Benjamin Keough Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Ura, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Benjamin Keough on suosittu amerikkalainen seuralainen. Keoughista tuli virussensaatio kesäkuussa 2019, kun fanit huomasivat hänen muistuttavan Elvis Presleytä. Hän on näyttelijä ja liikemagnaatti Priscilla Presleyn pojanpoika ja laulaja-lauluntekijän Lisa Marie Presleyn poika. Hän näki usein äitinsä, isoäitinsä ja vanhemman sisarensa, joka on näyttelijä Riley Keough, kanssa erilaisissa sosiaalisen median tapahtumissa ja mediaesiintymissä. Vuonna 2005 hän on esiintynyt myös itsenä dokumenttielokuvissa, kuten "Elvis by the Presleys" perheensä kanssa. Hänellä on näyttelijän ansiot lyhytelokuvassa "Rod & Barry" jakajana. Vuonna 2016 hän oli läsnä äitinsä rinnalla The Elvis Presley Theatren avajaisissa punaisen maton tapahtumassa Westgate Las Vegas Resort and Casinossa. Tällä hetkellä hän keskittyi hyvin uraansa ja opintoihinsa. Viritä biossa!

Benjamin Keough Ikä, pituus ja paino

Benjamin Keough on 27-vuotias. Hänellä on erittäin hyvä korkeus 5 jalkaa 11 tuumaa. Hänen ruumiinpainonsa on noin 78 kiloa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 42-32-37 tuumaa. Hänen hauislihaksensa on 14 tuumaa. Lisäksi hänen hiuksensa on tummanruskea ja silmien väri harmaa.

Lue myös: Billie Eilish (laulaja) Ikä, Wiki, Poikaystävä, Elämäkerta, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Benjamin Keoughin tyttöystävä ja treffit

Henkilökohtaisesta elämästä ja tyttöystävästä Benjamin Keough ei seurustele kenenkään kanssa ja nauttii tällä hetkellä sinkkuelämästään täysillä. Hän ei ole naimisissa eikä kihloissa kenenkään kanssa näinä hetkinä. Hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei myöskään tunneta julkisesti.

Benjamin Keough Bio & Family

Benjamin Storm Keough syntyi 21. lokakuuta 1992 Tampassa, Floridassa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus. Hän kuuluu valkoihoiseen etniseen alkuperään. Hänen äitinsä nimi on Lisa Marie Presley, joka on "Rock and Rollin kuninkaan" Elvis Presleyn ja näyttelijä Priscilla Presleyn ainoa lapsi. Benjaminin isän nimi on Danny Keough, joka on äitinsä bändissä soittanut basso. Hänen vanhempansa erosivat parin vuoden sisällä hänen syntymästään. Pariskunta erosi ja erosi Dominikaanisessa tasavallassa toukokuussa 1994. Erostaan ​​huolimatta hänen vanhempansa ovat hyvin läheisiä ja hänen isänsä asuu guesthousessa Presleyn kiinteistöllä. Benjaminilla on myös sisaruksia. Keoughin vuonna 1989 syntynyt vanhempi sisko on malli ja näyttelijä Riley Keough. Hänellä on myös kaksi kaksoissisarusta, nimeltään Harper Vivienne Ann ja Finley Aaron Love, äitinsä avioliitosta Michael Lockwoodin kanssa. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään, erityisesti äitiään. Tällä hetkellä hän asuu Floridassa. Koulutuksensa mukaan Keough opiskeli yksityisessä eliittilukiossa. Hän ei kuitenkaan ilmoittautunut mihinkään korkeakouluun tai yliopistoon.

Viruskuva Keoughista ilmestyi hänen äitinsä twitter-sivulle. Kuva on otettu Riley Keoughin 30-vuotissyntymäpäiväjuhlissa. Kuvassa Presley yhdessä Riley ja Ben Keoughin kanssa sekä Presleyn kaksostyttäret. Valokuvan kuvatekstissä luki "Mama Lion pentuineen".

Benjamin Keoughin ura ja maine

Urastaan ​​puhuessaan hän tulee varakkaasta perheestä ja on viettänyt koko elämänsä parrasvaloissa. Hänen äitinsä, joka oli tekemisissä joidenkin musiikki- ja elokuvateollisuuden suurimpien nimien kanssa, ei auttanut häntä paljoa pysymään poissa paparazzeista. Hän on lapsena esiintynyt säännöllisesti erilaisissa tapahtumissa ja konserteissa. Toistaiseksi hän on näytellyt vain lyhytelokuvassa kuuluisia perheenjäseniään kertovien dokumenttielokuvien lisäksi. Tällä hetkellä hän työskentelee kovasti saadakseen oman maineensa ja nimensä alalla. Keough oli äänittänyt ensimmäisen albuminsa ja allekirjoittanut 5 miljoonan dollarin viiden albumin sopimuksen Universalin kanssa vuonna 2009.

