Carlos Rivera (laulaja) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettoarvo: 12 faktaa hänestä

Kuka on Carlos Rivera? Hän on kaksikielinen pop-taiteilija, joka voitti La Academia -nimisen reality-lahjakkuuskilpailun kolmannen kauden. Sekä hänen vuonna 2006 nimeämänsä debyyttialbuminsa että hänen toisesta studioalbuminsa Mexicano sai kultasertifikaatin Meksikossa. Hän on julkaissut neljä studioalbumia ja esiintynyt useissa teatteriproduktioissa. Hän isännöi paikallista radiosarjaa ja voitti ensimmäiset paikalliset laulukilpailunsa ollessaan lapsi. Viritä biossa!

Carlos Rivera Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Carlos Rivera? Hän seisoo 5 jalkaa 11 tuuman korkeudella tai muuten 1,68 metrin tai 168 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 68 kg tai 149 paunaa. Hänellä on mustat silmät ja hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US.

Carlos Riveran ikä

Kuinka vanha on Carlos Rivera? Hänen syntymäpäivänsä osuu 15. maaliskuuta 1986. Tällä hetkellä hän on 34-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Kalat. Hän syntyi Meksikossa. Hän on Espanjan kansalainen ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Carlos RiveraWiki/Bio
Oikea nimiCarlos Rivera Guerra
NimimerkkiCarlos Rivera
Kuuluisa AsLaulaja
Ikä34-vuotias
Syntymäpäivä15. maaliskuuta 1986
SyntymäpaikkaMeksiko
SyntymämerkkiKalat
KansallisuusEspanja
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 11 tuumaa (1,68 m)
Painonoin 68 kg (149 lbs)
Runkotilastotnoin 42-32-38 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväHiromi Hayakawa
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Carlos Riveran tyttöystävä

Kuka on Carlos Riveran tyttöystävä? Hän on näinä hetkinä sinkku eikä ole antanut mitään näkemyksiä treffielämästään. Hän on näinä hetkinä sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Lisäksi hän oli suhteessa näyttelijä Hiromi Hayakawan kanssa.

Carlos Riveran nettoarvo

Mikä on Carlos Riveran nettovarallisuus? Vuonna 2014 hänestä tuli tuomari Espanjan The Voice -versiossa. Hän nousi kuuluisuuteen voittamalla La Academian kolmannen sukupolven. Rivera on julkaissut neljä studioalbumia ja osallistunut kuuteen teatterituotantoon. Vuonna 2020 hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

12 faktaa Carlos Riverasta

 1. Wiki & Bio: Hän syntyi Huamantlassa, Meksikossa, María de Lourdes Guerra Martínez Antoniolle ja José Gonzalo Gilberto Rivera Ramírezille.
 2. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kaksi veljeä ja yksi sisko.
 3. Hänen suuri murtonsa tuli vuonna 2004.
 4. Monien koe- ja koe-esiintymisten jälkeen hän saavutti paikan TV Aztecan tuottamassa tosi-tv-laulukilpailussa La Academia.
 5. Vuonna 2005 hän teki sopimuksen Sony Musicin kanssa ja aloitti oman albumin työskentelyn.
 6. Hänen toinen studioalbuminsa, Mexicano, äänitettiin vuonna 2010.
 7. Riverasta tuli ensimmäinen meksikolainen näyttelijä, joka näytteli Disney-tuotannossa Meksikon ulkopuolella vuonna 2011.
 8. Vuonna 2014 Rivera osallistui tuomarina espanjalaiseen The Voice -versioon.
 9. Rivera on tehnyt yhteistyötä artistien kanssa, mukaan lukien edesmennyt Juan Gabriel, Banda el Recodo, Thalía, José José, Pandora, Reyli Barba, Ana Torroja, Marta Sánchez, Franco De Vita, Ana Carolina ja Daniel Boaventura (Brasilia), Paulo Gonzo (Portugali), Abel Pintos (Argentiina), Laura Pausini (Italia) ja India Martínez (Espanja).
 10. Hän on ainoa näyttelijä maailmassa, joka on näytellyt kahdessa alkuperäisessä Disney-tuotannossa Leijonakuningas.
 11. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
 12. Hänellä on valtava fani, jota seuraa sosiaalisen median alustoillaan.

Lue myös: Nicki Minajin elämäkerta, ikä, pituus, paino: 10 parasta faktaa lapsistaan ​​ja aviomiehestään

Uusimmat viestit