Annemunition (Twitch Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettoarvo, Faktat

Annemunition on suosittu amerikkalainen videopelaaja, joka suoratoistaa pelejään Twitchissä. Hänet tunnetaan parhaiten videopelien suoratoistosta Twitchissä. Annemunition suoratoistaa erilaisia ​​pelejä, mutta hänet nähdään usein pelaamassa pelejä, kuten "Call of Duty", "League of Legends" ja "Fortnite". Hän julkaisee myös pelisisältöä YouTubessa. Lisäksi hänellä on yli 569 000 seuraajaa Twitch-kanavallaan. Viritä elämäkertaan ja tutustu Annemunitionin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, kehonmittoihin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Ammusten korkeus ja paino

Kuinka pitkä on Annemunition? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 60 kg tai 143 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Ammusten mittaukset

Mitkä ovat Annemunition kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-37 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Annemunition ikä

Kuinka vanha on Annemunition? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on 24-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kaksoset. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Mikä on Annemunition oikea nimi? Hänen oikea nimensä on Anne Munition. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Ammusten ikä

Lue myös: Sodakite (Twitch Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Annemunition Wiki

AmmuksiaWiki/Bio
Oikea nimiAnne sotatarvike
NimimerkkiAmmuksia
Kuuluisa AsTwitch tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä24-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNA
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 60 kg (143 paunaa)
Kehon mitatnoin 34-28-37 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 16 000 dollaria (USD)

Annemunition poikaystävä

Kuka on Annemunitionin poikaystävä? Hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Hän ei myöskään nauti hänen aiemmasta seurusteluhistoriastaan.

Annemunition-poikaystävä

Lue myös: Foxcomb (Twitch Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Ammusten nettoarvo

Kuinka paljon Annemunition nettoarvo on? Hän ansaitsee satoja dollareita YouTube-kanavansa kautta. Hänen kanavansa esittelee vlogeja hänen matkoiltaan ja sisältää pelien kohokohtia. Hänen nettovarallisuutensa on noin 16 000 dollaria (USD).

Ammusten faktoja

  1. Annemunitionilla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!
  4. Sen lisäksi, että Annemunition on yksi kuumimmista rungoista, se on vastustamattoman houkutteleva.
  5. Hän on myös innokas tatuointi- ja lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: QTCinderella (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit