Chasten Glezman (Pete Buttigieg-aviomies) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Nettovarallisuus, Vanhemmat, Ura, Faktat

Chasten Glezman, joka nyt käyttää Chasten Buttigiegiä sosiaalisessa mediassa, tunnetaan paremmin Pete Buttigiegin, alias "pormestari Peten" aviomiehenä. Pete on ainoa vuosituhatehdokas vuonna 2020, ja valituksi tullessaan hän olisi Yhdysvaltain historian nuorin presidentti. Nuoruudestaan ​​ja paikallisesta kokemuksestaan ​​huolimatta uskollinen joukko kannattajia on kokoontunut Indianan South Bendin entisen pormestarin ympärille, joka on avoimesti homo ja naimisissa aviomiehensä Chasten Glezmanin kanssa. Ei ole vaikea ymmärtää, miksi: Pete, veteraani ja tutkija, on karismaattinen ja ruoskaälykäs, ja Obama itse on kuvaillut häntä demokraattisen puolueen tulevaisuudeksi.

Lisäksi New York Timesin hääilmoituksen mukaan 31-vuotias Chasten on "ylemmän koulun opettaja Montessori-akatemiassa läheisessä Mishawakassa Indianassa". Hän suoritti maisterintutkinnon läheisessä DePaul-yliopistossa saatuaan BA-tutkinnon Wisconsinin yliopistosta. Hän opettaa humanistisia tieteitä ja draamaa, ja on ilmeisesti lasten superrakas.

Nettovarallisuus ja rikkaus

Muutamien julkkisten on tiedetty olevan melko salaperäisiä paitsi henkilökohtaisen elämänsä, myös nettovarallisuutensa suhteen. Tällainen henkilö on Chasten Glezman. Hänen arvoaan on kuitenkin vaikea arvioida nettovarallisuus. Yksi asia, josta voimme kuitenkin kaikki olla samaa mieltä, on se, että hänen suosionsa kasvaa päivien kuluessa, ja tällä arvioidaan olevan merkittävä vaikutus sekä hänen palkkaansa että nettovarallisuus. Vielä kiehtovampaa on Chasten Glezmanin intohimo tehdä se opettajan urana. Tästä johtuen ei ole yllätys, että Chasten Glezman on vähitellen nousemassa tähteyteen, tullakseen yhdeksi parhaista yläkoulun opettajista. Vuodesta 2020 lähtien, Chasten Glezmanin nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 5 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria.

Ikä, pituus & paino

Chasten Glezmanin ikä on 31 vuotta. Hänellä on erittäin hyvä korkeus 5 jalkaa 6 tuumaa. Hänen ruumiinpainonsa on noin 85 kiloa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 40-33-35 tuumaa. Hänen hauislihaksensa on 12 tuumaa. Lisäksi hänen hiuksensa on vaalea ja hänen silmiensä väri on tummanruskea.

Aviomies & Lapset

Tällä hetkellä Chasten Glezman on naimisissa pormestari Pete Buttigiegin kanssa ja solmi 23. kesäkuuta 2018 Pyhän Jaakobin katedraalin episkopaalikirkossa. Myöhemmin he juhlivat hääänsä paikallisessa LGBTQ Pride Week -lohkojuhlissa. Pariskunta näyttää niin suloiselta ja onnelliselta yhdessä. Chasten ja Pete tapasivat saranalla, ja Pete kosi Chicago O'Haren lentokentällä, missä Chasten näki ilmeisesti ensimmäisen kerran Peten profiilin. Lisäksi Pete esiintyi homona vuonna 2015. Korkein oikeus laillisti samaa sukupuolta olevien avioliitot vuonna 2015. Pete meni naimisiin miehensä Chasten Glezmanin kanssa kolme vuotta myöhemmin.

Katso tämä postaus Instagramissa

Kaupunginjohtajan kansliajuhlat 2019

Chasten Buttigieg (@chasten.buttigieg) jakama viesti 8. joulukuuta 2019 klo 19.17 PST

Lue myös: Yolo Akili (Yrittäjä) Nettovarallisuus, Ikä, Bio, Wiki, Tyttöystävä, Treffit, Ura, BEAM, Seksuaalisuus, Faktat

Lisäksi Chasten sanoi: "Olin ollut parisuhdetta ja olin muutaman vuoden päässä viimeisestä", lisäsi Chasten. "Halusin tavata jonkun, jonka kanssa todella mennä treffeille, tavoitteena pitkäaikainen suhde." He muuttivat yhteen vuonna 2016, ja Chasten matkusti takaisin Chicagoon, kunnes valmistui tutkintonsa.

Pariskunnan lasten mukaan he kaksi ajattelevat tulevaisuuttaan. Itse asiassa Pete sanoi: "Ilmeisesti heitin jakoavaimen lyhyen aikavälin suunnitelmissamme", hän kertoi Peoplelle. "Tapahtuu mitä tahansa, uskon, että seuraava luku henkilökohtaisessa elämässämme tulee olemaan lapsista."

Vanhemmat ja ura

Chasten Glezman syntyi 23. kesäkuuta 1989 Travers Cityssä, Michiganissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus. Hänen isänsä nimi on Terry Glezman ja äidin nimi on Sherri Glezman ja hänellä on myös kaksi veljeä. 18-vuotiaana hän muutti vanhempiensa kotoa paljastuttuaan olevansa homo ja nukkui tapana ystävänsä sohvalla. Koulutuksensa jälkeen hän valmistui lukion päätyttyä Wisconsinin yliopistosta kandidaatin tutkinnolla teatteri- ja globaalitutkimuksessa vuonna 2011. Hän suoritti myös jatkotutkinnon Depaulin yliopistossa ja sai myöhemmin kasvatustieteen maisterin tutkinnon opetussuunnitelmaopinnoissa.

Urastaan ​​puhuessaan hän työskenteli myös korvaavana opettajana Chicagon julkisissa kouluissa ja myöhemmin hän sai AMS-sertifikaatin Cincinnati Montessorin keskiasteen opettajien koulutusohjelman kautta. Valmistuttuaan hän muutti Milwaukeeen ja aloitti uransa opetustaiteilijana ensimmäisessä vaiheessa, lastenteatterissa ja akatemiassa ja muutti South Bendiin ja sai työpaikan South Bend Public Schoolissa sijaisena opettajana. Tällä hetkellä hän opettaa humanistisia tieteitä Montessori-koulussa South Bendissä.

Chasten Glezman Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiChasten Glezman
NimimerkkiChasten Buttigieg
Syntynyt23. kesäkuuta 1989
Ikä31 vuotta vanha
AmmattiOpettaja
KuuluisaPormestari Pete Buttigiegin aviomies
SyntymäpaikkaTravers City, Michigan
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
SeksuaalisuusHomo
Uskontokristinusko
SukupuoliUros
ZodiacKauris
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5' 6"

Senttimetrit: 167 cm

Mittarit: 1,67 m

PainoPaino: 85 kg

Paunaa: 187 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

40-33-35 tuumaa
Hauislihaksen koko12 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero10 (USA)
Tatuointeja?NA
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Ei tiedossa

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimisissa
Ex-poikaystäväEi tunnettu
Poikaystävä/treffitPete Buttigieg
Aviomies / puolisoPete Buttigieg
LapsetEi mitään
koulutus
Korkein pätevyys1. Teatterin kandidaatin tutkinto ja

Globaalit tutkimukset

2. Kasvatustieteen maisteri

Opetussuunnitelman opinnot

3. AMS-sertifiointi Cincinnati Montessorin kautta

Toisen asteen opettajankoulutusohjelma

Yliopisto1. Wisconsinin yliopisto

2. Depaulin yliopisto

KouluPaikallinen lukio
Suosikki
SuosikkiväriMustavalkoinen
SuosikkikeittiöItalialainen keittiö
Suosikki loma

Kohde

Miami
HarrastuksetMusiikki, matkustaminen ja kuntoilu salilla
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 5 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria
Sponsorit/mainoksetEi tunnettu
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram, Twitter

Lue myös: Kishele Shipley (Kawhi Leonard Girlfriend) Bio, Wiki, Vauva, Ikä, Pituus, Suhde, Nettovarallisuus, Faktat

Chasten Glezman Faktat

  • Chasten lähtee ulos ja puhuu ihmisille ilman miestään, ja siitä tulee tunnettu kokonaisuus omana oikeutensa.
  • Hän oli joutunut seksuaalisen väkivallan kohteeksi "tuttavalta kotijuhlissa.
  • Chasten ja Pete tapasivat saranalla, ja Pete kosi Chicago O'Haren lentokentällä.
  • Pariskunnalta on tulossa paljon muutakin, kun he jatkavat historian tekemistä.
  • Hänellä on myös valtava fani, jota seuraa hänen sosiaalisen median alustoillaan.
  • Hänen Instagram-biografiansa lukee: "Opettaja, aviomies, pelastuskoiran isä. Juhlista aina opettajia, taiteita, osallisuutta ja ystävällisyyttä. Varaa 1.9. Ennakkotilattavissa nyt! (hän/hän)”.

Lue myös: Ignacio Anaya García (Nachos Inventor) Wiki, Bio, Ikä, Kuolinsyy, Nettovarallisuus, Vaimo, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found