Emily Tosta (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Emily Tosta on 21-vuotias televisionäyttelijä ja malli Dominikaanisesta tasavallasta. Hän näytteli vertailuroolia "Alina" vuoden 2018 perhedraamaelokuvassa "Selfie Dad". Hän työskenteli myös kiitotien mallina. Hän sai valtakunnallista huomiota pääroolillaan verkkosarjassa "United Families". Hänellä on yli 100 000 seuraajaa Instagram-tilillä käyttäjätunnuksella emilytosta. Hän esiintyy äskettäin maineikkaan Conexiones-lehden kansisivulla vuodesta 2019 lähtien. Vuonna 2013 hän debytoi näyttelijänä draamasarjassa Dama y Obrero Gina Jovenina. Hän on näytellyt vierailevana roolina TNT:n tieteis- ja toiminta-tv-sarjassa "The Last Ship" vuonna 2104. Hän työskenteli myös Leticia Cruzin sivuroolina FX:n rikospohjaisessa trillerissä ja draama-TV-sarjassa "Mayans M.C." Hän työskenteli myös useissa televisio-ohjelmissa, kuten Dama y Obrero ja The Resident. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Emily Tostan Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, nettoarvosta, urasta, perheestä ja monista muista faktoista hänestä!

Emily Tosta Ikä

Kuinka vanha on Emily Tosta? Hänen syntymäpäivänsä osuu 26. maaliskuuta 1998. Tällä hetkellä hän on 22-vuotias. Hän syntyi Dominikaanisessa tasavallassa. Hänen syntymämerkkinsä on Oinas. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään.

Emily Tosta Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiEmilia Gabriela Attias Tosta
Lempinimi/lavanimiEmily Tosta
Syntymäpäivä26. maaliskuuta 1998
Ikä22 vuotta vanha (vuodesta 2019)
AmmattiNäyttelijä
KuuluisaPerhedraamaelokuva Selfie Dad
Syntymäpaikka / kotikaupunkiSanto Domingo, Dominikaaninen tasavalta
Nykyinen asuinpaikkaLos Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat
KansallisuusDominikaanit
EtnisyysValkoinen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
Horoskooppi-merkkiOinas
SukupuoliNainen
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäsenttimetreinä - 160 cm

Metreinä - 1,60 m

Jalkoina tuumina - 5'3"

PainoKiloissa - 50 kg

Punnissa - 110 paunaa

KehotyyppiBanaani
Kehon mitat

(rinta-vyötärö-lantio)

32C-23-34
Rintaliivikupin koko32 C
Vyötärö [tuumina]23 tuumaa
Lonkat [tuumina]34 tuumaa
Kengännumero5 (Iso-Britannia)
Silmien väriRuskea
Hiusten väriMusta
TatuoinnitEi
Perhe
IsäEi tunnettu
ÄitiEmilia Tosta
SiskoGabriela Tosta
VeliKartos Tosta
Suhteet
SiviilisäätyNaimaton
Puoliso/AviomiesEi mitään
PoikaystäväCrawford Collins (2016 - nykyhetki)
koulutus
Korkein pätevyysValmistunut
KouluEi tunnettu
Yliopisto/yliopistoEi tunnettu
Tulo
Nettovarallisuus200 tuhatta dollaria
Palkka/sponsorointi

Mainokset

10 000–15 000 US$ jaksoa kohden
Filmografia
Debyytti-TV-sarjaDama y Obrero (2013) hahmona Gina Joven
ElokuvatVikes (2017) hahmona Paula
TV-sarjaluettelotMayat M.C. [2018, hahmona Leticia Cruz]

The Resident [2018, hahmona Joplin Bird]

Rosewood [2017, hahmona Yaselyn]

NCIS: Los Angeles [2016, hahmona Carla James]

The Last Ship [2014, hahmona Luisa]

Dama y Obrero [2013, hahmona Gina Joven]

Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinTwitter, Instagram
Twitterin käyttäjänimi@emilytosta
Instagram-käyttäjänimi@emilytosta

Emily Tosta Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Emily Tosta? Emily seisoo 5 jalkaa 3 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 50 kg tai 110 paunaa. Emily Tostan ruumiinmitta on 32 C-23-34. Hän käyttää rintaliivejä, joiden koko on 32 C. Hänellä on ruskeat silmät ja mustat hiukset. Emilyllä on banaanin muotoinen vartalo.

