Jonathan Rosebanks Shulman (Anne Hathaway ja Adam Shulman Son) Wiki, elämäkerta, ikä, perhe, tosiasiat

Kuka on Jonathan Rosebanks Shulman? Hän on amerikkalainen julkkislapsi. Hänet tunnetaan paremmin näyttelijä Anne Hathawayn poikana, joka on amerikkalainen näyttelijä. Monien palkintojen, kuten Oscar-, Primetime Emmy- ja Golden Globe -palkinnon saaja, hän oli yksi maailman parhaiten palkatuista näyttelijöistä vuonna 2015. Lisäksi hänen isänsä Adam Shulman on näyttelijä ja tuottaja, joka tunnetaan mm. Suihku, pulmapeli ja vapautuminen. Hänen syntymästään maaliskuussa 2016 käsiteltiin laajasti eri tabloideja. Kuuntele bioa ja tutustu lisää Jonathan Rosebanks Shulmanin (Anne Hathaway ja Adam Shulman Son) Wikistä, elämästä, iästä, perheestä ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Jonathan Rosebanks Shulman biografia, ikä ja perhe

Kuinka vanha onJonathan Rosebanks Shulman? Hänen syntymäpäivänsä osuu 24. maaliskuuta 2016. Tällä hetkellä hän on 04-vuotias. Hänen horoskooppi on Oinas. Hän syntyi Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen toinen nimensä Rosebanks valittiin sekä hänen äitinsä isoäidin että isän puoleisen isoäitinsä tyttönimen kunniaksi.

Jonathan Rosebanks ShulmanWiki/Bio
Oikea nimiJonathan Rosebanks Shulman
NimimerkkiJonathan
Kuuluisa AsNäyttelijä Anne Hathawayn poika ja

hänen miehensä Adam Shulman

Ikä04-vuotias
Syntymäpäivä24. maaliskuuta 2016
SyntymäpaikkaLos Angeles, CA
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
KorkeusNA
PainoNA
Kehon mitatNA
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
KengännumeroNA
IsäAdam Shulman
ÄitiAnne Hathaway
NettovarallisuusNA

Faktoja Jonathan Rosebanks Shulmanista

  1. Jonathan Rosebanks Shulmanin äiti on parhaiten palkattu näyttelijä, ja se tunnetaan erinomaisesta suorituksestaan, joka on kuvattu TV-ohjelmissa, kuten Get Real, Havoc ja man more.
  2. Hän esiintyi Forbesin Top 100 Celebrity -listalla 2009.
  3. Jonathan Rosebanks Shulmanin Instagram-tilit eivät ole saatavilla.
  4. Hänen äitinsä juhli vauvajuhlaa ennen hänen syntymäänsä.
  5. Tilaisuuteen osallistui useita julkkiksia, kuten Camila Alves McConaughey ja monia muita.
  6. Kun häntä haastateltiin Voguelle vuonna 2013, hän sanoi: ”Haluan olla äiti, ja odotan rakastavani lapsiani melko kiivaasti. Ajattelen sitä koko ajan, vaikka sitä on typerää ajatella, koska se, millainen äiti olen, riippuu siitä, millaisia ​​lapsia minulla on. En malta odottaa tapaavani heitä."
  7. Hän sanoi The Telegraphille: "Minulla on ollut yksi tavoite mielessä viimeiset 12 vuotta, mikä on: hanki elokuva, hanki elokuva, hanki elokuva. Nyt minun on ehkä sanottava: hanki vauva, hanki vauva, hanki vauva."
  8. Hän myös jakoi pomppikuvansa Instagramissa ja kuvasi sen seuraavasti: ”Vitsiä lukuunottamatta, jokainen, joka käy läpi hedelmättömyyttä ja hedelmöityshelvettiä, ei ollut suora linja kumpaankaan raskauteeni. Lähetän sinulle ylimääräistä rakkautta 💕”.
  9. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  10. Itse asiassa hän ei ladannut paljon kuvia pojastaan ​​sosiaalisen median alustoihin.

Lue myös: Posie Rayne LaBrant (Cole LaBrantin tytär) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vanhemmat, Koulu, Faktat

Uusimmat viestit