Beabadoobee (laulaja) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Beabadoobee on filippiiniläinen brittiläinen laulaja-lauluntekijä. Hänet tunnetaan myös nimellä Bea. Tämän lisäksi hän on itsenäinen musiikkiartisti ja tuottaja, jolla on singlet "Coffee" ja "Susie May" sekä nelikappaleinen EP nimeltä Lice. Häntä ennustettiin myös vuoden 2020 läpimurtoteokseksi BBC:n vuosittaisessa musiikkikriitikkojen äänestyksessä Sound of 2020. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu Beabadoobeen Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, kehon mittauksiin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Beabadoobeen korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Beabadoobee on? Hän seisoo 5 jalkaa 4 korkeana tai 1,63 metrin tai 163 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 56 kg tai 123 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Beabadoobeen kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-38 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Beabadoobeen ikä

Kuinka vanha on Beabadoobee? Hänen syntymäpäivänsä osuu 3. kesäkuuta 2000. Hän on 20-vuotias. Hän on filippiiniläinen ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Kaksoset. Hän syntyi Iloilossa, Filippiineillä. Hänen oikea nimensä on Bea Kristi.

Beabadoobee Wiki

BeabadoobeeWiki/Bio
Oikea nimiBea Kristi
NimimerkkiBeabadoobee
Kuuluisa AsLaulaja-lauluntekijä
Ikä20 vuotta vanha
Syntymäpäivä3. kesäkuuta 2000
SyntymäpaikkaIloilo, Filippiinit
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusfilippiiniläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 4 tuumaa (1,63 m)
Painonoin 56 kg (123 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväSøren
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Beabadoobee-perhe

Beabadoobee muutti Lontooseen vanhempiensa kanssa 3-vuotiaana. Hän varttui Länsi-Lontoossa. Lapsuudesta lähtien hän oli erittäin intohimoinen alkuperäisen pinoy-musiikin kuunteluun. Itse asiassa hän opiskeli viulunsoittoa seitsemän vuotta, ennen kuin hän sai ensimmäisen kitaransa käytettynä 17-vuotiaana. Hän opetti itse soittamaan soitinta YouTuben opetusohjelmien avulla. Hän on suuri Kimya Dawsonin ja Juno-soundtrackin fani aloittaakseen musiikin tekemisen.

Beabadoobee-poikaystävä

Lue myös: Ski Mask the Slump God (Räppäri) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Beabadoobeen poikaystävä

Kuka on Beabadoobeen poikaystävä? Hän on suhde Sørenin kanssa. Itse asiassa hänen poikaystävänsä on inspiraationa hänen hittinsä "Coffee" takana.

Beabadoobee Net Worth

Kuinka paljon Beabadoobeen nettoarvo on? Laulajan ura on hänen pääasiallinen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Beabadoobeen faktoja

  1. Beabadoobee esiintyi vuoden 2020 NME Awards -gaalassa voitettuaan Radar Awardin.
  2. Hän on kerännyt radvxz Instagram-tililleen yli 800 000 seuraajaa.
  3. Hän toimi levy-yhtiötovereiden The 1975 tukena useiden Music for Cars -kiertueen osien aikana.
  4. Hän oli ehdolla Rising Star Award -palkinnon saajaksi vuoden 2020 Brit Awardsissa.
  5. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Quando Rondo (Räppäri) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found