Anna Vlasova (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Anna Vlasova on venäläinen fitnessguru, malli ja Instagram-tähti. Hänen Instagram-tilinsä on täynnä hänen kuumia, kaarevia ja piristäviä kuvia. Hän lataa pääasiassa bikinikuviaan tililleen. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Anna Vlasovan Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Anna Vlasovan korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Anna Vlasova? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit siniset silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Anna Vlasovan kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 32-28-35 tuumaa. Hän käyttää 30 C:n rintaliivit.

Anna Vlasovan ikä

Kuinka vanha on Anna Vlasova? Hänen syntymäpäivänsä osuu 22. joulukuuta 1992. Hän on 28-vuotias. Hän on Venäjän kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Kauris. Hän syntyi Venäjällä. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Mallory Edens (malli) Wiki, Bio, Ikä, Drake, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Vanhemmat, Faktat

Anna Vlasova Wiki

Anna VlasovaWiki/Bio
Oikea nimiAnna Vlasova
NimimerkkiAnna
Kuuluisa AsMalli
Ikä22-vuotias
Syntymäpäivä22. joulukuuta 1992
SyntymäpaikkaVenäjä
SyntymämerkkiKauris
KansallisuusVenäjän kieli
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 32-28-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko30 C
Silmien väriSininen
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Anna Vlasova poikaystävä

Kuka on Anna Vlasovan poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Oscarin näyttelijänä.

Lue myös: Sarah Russi (malli) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Treffit, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Anna Vlasovan nettoarvo

Kuinka paljon Anna Vlasovan nettovarallisuus on? Anna Vlasova tajusi hyvin nuorena sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja lahjakkuuksia kohdeyleisön kanssa. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 200 000 dollaria (USD).

Anna Vlasovan tosiasiat

  1. Anna Vlasovalla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Hän on ansainnut yli 20 K+ seuraajaa Instagramissa.
  4. Musta on yksi hänen lempiväristään.
  5. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen median alustansa kautta. Hän on epäilemättä luomassa alustaa lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Lue myös: Abigail Ratchford (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit