Coleen Rooney (Wayne Rooneyn vaimo) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Coleen McLoughlin Rooney on englantilainen kirjailija ja televisiopersoona. Hänet tunnetaan parhaiten Wayne Rooneyn vaimona. Hän on erittäin kuuluisa jalkapalloilija. Tämän lisäksi Coleen McLoughlin Rooney tuli tunnetuksi myös televisiojuontajana ja viihdetoimittajana. Hänellä on valtava fani, joka seuraa sosiaalisen median alustoillaan. Hänellä on yli 1,2 miljoonaa seuraajaa Twitterissä. Viritä bio.

Coleen McLoughlin Rooney Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Coleen McLoughlin Rooney on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 59 kg tai 124 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Coleen McLoughlin Rooneyn kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Coleen McLoughlin Rooney Ikä

Kuinka vanha on Coleen McLoughlin Rooney? Hän syntyi 3. huhtikuuta 1986 Englannissa. Hän on 34-vuotias. Hän on brittiläinen ja kuuluu valkoiseen etniseen alkuperään.

Coleen McLoughlin Rooneyn aviomies

Kuka on Coleen McLoughlin Rooneyn aviomies? Hän on naimisissa Wayne Rooneyn kanssa. Hän tapasi tulevan aviomiehensä Wayne Rooneyn 12-vuotiaana Liverpoolin esikaupunkialueella Croxtethissa. He aloittivat suhteen 16-vuotiaana lukion jälkeen. He solmivat solmun Portofinossa, Italiassa 12. kesäkuuta 2008. Lisäksi he asuvat tällä hetkellä Prestburyssa, Cheshiressä, 4 miljoonan punnan arvoisessa uusgeorgialaisessa megakartanossa.

Coleen-McLoughlin-Rooney-pituus ja paino

Lue myös: Tiffany Ortiz (David Ortizin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Coleen McLoughlin Rooney Wiki

Coleen McLoughlin RooneyWiki/Bio
Oikea nimiColeen McLoughlin Rooney
NimimerkkiColeen
Kuuluisa AsWayne Rooneyn vaimo
Ikä34-vuotias
Syntymäpäivä3. huhtikuuta 1986
SyntymäpaikkaEnglanti
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 59 kg (124 lbs)
Kehon mitatnoin 36-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6,5 (USA)
Lapset1. Kai Wayne

2. Kit Joseph

3. Cass Mac

4. Klay Anthony

Aviomies/puolisowayne Rooney
Nettovarallisuusnoin 12 miljoonaa dollaria (USD)

Coleen McLoughlin Rooney lapset

Coleen McLoughlin Rooney on siunattu neljällä lapsella. Kaksiolla on neljä poikaa, nimeltään Kai Wayne (s. 2. marraskuuta 2009), Klay Anthony (s. 21. toukokuuta 2013), Kit Joseph (s. 24. tammikuuta 2016) ja Cass Mac (s. 15. helmikuuta 2018). Hän on Liverpool-pohjaisen Alder Hey -lasten hyväntekeväisyysjärjestön suojelija.

Coleen-McLoughlin-Rooney-lapset

Lue myös: Lucinda Southworth (Larry Pagen vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Coleen McLoughlin Rooney Net Worth

Kuinka paljon Coleen McLoughlin Rooneyn nettovarallisuus on? Hänelle ja hänen aviomiehelleen maksettiin 2,5 miljoonaa puntaa Britannian OK! -lehti, jossa on eksklusiivisia häätietoja ja kuvia. Pariskunta, nimeltään Wayleen, muutti uuteen 1,3 miljoonan punnan kartanoon Formbyssa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 12 miljoonaa dollaria (USD).

Coleen McLoughlin Rooneyn perhe

Coleen McLoughlin Rooneyn isän nimi on Tony ja äidin nimi Colette McLoughlin. Hän on irlantilaista syntyperää. Hänellä on myös sisaruksia. Coleen on neljästä lapsesta vanhin; hänen adoptoitu sisarensa Rosie, joka kärsi Rett-oireyhtymästä, kuoli 5. tammikuuta 2013 14-vuotiaana. Koulutuksensa mukaan Coleen Rooney osallistui St John Bosco Arts Collegeen ja jätti koulunsa 10 GCSE:llä, mukaan lukien esittävän taiteen A*.

Coleen McLoughlin Rooney Facts

  1. Coleen McLoughlin Rooney on erittäin aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  2. Hän on kerännyt miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.
  3. Hän avusti Sir Trevor McDonaldia hänen Tonight -ohjelmassaan Trevor McDonaldin kanssa.
  4. Hän on myös julkaissut neljän kirjan sarjan nimeltä Coleen Style Queen vuosina 2008-2010.
  5. Kesäkuussa 2010 Rooney teki sopimuksen vähittäis- ja uhkapeliyhtiö Littlewoodsin kanssa.

Lue myös: Lisalla Montenegro (CJ Wilsonin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found