Daniella Chavez (Instagram-tähti) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Nettoarvo, Faktat

Daniella Chavez on chileläinen malli ja sosiaalisen median persoona. Tätä ennen hänet tunnetaan myös Instagram-tilistään. Hänen Instagram-tilinsä on täynnä hänen kuumia, kaarevia ja piristäviä kuvia ja videoita. Hän jakaa usein kuvansa faneilleen ja seuraajilleen. Hänellä on yli 13 miljoonaa seuraajaa elokuussa 2020. Tämän lisäksi vuonna 2014 hänet valittiin Playboy Mexicon kuukauden joululeikkitytöksi. Kuuntele Daniella Chavezin biografia ja tiedä lisää hänen iästään, pituudestaan, painostaan, nettovarallisuudestaan, urastaan, perheestään, poikaystävästään ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Daniella Chavez Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Daniella Chavez? Hän seisoo 5 jalkaa 3 tuuman korkeudella tai muuten 1,60 metrin tai 160 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 56 kg tai 123 paunaa. Hänen figuuritilastot ovat 36-26-40 tuumaa. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 34 DD. Hänellä on silkkisen pitkät vaaleat hiukset ja pähkinänruskeat silmät. Hänen kengänkokonsa on 6 U.S.

Daniella ChavezWiki/Bio
Oikea nimiDaniella Chavez
NimimerkkiDaniella
Kuuluisa AsInstagram-tähti, malli, sosiaalisen median tähti
Ikä33-vuotias
Syntymäpäivä26. lokakuuta 1985
SyntymäpaikkaLas Condes, Chile
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuuschileläinen
Etnisyyslatinalaisamerikkalainen
Korkeus5 jalkaa 3 tuumaa (1,60 m)
Paino56 kg (123 lbs)
Kuvatilastot36-26-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 DD
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväJoo
LapsetKyllä (1 poika)
NettovarallisuusNoin 3 miljoonaa dollaria

Daniella Chavez Bio, Ikä ja perhe

Hänen syntymäpäivänsä on 26. lokakuuta 1985. Hän syntyi Las Condesissa, Chilessä. Hän on 33-vuotias, kuten vuonna 2020. Hän on Yhdysvaltain kansalainen ja kuuluu latinalaisamerikkalaiseen etniseen alkuperään. Hänen äitinsä ja isänsä tiedot eivät ole julkisia. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Daniella Chavezin poikaystävä

Daniella Chavezin poikaystävä ja treffit: Hänestä on huhuttu yhteyttä Cristiano Ronaldoon. Myöhemmin Daniella Chavez paljasti, että hän on seurustellut miehen kanssa 14-vuotiaasta lähtien. Hän jakaa myös pienen tyttären poikaystävänsä kanssa.

Daniella Chavezin ura ja nettoarvo

Mikä on Daniella Chavezin nettovarallisuus? Hän on kuuluisa Instagram-tähti ja sosiaalisen median persoona. Hänen Instagram-tilinsä on täynnä hänen pyöreitä, muodokkaita, muhkeita, veistoksellisia, hyvin pyöristettyjä, kaarevia, kurvikkaita, keväisiä, hyvin kehittyneitä, mitoitettuja ja zaftig-kuvia ja videoita.

Lue myös: Ruxandra Porojnicu (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Kuinka paljon on Daniella Chavezin nettovarallisuus? Sosiaalisessa mediassa esiintyminen on hänen ensisijainen tulonlähde. Hän pyörittää myös omia tuotteitaan, joissa hän myy oman merkkinsä uimapukuvaatteita, alusvaatteita ja monia muita tavaroita. Hän ylläpitää myös omaa fanisivuaan, jolle hän lataa eksklusiivista sisältöään. Hänen tavaransa ovat saatavilla hintaluokissa 39 dollaria ja enemmän. Hänen nettovarallisuutensa on noin 3 miljoonaa dollaria (USD).

Faktaa Daniella Chavezista

  • Hänellä on Instagram-tilillään yli 13 miljoonaa seuraajaa.
  • Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  • Hän on myös fitnessfriikki.
  • Hän on hyvin lähellä isäänsä ja äitiään.
  • Hän vietti lapsuutensa Chileassa.
  • Hän oli lapsuudesta lähtien erittäin intohimoinen näyttelemiseen ja mallin tekemiseen.
  • Harry Potter on hänen suosikkielokuvansa.
  • Pinkki ja sininen ovat hänen lempivärinsä.
  • Hän ylläpitää myös Daniella Sexy Queen -nimistä YouTube-kanavaansa, jolla hänellä on yli 100 000 seuraajaa elokuussa 2020.

Lue myös: Daniella Pick (Tarantinon vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Poika, Nettovarallisuus, Vanhemmat, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found