac Ryan Brown on tunnettu amerikkalainen räppäri, laulaja ja näyttelijä. Hän mainostettiin tähteeksi esittäessään Bookeria Disney Channel -sarjassa Raven's Home. Jotkut hänen merkittävistä rooleistaan ​​ovat Black-ish, How to Get Away with Murder, Miles from Tomorrowland, Bubble Guppies, OMG! ja Devious Maids. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Issac Ryan Brownin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Issac Ryan Brown Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Isac Ryan Brown? Hän seisoo 5 jalkaa 4 tuuman korkeudella tai muuten 1,64 metrin tai 164 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 125 paunaa. Hänellä on mustat silmät ja hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 7 US.

Issac Ryan Brownin nettoarvo

Mikä on Isac Ryan Brownin nettovarallisuus? Näytteleminen on hänen ensisijainen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on noin 6 miljoonaa dollaria (USD).

Issac Ryan Brownin ikä

Kuinka vanha on Issac Ryan Brown? Hänen syntymäpäivänsä osuu 12. heinäkuuta 2005. Tällä hetkellä hän on 19-vuotias. Hänen horoskooppi on Syöpä. Hän syntyi Detroitissa, MI. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Isac Ryan BrownWiki/Bio
Oikea nimiIsac Ryan Brown
NimimerkkiIsac
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä15 vuotta vanha
Syntymäpäivä12. heinäkuuta 2005
SyntymäpaikkaDetroit, MI
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 4 tuumaa (1,64 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Runkotilastotnoin 34-28-35 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero7 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 6 miljoonaa dollaria (USD)

Issac Ryan Brownin tyttöystävä

Kuka on Issac Ryan Brownin tyttöystävä? Tällä hetkellä hän ei ole antanut mitään näkemyksiä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Brown asuu tällä hetkellä Los Angelesissa perheensä kanssa.

Lue myös: Everleigh Soutas (lapsinäyttelijä) Ikä, Wiki, Bio, Perhe, Trivia, valokuvagalleria ja faktoja

Isac Ryan Brownin perhe

Issac Ryan Brownin isän ja äidin nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on sisko nimeltä Serenity. Koulutuksensa mukaan hän käy lukioaan.

Issac Ryan Brownin ura

Issac Ryan Brown aloitti uransa kuusivuotiaana, kun hän osallistui America's Got Talentin koe-esiintymiseen. Brown teki ruudulla debyyttinsä Nickelodeon-sarjassa Sam & Cat. Brown näytteli Young Dreä useissa Black-ishin jaksoissa. Hän toimii myös äänitaiteilijana. Marraskuussa 2019 ilmoitettiin, että Brown soittaa Gus Porteria Disneyn Pöllötalossa.

Issac Ryan Brownin faktat

  1. Brown asuu tällä hetkellä Los Angelesissa perheensä kanssa.
  2. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  3. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  4. Hänen vanhempansa kirjasivat hänet kuoroon, kun hän oli vain 10 kuukauden ikäinen valmistautuakseen siihen, milloin hän voisi todella puhua.
  5. Hän kannattaa myös erilaisia ​​tuotteita.
  6. Hän on hyvin lähellä äitiään ja jakoi usein kuvia äitinsä kanssa sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Kalea Marie Cephus (lapsinäyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Ura, Vanhemmat, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found