Lucky Blue Smith (malli) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Lucky Blue Smith on amerikkalainen malli, näyttelijä ja muusikko. Hänet tutkittiin 10-vuotiaana ja hän allekirjoitti sopimuksen kansainvälisen mallitoimiston palvelukseen 12-vuotiaana. Hän on esiintynyt Calvin Kleinin ja Tom Fordin mainoksissa ja käveli Versacen, Marc Jacobsin ja Dolce & Gabbanan kiitotiellä. Hän perusti myös siskonsa kanssa bändin nimeltä The Atomics. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Lucky Blue Smithin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Lucky Blue Smithin pituus ja paino

Kuinka pitkä Lucky Blue Smith on? Hän seisoo 6 jalkaa 2 tuuman korkeudella tai muuten 1,91 metrin tai 191 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US.

Lucky Blue Smith Age

Kuinka vanha on Lucky Blue Smith? Hänen syntymäpäivänsä osuu 4. kesäkuuta 1998. Tällä hetkellä hän on 22-vuotias. Hänen horoskooppi on Kaksoset. Hän syntyi Spanish Forkissa, UT:ssa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lucky Blue SmithWiki/Bio
Oikea nimiLucky Blue Smith
NimimerkkiOnnekas
Kuuluisa AsMalli
Ikä22-vuotias
Syntymäpäivä4. kesäkuuta 1998
SyntymäpaikkaSpanish Fork, UT
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,91 m (6 jalkaa 2 tuumaa)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Runkotilastotnoin 43-32-39 tuumaa
Hauislihaksen koko23 tuumaa
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
Lapset1
Vaimo/puolisoNara Pellman
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Lucky Blue Smithin vaimo

Kuka on Lucky Blue Smithin vaimo? 21. helmikuuta 2020 Smith meni naimisiin malli Nara Pellmanin kanssa. Smithillä on Pellmanin kanssa tytär, syntynyt lokakuussa 2020. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hän seurusteli Stormi Henleyn kanssa. Lisäksi Smithillä on tytär, syntynyt heinäkuussa 2017 entisen kumppanin Stormi Henleyn kanssa.

Lucky Blue Smith Net Worth

Mikä on Lucky Blue Smithin nettovarallisuus? Smithin malliura lähti käyntiin varsinkin sen jälkeen, kun hän värjäsi hiuksensa platinavaaleiksi agenttinsa neuvosta, josta tuli joksikin aikaa hänen tunnusomainen lookinsa. Hän harjoittaa uraa näyttelijänä ja mallina. Hän yleistyi yhdellä varhaisimmista videoistaan. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 3 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Raven Lyn (malli) Wiki, Bio, Ikä, Poikaystävä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Lucky Blue Smithin ura

Lucky Blue Smith on esiintynyt amerikkalaisen, ranskalaisen, espanjalaisen ja ukrainalaisen Voguen, GQ:n, brittiläisen Ellen, Marie Clairen, V:n, Numéron, iD:n, LOVE:n pääkirjoituksissa ja W. Smith on esiintynyt ranskalaisen ja espanjalaisen Voguen, GQ:n kansissa. , V ja Harper's Bazaar. Hedi Slimane valokuvasi Smithin ja hänen sisaruksensa Vogue Homme Japanille, mikä herätti välitöntä huomiota.

Lucky Blue Smithin elämäkerta ja perhe

Lucky Blue Smithin äidin nimi on Sheridan Smith, entinen malli, ja hänen isänsä, nimeltään Dallon Smith, on harrastajamuusikko. Hänellä on myös sisaruksia. Hänen kolme vanhempaa sisartaan ovat Starlie Cheyenne Smith, Daisy Clementine Smith ja Pyper America Smith, jotka ovat kaikki malleja ja sosiaalisen median persoonallisuuksia. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu.

Lucky Blue Smithin faktat

  1. Vuonna 2015 Teen Vogue nimesi Smithin "hetken malliksi".
  2. Smithin malliura lähti varsinkin vauhtiin sen jälkeen, kun hän värjäsi hiuksensa platinavaaleiksi agenttinsa neuvosta, josta tuli hänen tunnusomainen lookinsa joksikin aikaa.
  3. Hän oli ampunut uransa aikana kymmenkunta aikakauslehden kansia.
  4. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  5. Hän on nuorin neljästä sisaruksesta ja ainoa uros.

Lue myös: Simone Alexandra Johnson (malli) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Sisarukset, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Vanhemmat, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found