Grant Cardone (yrittäjä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, vaimo, ura, nettoarvo, tosiasiat

Grant Cardone on amerikkalainen yrittäjä, tunnettu myynti-, johtajuus-, kiinteistösijoittamisesta ja rahoituksesta puhuja, jonka viiden yksityisen yrityksen vuotuiset tulot ylittävät 300 miljoonaa dollaria. Viritä elämäkertaan ja tiedä lisää Grantin iästä, pituudesta, painosta, nettovarallisuudesta, urasta, perheestä ja monista muista hänestä faktoista.

Grant Cardonen elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Grant Cardone? Hänen syntymäpäivänsä on 21. maaliskuuta 1958. Kuten vuonna 2020, hänen ikänsä on 62 vuotta. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen isänsä nimi on Curtis Louis ja äidin nimi on Concetta Neil Cardone. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on neljä sisarusta. Hänen kaksoisveljensä nimi on Gary. Koulutuksensa perusteella hän osallistui McNeese State Universityyn. Hän on koulutukseltaan kirjanpitäjä.

Grant Cardone Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Grant Cardone on? Hän seisoo 6 ft 1 korkeudella. Hän painaa noin 1,85 metriä tai 185 cm. Hän painaa noin 68 kg tai 149 paunaa. Hänellä on ruskeat silmät ja hiukset. Hän on myös fitnessfriikki.

Grant Cardonen vaimo

Kuka on Grant Cardonen nykyinen vaimo? Hän on naimisissa oleva mies. Hän solmi näyttelijä Elena Lyonsin kanssa. Pariskunta on myös siunannut kahdella yhteisellä tyttärellä. Hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei tunneta julkisuudessa.

Grant Cardonen ura ja nettovarallisuus

Mikä on Grant Cardonen nettoarvo? Hän on amerikkalainen kirjailija ja motivoiva puhuja. Hänellä on lähes kolmen vuosikymmenen kokemus liike-elämästä. Hän on julkaissut useita itseapukirjoja, kuten Sell To Survive, The Closer’s Survival Guide ja Sell or Be Sold. Hänen nettovarallisuutensa on noin 500 miljoonaa dollaria, mukaan lukien hänen yrityksensä tulot.

Grant CardoneWiki/Bio
Oikea nimiGrant Cardone
NimimerkkiMyöntää
Kuuluisa AsYrittäjä, kirjailija
Ikä62-vuotias
Syntymäpäivä21. maaliskuuta 1958
SyntymäpaikkaLake Charles, LA
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeus1,8 m (6 jalkaa 1 tuumaa)
Paino68 kg (149 lbs)
Runkotilastot42-32-38 tuumaa
Silmien väriRuskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero10 (USA)
LapsetKyllä (2 tytärtä)
VaimoElena Lyons (näyttelijä)
NettovarallisuusNoin $ 500 m

Faktaa Grant Cardonesta

  • Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  • Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.
  • Hänen Instagram-kuvauksensa lukee seuraavasti: "CEO & Fund Mgr 1.7B AUM, 21 parhaiten myyvää kirjaa ja Biz-ohjelmaa, 10X Movementin luoja, CardoneU, isä ja aviomies, lähetä minulle tekstiviesti 1-305-574-9093."
  • Hän ylläpitää myös omaa verkkosivustonimeään 10xwebclass.com.
  • Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  • Hänen unelmansa on: "Mieti, kuinka haluan viettää loppuelämäni."

Lue myös: Morgan Macgregor (Kirjoittaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit