Eddy Burback (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Eddy Burback on tunnettu amerikkalainen koomikko ja kommentaattori YouTuber. Hän mainostettiin tähdeksi omalla kanavallaan, jossa hän julkaisee komedialuonnoksiaan ja lyhytelokuviaan. Hänet nähdään usein myös Youtubereiden, kuten Gus Johnsonin ja Drew Goodenin, kanssa ja hän tekee enimmäkseen kommentointivideoita. Hän on myös osa Gus Johnson & Co:ta. Gus & Eddy Podcastissa Eddy toimii isäntänä ja toisinaan tuomarina. Tässä on kurkistus yhden viime vuosien jännittävimmän virtuaalimaailmasta nousevan nuoren lahjakkuuden elämään ja aikoihin. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Eddy Burbackin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Eddy Burbackin korkeus ja paino

Kuinka pitkä on Eddy Burback? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 65 kg tai 135 paunaa. Hänellä on mustat silmät ja hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8,5 US.

Eddy Burback Age

Kuinka vanha on Eddy Burback? Hänen syntymäpäivänsä osuu 28. marraskuuta 1996. Tällä hetkellä hän on 24-vuotias. Hänen horoskooppi on Jousimies. Hän syntyi Illinoisissa, Yhdysvalloissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lue myös: Brandon Walsh (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Eddy Burback Wiki

Eddy BurbackWiki/Bio
Oikea nimiEddy Burback
NimimerkkiEddy
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä24-vuotias
Syntymäpäivä28. marraskuuta 1996
SyntymäpaikkaIllinois, Yhdysvallat
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 65 kg (135 lbs)
Kehon mitatnoin 44-28-39 tuumaa
Hauislihaksen koko19 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero8,5 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Eddy Burback tyttöystävä

Kuka on Eddy Burbackin tyttöystävä? Hän on tällä hetkellä sinkku ja ilmoittaa avoimesti, että hän pitää naisista, jotka ovat sekä älykkäitä että viehättäviä, erityisesti naisista, jotka pukeutuvat hyvin. Hän suunnittelee parhaillaan videoiden luomista YouTube-tililleen ja on pyytänyt kannattajiaan ja ystäviään ehdottamaan samaa.

Eddy Burback Net Worth

Mikä on Eddy Burbackin nettovarallisuus? YouTube-kanava on hänen tärkein tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD). Hän aloitti YouTube-uransa julkaisemalla pelivideoita ja sai miljoonia tilaajia muutamassa vuodessa. Hän on filantrooppi ja kerää usein rahaa hyväntekeväisyyteen.

Lue myös: Nikita Dragun (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Eddy Burbackin perhe

Eddy Burbackin isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu.

Eddy Burback Faktat

  1. Eddy Burback rakastaa kaikkea groovy-musiikista urheiluun.
  2. Hän on suuri koripallon fani ja ihailee Kyrie Irvingiä ja Jason Douglasia.
  3. Hänen tiedetään leikkivän kepposia ja viettävän aikaa ystäviensä kanssa Westchesterissä, New Yorkissa.
  4. Hän tykkää käyttää Twitter-tiliään levittääkseen positiivisuutta ja saada ihmiset nauramaan.
  5. Hän osallistuu myös varainkeruutilaisuuksiin ja hyväntekeväisyysstriimiin ja kerää usein tuhansia dollareita hyväntekeväisyyteen.

Lue myös: FaZe Banks (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Ura, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit