Danny DeVito (Näyttelijä) Wikipedia, Bio, Pituus, Paino, Vaimo, Lapset, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Danny DeVito on tunnettu amerikkalainen näyttelijä, koomikko, ohjaaja, tuottaja ja käsikirjoittaja. Hän mainostettiin tähteydelle hänen roolistaan ​​taksilähettäjä Louie De Palmasta televisiosarjassa Taxi, joka kestää 1978–1983. Sarja voitti hänelle myös Golden Globe -palkinnon ja Emmy-palkinnon. Hän esittää Frank Reynoldsia FX- ja FXX-sitcomissa It's Always Sunny Philadelphiassa. Viritä elämäkerta ja tutustu Danny DeViton Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, vaimoon, lapsiin, nettovarallisuuteen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin!

Danny DeVito Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Danny DeVito on? Hän seisoo 4 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,47 metrin tai 147 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 67 kg tai 147 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 7,5 US.

Danny DeVito Net Worth

Mikä on Danny DeViton nettovarallisuus? Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 80 miljoonaa dollaria. Hän on ollut Hollywoodissa jo vuosikymmeniä, mutta Danny DeViton ura ei näytä hidastuvan. Hän on toiminut ääninäyttelijänä useissa projekteissa, tarjoten äänen Homer Simpsonin kauan kadoksissa olevalle veljelle Herbille Simpsoneissa ja nimihenkilölle vuoden 2012 Dr. Seuss -elokuvassa The Lorax. Vaikka suurin osa nuoremmasta sukupolvesta muistaa hänet Matildan kaltaisista elokuvista, sitä edeltävä sukupolvi muistelee hänen aikaa "Taksilla" vieläkin hellästi. Lisäksi hän omistaa myös bungalowin lähellä Rodeo Drivea Beverly Hillsissä ja usean asuinrakennuksen Broad Beachillä Malibussa.

Danny DeVitoWiki/Bio
Oikea nimiDaniel Michael DeVito Jr.
NimimerkkiDanny DeVito
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä76-vuotias
Syntymäpäivä17. marraskuuta 1944
SyntymäpaikkaNeptune, NJ
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 4 jalkaa 8 tuumaa (1,47 m)
Painonoin 67 kg (147 lbs)
Kehon mitatNA
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero7,5 (USA)
Lapset1. Lucy Chet

2. Grace Fan

3. Jacob Daniel DeVito

Vaimo/puolisoRhea Pearlman
Nettovarallisuusnoin 80 miljoonaa dollaria (USD)

Danny DeVito vaimo ja lapset

Kuka on Danny DeViton vaimo? Hän meni naimisiin Cheersin näyttelijä Rhea Pearlmanin kanssa vuonna 1982. DeVito tapasi Rhea Perlmanin, kun tämä meni tapaamaan ystäväänsä näytelmän Kutistuva morsian esityksessä vuonna 1971. Lisäksi heillä oli kolme lasta nimeltä Lucy Chet, Grace Fan ja Jacob Daniel. DeVito.

Lue myös: Grace Fan Devito (Danny DeViton tytär) Ikä, Bio, Wiki, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Lisäksi he erosivat lokakuussa 2012 30 vuoden avioliiton ja yli 40 yhteisen vuoden jälkeen, minkä jälkeen he tekivät sovinnon maaliskuussa 2013. Myöhemmin he erosivat toisen kerran maaliskuussa 2017, mutta pysyivät sovinnollisissa ehdoissa, ja Perlman ilmoitti, että heillä ei ollut aikomusta avioerohakemuksen jättämisestä. Lisäksi vuonna 2019 Perlmanista ja DeVitosta on tullut läheisempiä ystäviä eronsa jälkeen kuin he olivat viimeisinä parivuosinaan.

Danny DeVito elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Danny DeVito? Hänen syntymäpäivänsä osuu 17. marraskuuta 1944. Hän on 76-vuotias. Hänen horoskooppi on Skorpioni. Hän syntyi Neptunuksessa, NJ. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen vanhempiensa nimet ovat Daniel DeVito Sr., pienyrityksen omistaja, ja äiti nimeltä Julia DeVito. Hän varttui viisihenkisessä perheessä vanhempiensa ja kahden vanhemman sisaruksen kanssa. Hän on italialaista syntyperää ja hänen perheensä on kotoisin San Felestä, Basilicatasta sekä Calabriasta. Hänet kasvatettiin Asbury Parkissa, New Jerseyssä.

Lue myös: Joe Keery (näyttelijä) Bio, Tyttöystävä, Ikä, Nettovarallisuus, Pituus, Paino, Ura, Faktat

Danny DeViton ura

Danny DeVito aloitti uransa vuoden 1975 elokuvassa One Flew Over the Cuckoo’s Nest. DeVito panosti enemmän menestyvään elokuvauran menestymiseen ja esiintyi Vernon Dalhartina vuoden 1983 hitissä Terms of Endearment. Hän työskenteli kosmetologina yliopistosta valmistumisen jälkeen. Hän teki elokuvadebyyttinsä Fred Mancussona italialaisessa elokuvassa Lady Liberty.

Danny DeViton tosiasiat

  1. Danny DeVito on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla, ja hänellä on siellä valtava fani.
  2. Hän soitti kuvitteellista versiota itsestään One Directionin kappaleen "Steal My Girl" musiikkivideossa.
  3. DeVito ja Perlman asuivat 14 579 neliöjalan talossa Beverly Hillsissä, Kaliforniassa.
  4. DeVito omisti Miami Beachissä Floridassa ravintolan nimeltä DeVito South Beach, joka suljettiin vuonna 2011.
  5. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Benjamin Wadsworth (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Tyttöystävä, Tytär, Nettovarallisuus, Ura, Vanhemmat, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found