Antonio Garza (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Antonio Garza on amerikkalainen youtuberi ja kauneusguru. Hän mainostettiin tähteydelle kauneus- ja meikkimuutosvideoistaan. Häntä pidetään ihmisten nuorten ikonina, koska hän on avoin kauneutensa ja meikkinsä suhteen. Hänen YouTube-kanavansa, joka on kerännyt yli 3,65 miljoonaa tilaajaa, koostuu pääasiassa meikkitutoriaaleista, vlogeista, haasteista ja inspiroivista videoista. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Antonio Garzan Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Antonio Garza Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Antonio Garza? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Antonio Garzan mitat

Mitkä ovat Antonio Garzan kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-26-38 tuumaa. Hän käyttää 36 C:n rintaliivit.

Antonio Garzan ikä

Kuinka vanha on Antonio Garza? Hänen syntymäpäivänsä osuu 15. joulukuuta 2002. Hän on 18-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Jousimies. Hän syntyi Austinissa, TX. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Antonio-Garza-ikä

Antonio Garza Wiki

Antonio GarzaWiki/Bio
Oikea nimiAntonio Garza
NimimerkkiAntonio
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä18 vuotias
Syntymäpäivä15. joulukuuta 2002
SyntymäpaikkaAustin, TX
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko36 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 46 000 dollaria (USD)

Antonio Garzan poikaystävä

Kuka on Antonio Garzan poikaystävä? Vuodesta 2021 lähtien hän on sinkku eikä ole antanut mitään näkemyksiä treffielämästään.

Antonio Garzan nettoarvo

Kuinka paljon Antonio Garzan nettovarallisuus on? Hän on myös erittäin suosittu Instagramissa ja hänellä on yli miljoona fania alustalla. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 46 000 dollaria (USD).

Antonio-Garza-net-worth

Lue myös: Boogie2988 (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Antonio Garzan perhe

Antonio Garzan isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on vanhempi veli. Koulutuksensa perusteella hän on hyvin koulutettu.

Antonio Garzan tosiasiat

  1. Antonio Garza piti nukeilla leikkimisestä ja pukeutui kauniisti.
  2. Hän osoitti potentiaalia jo neljävuotiaana.
  3. Hän katsoi vanhoja kuvia itsestään lapsena, ja hän löysi useita kuvia, jotka nyt osuvat häneen hänen luovuutensa piilomerkkeinä.
  4. Koko teini-iän ajan hän jatkoi luovuuden kasvattamista, mikä lopulta löysi oikean alustan hänen YouTube-kanavansa kautta.
  5. Hän on kerännyt yli 2 miljoonaa seuraajaa antoniiogarza Instagram-tilillään.

Lue myös: KarinaOMG (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit