Georgina Mazzeo (malli) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Georgina Mazzeo on amerikkalainen malli ja Instagram-tähti. Hän mainostettiin tähteydelle siitä, että hän oli julkaissut erilaisia ​​kuvia rannalla. Hänen Instagram-tilinsä on täynnä hänen kuumia, kaarevia ja piristäviä kuvia. Hän lataa pääasiassa bikinikuviaan tililleen. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Georgina Mazzeon Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Georgina Mazzeo Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Georgina Mazzeo on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 korkeana tai 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja mustat hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hän kehui usein litteää vatsaansa kiinnittäessään raskaasti peitetyn katseensa kameraan.

Georgina Mazzeon ikä

Kuinka vanha on Georgina Mazzeo? Hänen syntymäpäivänsä osuu 30. lokakuuta 1991. Hän on 29-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Skorpioni. Hän syntyi Venezuelassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Abigail Ratchford (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Georgina MazzeoWiki/Bio
Oikea nimiGeorgina Mazzeo
NimimerkkiGeorgina
Kuuluisa AsInstagram-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä29-vuotias
Syntymäpäivä30. lokakuuta 1991
SyntymäpaikkaVenezuela
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
Aviomies/puolisoJavier Zamora
Nettovarallisuusnoin 500 000 dollaria (USD)

Georgina Mazzeo aviomies

Kuka on Georgina Mazzeon aviomies? Hän on naimisissa Javier Zamoran kanssa. Hänet tunnetaan myös siitä, että hän julkaisee usein kuvia miehensä Javierin kanssa Instagramiinsa. Lisäksi hän ei ole antanut minkäänlaista näkemystä aiemmasta deittailuelämästään.

Lue myös: Pamela Anderson (malli) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Nettovarallisuus, Aviomies, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Georgina Mazzeon nettoarvo

Mikä on Georgina Mazzeon nettovarallisuus? Hän jakaa muoti- ja elämäntapaselfieitä Instagramissa. Hänen nettovarallisuutensa on noin 500 000 dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan.

Georgina Mazzeon ura

Georgina Mazzeo on sosiaalisen median tähti. Hän aloitti uransa mahdollisimman nuorina 18-vuotiaana vuonna 2013. Hän on myös kuntovalmentaja. Hän esitteli säännöllisesti tappavia käyriään, kun hän esitti kameraa kiihkeästi. Tällä hetkellä hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.

Georgina Mazzeo Faktat

  1. Hänen harrastuksiinsa kuuluu tanssiminen ja laulaminen.
  2. Hän on sinkku näinä hetkinä.
  3. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  4. Kaikissa kuvissaan hän näyttää tupakoivan kuumalta.
  5. Hän välähti säännöllisesti käyriään rentoutuessaan ulkona.
  6. Hänestä on tullut ammattilainen poseeraamaan nihkeissä bikineissä, ja hän on osoittanut osaavansa rokkaaa myös punaisissa alusvaatteissa Instagramissa.
  7. Hänellä on kuuma, kiertelevä ja kurvikas vartalo.
  8. Sininen on hänen lempivärinsä.
  9. Hän on työmatkalla Miamin välillä, jossa hän asuu perheensä kanssa, ja Los Angelesin välillä, jossa hän myy miljoonan dollarin listauksiaan.
  10. Hän avasi, aikooko hän laajentaa sukuaan tulevaisuudessa.

Lue myös: Alek Wek (malli) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Etnisyys

Uusimmat viestit