Jade Weber (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Jade Weber on amerikkalainen malli ja tanssija. Hän mainostettiin tähteydelle työskennellessään tunnettujen tuotemerkkien, kuten Forever 21, H&M ja Abercrombie and Fitch, kanssa. Hän teki sopimuksen LA Models Youthin kanssa. Hän esiintyi myöhemmin MattyB:n singlessä "Moments". Tämän lisäksi hän on myös hyvin kuuluisa sosiaalisen median alustoilla, kuten Instagram. Hän on suosittu Instagramissa yli 650 000 seuraajalla jade_weber_official-tilillään. Lisäksi hän esiintyi The Weekndin "Can't Feel My Face" -kappaleen Hayden Summerall -musiikkivideossa. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Jade Weberin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Jade Weberin korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Jade Weber on? Hän seisoo 5 jalan 1 korkeudella tai 1,60 metrin tai 160 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 50 kg tai 110 paunaa. Hänellä on kauniit vaaleanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Jade Weberin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 28-24-35 tuumaa. Hän käyttää 28 A:n rintaliivit.

Jade Weberin aika

Kuinka vanha on Jade Weber? Hän syntyi 7. maaliskuuta 2005 Hongkongissa, Kiinassa. Hän on 15-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään.

Jade-Weber-ikä-tähti

Lue myös: Portia de Rossi (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Seksuaalisuus, Häät, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Jade Weber Wiki

Jade WeberWiki/Bio
Oikea nimiJade Weber
NimimerkkiJade
Kuuluisa AsMalli, sosiaalisen median tähti
Ikä15 vuotta vanha
Syntymäpäivä7. maaliskuuta 2005
SyntymäpaikkaHong Kong, Kiina
SyntymämerkkiKalat
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 1 tuumaa (1,60 m)
Painonoin 50 kg (110 lbs)
Kehon mitatnoin 28-24-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko28 A
Silmien väriVaalean ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Jade Weberin poikaystävä

Kuka on Jade Weberin poikaystävä? Kuuma ja upea malli Jade Weber on sinkku ja samalla hän on myös erittäin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Jade-Weber-facts-starsgab

Jade Weber Net Worth

Kuinka paljon Jade Weberin nettovarallisuus on? Mallityö on hänen ensisijainen tulonlähde. Hän oli tanssija pienestä pitäen ja tanssi kaikkialla maailmassa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Jade Weberin faktat

  1. Jade Weber syntyi Hongkongissa Kiinassa 7. maaliskuuta 2005.
  2. Hän on ranskalaista syntyperää ja asuu tällä hetkellä LA:ssa, Yhdysvalloissa. Jadella on 2 veljeä, Matthieu ja Thibault.
  3. Koska Jane on nuori 15-vuotias tyttö, hän ei ole missään suhteessa.
  4. Hän on liian nuori ollakseen missään suhteessa.
  5. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Chrissy Teigen (malli) Wiki, Bio, Lapset, Pituus, Paino, Kuvatilastot, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit