Sasha Banks (Paini) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vartalotilastot, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Sasha Banks on amerikkalainen ammattipaini. SmackDownin jäsenenä rengasnimellä Sasha Banks, hän on allekirjoitettu WWE:n kanssa, jossa hän on tällä hetkellä kaksinkertainen mestari viidennellä kaudellaan Raw Women's Championina ja puolet WWE Women's Tag Team Championsista Bayleyn kanssa heidän toisella kaudellaan. hallita. Aiemmin hän paini itsenäisellä radalla, etenkin Chaotic Wrestlingissä, jossa hän kerran piti Chaotic Wrestling Women's Championship -mestaruuden. Hän teki kehässä debyyttinsä rengasnimellä Mercedes KV 1. lokakuuta 2010. Viritä kuvaukseen ja tutustu hänen pituuteensa, painostaan ​​ja moniin muihin faktoihin.

Sasha Banksin elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Sasha Banks? Hän syntyi 26. tammikuuta 1992 Fairfieldissä, Kaliforniassa. Hän on 28-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen isänsä ja äitinsä nimet eivät ole julkisesti tiedossa. Hänen perheensä asettui Bostoniin, Massachusettsiin, missä hän aloitti ammatillisen painiuransa. Hänen serkkunsa ovat räppärit Snoop Dogg, Daz Dillinger ja Ray J sekä laulaja Brandy. Koulutukseltaan hän kävi koulua verkossa ja varttui katsomalla All Japan Women’s Pro-Wrestling (AJW). Hän on afroamerikkalaista ja eurooppalaista syntyperää. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.

Sasha Banksin pituus ja paino

Kuinka pitkä Sasha Banks on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Lisäksi hänellä on mustat silmät ja hän värjää mielellään hiusvärinsä eri sävyillä.

Sasha Banksin aviomies

Mikä on Sasha Banks Husbandin nimi? Hän meni naimisiin Sarath Tonin, joka tunnetaan myös nimellä Kid Mikaze, kanssa vuonna 2016. Hän on K-pop-musiikin ja japanilaisen animen Sailor Moon fani.

Sasha Banksin ura

Hän aloitti harjoittelun Chaotic Wrestlingissä vuonna 2008. Hän oli ensimmäinen naisten ottelu, joka oli koskaan ollut NXT TakeOverin otsikko, WWE:n historian ensimmäinen Iron Woman -ottelu ja WWE:n historian pisin naisten ottelu, jonka pituus oli 30 minuuttia. Hän voitti ensimmäisen WWE Women's Tag Team Championshipin tag-tiimikumppaninsa Bayleyn kanssa vuonna 2019.

Sasha Banksin nettovarallisuus

Mikä on Sasha Banksin nettovarallisuus? Hänen nettovarallisuutensa on noin 12 miljoonaa dollaria, kuten vuonna 2020. Paini on hänen ensisijainen tulonlähde. Häntä kouluttavat Brian Fury, Brian Milonas, Hanson, Sara Del Rey.

Sasha BanksWiki/Bio
Oikea nimiMercedes Justine Kaestner-Varnado
NimimerkkiSasha Banks
Kuuluisa AsPainija
Ikä28-vuotias
Syntymäpäivä26. tammikuuta 1992
SyntymäpaikkaFairfield, CA
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeus5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Paino55 kg (121 lbs)
Runkotilastot34-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriMusta
Hiusten väriRuskea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväNA
puolisoSarath Ton (s. 2016)
NettovarallisuusNoin 12 miljoonaa dollaria

Lue myös: Brock Lesnar (WWE) Bio, Wiki, Pituus, Paino, Ikä, Ura, Vaimo, Puoliso, Nettovarallisuus, Faktat

Faktaa Sasha Banksista

  • Banks teki WWE-videopelidebyyttinsä WWE 2K17:ssä.
  • Hän esiintyi myöhemmin sarjoissa WWE 2K18, WWE 2K19 ja WWE 2K20.
  • Hän esiintyy myös mobiilipeleissä WWE SuperCard ja WWE Mayhem.
  • Hänellä on valtava fani, jota seuraa sosiaalisen median alustoillaan.
  • Hänellä on miljoonia seuraajia instagram-tilillään.
  • KV ansaitsi ensimmäisen voittonsa, kun hän ja Roxx voittivat Alexxisin ja Mistress Belmontin tunnistejoukkueottelussa vuonna 2011.
  • Hän on afroamerikkalaista ja eurooppalaista syntyperää.
  • Hänen Instagram-biografiansa lukee: "Löydän tarkoitukseni, parittaja perhosta".

Lue myös: Bayley (painija) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Ura, Sulhas, Asiat, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found