Brie Larson (näyttelijä) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Vartalon mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Brie Larson on yhdysvaltalainen näyttelijä ja elokuvantekijä. Hän oli yksi maailman 100 vaikutusvaltaisimman ihmisen joukossa vuonna 2019. Hän mainostettiin tähtirooleistaan ​​draamassa Short Term 12 ja Room. Viritä elämäkertaan ja tutustu Brie Larsonin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, kehon mittoihin, poikaystävään, nettoarvoon, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Brie Larsonin kehon mittaukset

Brie Larson on kaunis ja upea näyttelijä, joka ylläpitää kaarevaa ja pirteää vartaloaan täysillä. Hänen ruumiinsa mitat ovat noin 34-25-37 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Brie Larson Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Brie Larson on? Hän seisoo 5 jalan 7 korkeudella tai 1,68 metrin tai 168 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Lue myös: Camila Mendes (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettoarvo, Faktat

Brie LarsonWiki/Bio
Oikea nimiBrianne Sidonie Desaulniers
NimimerkkiBrie Larson
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä31-vuotias
Syntymäpäivä1. lokakuuta 1989
SyntymäpaikkaSacramento, CA
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 7 tuumaa (1,68 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-25-37 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 32 miljoonaa dollaria (USD)

Brie Larsonin perhe

Kuinka vanha on Brie Larson? Hänen syntymäpäivänsä osuu 1. lokakuuta 1989. Hän on 31-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vaaka. Hän syntyi Sacramentossa, Kaliforniassa. Hänen vanhempansa olivat homeopaattisia kiropraktikoita, jotka pitivät käytäntöä yhdessä. Hänen isänsä on kanadalainen ranskalainen, ja lapsuudessaan Larson puhui ranskaa äidinkielekseen. Brien koulutuksen mukaan hän oli enimmäkseen kotiopetuksessa.

Brie Larsonin poikaystävä

Kuka on Brie Larsonin poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Oscarin näyttelijänä.

Lue myös: Lea Michele (Näyttelijä) Wiki, Bio, Vauva, Pituus, Paino, Aviomies, Poika, Ikä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Brie Larsonin nettoarvo

Mikä on Brie Larsonin nettovarallisuus? Larson ylläpitää aktiivista läsnäoloa sosiaalisessa mediassa ja käyttää sitä alustana mielipiteiden ja itsensä kirjoittamien viestien jakamiseen. Vuonna 2020 hän perusti oman YouTube-kanavan. Forbes esitteli hänet vuoden 2016 30 alle 30-vuotiaiden listallaan, ja People-lehti sisällytti hänet vuotuiseen kauneuslistalleen vuosina 2016 ja 2019. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 32 miljoonaa dollaria (USD).

Brie Larsonin ura

Kuuden vuoden iässä Brie Larsonista tuli nuorin opiskelija, joka hyväksyttiin American Conservatory Theaterin koulutusohjelmaan. Hän aloitti näyttelijänuransa vuonna 1998. Hän esiintyi vakiona vuoden 2001 tilannesarjassa Raising Dad. Lisäksi vuonna 2013 hänen läpimurtonsa tuli johtavassa roolissa arvostetussa riippumattomassa draamassa Short Term 12. Hän on käsikirjoittanut ja ohjannut kaksi lyhytelokuvaa, ja debytoi elokuvaohjaajana itsenäisessä komediadraamassa Unicorn Store, vuonna 2017.

Brie Larsonin faktat

 1. Larson puhuu äänekkäästi sosiaalisista ja poliittisista asioista.
 2. Hän käyttää julkkistaan ​​puhuakseen poliittisista ja yhteiskunnallisista kysymyksistä sanoen: "Laitaisin kaiken ja olisin aktivisti loppuelämäni, koska minusta ei tunnu oikealta olla hiljaa".
 3. Näyttelijä esitteli säännöllisesti tappajakäyriään, kun hän esitti kameraa kiihkeästi.
 4. Kaikissa kuvissaan hän näyttää tupakoivan kuumalta.
 5. Hän välähti säännöllisesti käyriään rentoutuessaan ulkona.
 6. Hän jakaa usein muoti- ja elämäntapa-selfiensä sosiaalisessa mediassa.
 7. Hänen harrastuksiinsa kuuluu tanssiminen ja laulaminen.
 8. Hän on sinkku näinä hetkinä.
 9. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
 10. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
 11. Hän rakastaa matkustamista ja valokuvaamista.
 12. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
 13. Hänellä on kuuma, kiertelevä ja kurvikas vartalo.
 14. Larson on haluton puhumaan henkilökohtaisesta elämästään ja kieltäytyy vastaamasta haastatteluissa kysymyksiin, jotka saavat hänet epämukavaksi.
 15. Larson on tasa-arvoaktivisti ja seksuaalisesta väkivallasta selviytyneiden puolestapuhuja.

Lue myös: Candace Cameron Bure (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Puoliso, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found