Emily Tosta elämäkerta ja perhe

Emily syntyi Santo Domingossa, Dominikaanisessa republikaanissa. Hän muutti Miamiin Yhdysvaltoihin perheineen 12-vuotiaana. Hän asettui Los Angelesiin näyttelijän- ja malliuraansa varten vuonna 2014. Emily kuuluu isänsä puolelta libanonilaista etniseen alkuperään. Hän on äitinsä puolelta brasilialaista, venezuelalaista ja italialaista syntyperää. Hänen vanhempiensa nimeä ei tiedetä. Hänellä on 2 vanhempaa siskoa nimeltä Karla ja Gaby. Hänen koulutustietojaan ei ole saatavilla. Lähteiden mukaan Emilyn korkein pätevyys on valmistuminen vuodesta 2109.

Emily Tosta poikaystävä

Kuka on Emily Tostan poikaystävä? Vuodesta 2019 lähtien Emily Tosta on ollut suhteessa sosiaalisen median tähti Crawford Collinsiin vuodesta 2016. Hän on yhtä keskittynyt opiskeluun ja uraansa.

Emily Tosta Ura

6-vuotiaana Tosta aloitti malliuransa dominikaanisessa A la Moda -lehdessä. 8-vuotiaana hän esiintyi ensimmäisen kerran näyttelijänä musikaalissa Pied Piper of Hameln, jossa hänellä oli päärooli. Sitten hän esiintyi useissa musikaaleissa, kuten Liisa ihmemaassa, Cats ja Like in Broadway. Tosta nousi muun muassa Dominican Fashion Week -tapahtumassa catwalkille malliksi.

Lue myös: Peyton List (Näyttelijä) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Poikaystävä, Treffit, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Emily Tosta Net Worth

Mikä on Emily Tostan nettovarallisuus? Vuodesta 2019 lähtien Emily Tostan nettovarallisuuden on arvioitu olevan noin 200 000 dollaria, kun hän on vain 22-vuotias. Hänen pääasiallinen tulonlähde tulee näyttelijänurasta sekä mallitehtävistä. Hänen jaksokohtainen palkkansa on 10 000–15 000 US$.

Emily Tostan elokuvaluettelo

  • Debyytti-TV: Dama y Obrero (2013)
  • Debyyttielokuva: Vikes (2017)
  • Mayat M.C. (2018)
  • Asukas (2018)
  • Ruusupuu (2017)
  • NCIS: Los Angeles (2016)
  • Viimeinen laiva (2014)

Lue myös: Pamela Anderson (malli) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Nettovarallisuus, Aviomies, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Faktaa Emily Tostasta

  1. Emily Tosta syntymänimi on Emilia Gabriela Attias Tosta.
  2. Hän kävi koulun kotoa käsin.
  3. Hänellä on täyteläiset huulet ja röyhkeä vartalo.
  4. Hän on allekirjoittanut mallina Thomas Richardsin Corsa Agencystä.
  5. Hän työskenteli useiden muotimerkkien kanssa, kuten Tampax, D.E Enterprises, La Sirena Kids, Dino Cookies.
  6. Hän pitää sinisestä ja violetista väristä paljon.
  7. Hän teki elokuvadebyyttinsä romanttisella komedialla, Vikes as Paula, vuonna 2017.
  8. 6-vuotiaasta lähtien hän on vegaani.
  9. Hän piti aina 12 kynttilää makuuhuoneessaan.
  10. Hänellä ei ole paljon ystäviä.
  11. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  12. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.

Lue myös: Catherine Oxenberg (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, tytär, nettoarvo, tosiasiat

Uusimmat viestit