Lue myös: 9lokkNine (Räppäri) Bio, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Treffit, Perhe, Ura, Faktat

Benjamin Keoughin nettoarvo

Muutamien julkkisten on tiedetty olevan melko salaperäisiä paitsi henkilökohtaisen elämänsä, myös nettovarallisuutensa suhteen. Tällainen tähti on Benjamin Keough. Hänen arvoaan on kuitenkin vaikea arvioida nettovarallisuus. Yksi asia, josta voimme kuitenkin kaikki olla samaa mieltä, on se, että hänen suosionsa kasvaa päivien kuluessa, ja tällä arvioidaan olevan merkittävä vaikutus sekä hänen palkkaansa että nettovarallisuus. Vielä kiehtovampaa on Benjamin Keoughin intohimo tehdä se näyttelijä- ja sekä laulajana urana. Tästä johtuen ei ole yllätys, että Benjamin Keough on vähitellen nousemassa tähteyteen, yhdeksi alan parhaista taiteilijoista. Vuodesta 2020 lähtien Benjamin Keoughin nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 556 000 Yhdysvaltain dollaria.

Benjamin Keough Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiBenjamin Storm Keough
NimimerkkiBen
Ikä27 vuotta vanha
Syntynyt21. lokakuuta 1992
AmmattiNäyttelijä, Laulaja
KuuluisaHän on Lisa Marie Presleyn poika

(amerikkalainen laulaja-lauluntekijä)

SyntymäpaikkaFlorida, Yhdysvallat
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysKaukasialainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliUros
ZodiacVaaka
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat ja tuumat: 5' 11"

Senttimetrit: 180 cm

Mittarit: 1,80 m

PainoPaino: 78 kg

Paunaa: 171 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

42-32-37 tuumaa
Hauislihaksen koko14 tuumaa
Silmien väriHarmaa
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero10 (USA)
Perhe
VanhemmatIsä: Danny Keough

Äiti: Lisa Marie Presley

SisaruksetVeli: Ei yhtään

Sisar: 1. Riley Keough

2. Finley Aaron Love Lockwood (sisarpuoli)

3. Harper Vivienne Ann Lockwood (sisarpuoli)

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimaton
Edellinen treffit?Ei tunnettu
Tyttöystävä/treffitYksittäinen
Vaimo / puolisoEi mitään
LapsetEi mitään
koulutus
Korkein pätevyysValmistua
YliopistoEi tunnettu
KouluYksityinen Elite High School
Suosikki
SuosikkiväriMusta
Suosikkikeittiöitalialainen
Suosikki loma

Kohde

Sveitsi
HarrastuksetNäytteleminen, tanssiminen ja matkustaminen
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 556 000 Yhdysvaltain dollaria
Sponsorit/mainoksetEi tunnettu
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram, Twitter, Facebook (ei-aktiivinen)

Faktat Benjamin Keoughista

  • Benjamin Keough esiintyy julkisesti vain satunnaisesti.
  • Hän näyttää kuuluisalta isoisältään, hänellä on myös samat siniset silmät ja ainutlaatuinen "Presley-turska", joka useimmilla perheenjäsenillä on.
  • Ainoa poikkeus on, että toisin kuin Elvisin mustat hiukset, hänen hiuksissaan on ruskea sävy.
  • Myöhemmin Presley meni naimisiin Nicolas Cagen kanssa vuonna 2002 ja päätti avioliiton ja erosi vuonna 2004.
  • Hän esiintyi dokumentissa nimeltä "Elvis by the Presleys". vuonna 2005.
  • Hän näytteli myös lyhytelokuvassa nimeltä "Rod & Barry".
  • Hauska seikka: Keoughilla ja hänen äidillään on vastaavat tatuoinnit.
  • Vuonna 2009 Keough ja hänen äitinsä saivat yhteensopivat tatuoinnit äitienpäiväksi.
  • Keough toimi yhtenä sulhasmiehistä sisarensa helmikuussa 2015 häissä Ben Smith-Petersenin kanssa.

Uusimmat viestit