Dannie Riel (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Dannie Riel on kanadalainen YouTube-tähti ja sosiaalisen median persoona. Hän on kerännyt mainetta matkavlogeistaan. Hän arvioi ruoan syömistä ja kiertelee maita. Kanadan osavaltiosta kotoisin oleva Dannie halusi aina tehdä jotain merkittävää Internetissä. 7. maaliskuuta 2008 hän perusti kanavansa YouTubeen ja julkaisi ensimmäisen videon pian sen jälkeen. Siitä lähtien hänen kanavansa on kasvanut eksponentiaalisesti, ja sillä on tällä hetkellä yli miljoona tilaajaa ja satoja miljoonia katselukertoja. Hän on myös näkyvästi aktiivinen Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Viritä elämäkertaan ja tutustu Dannie Rielin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Dannie Riel Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Dannie Riel? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Dannie Rielin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 34 CC.

Dannie Riel Ikä

Kuinka vanha on Dannie Riel? Hänen syntymäpäivänsä osuu 16. kesäkuuta 1988. Hän on 32-vuotias. Hänellä on Kanadan kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hän on kanadalaissyntyinen ranskalais-kiinalainen malli. Hänen syntymämerkkinsä on Kaksoset. Hän syntyi Kanadassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Slogoman (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Dannie Riel Wiki

Dannie RielWiki/Bio
Oikea nimiDannie Riel
NimimerkkiDannie
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä32-vuotias
Syntymäpäivä16. kesäkuuta 1988
SyntymäpaikkaKanada
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuuskanadalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 CC
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Dannie Rielin poikaystävä

Kuka on Dannie Rielin poikaystävä? Kuuma ja upea malli Dannie Riel on sinkku ja samalla hän on myös erittäin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Lue myös: Tiana Wilson (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Dannie Riel Net Worth

Mikä on Dannie Rielin nettovarallisuus? Hänestä on hetkessä tullut yksi YouTuben näkyvimmistä höyrylaivoista. Nykyään jokainen hänen videonsa saa sadoista tuhansista useisiin miljooniin katselukertoja. Hyvin nuorena Dannie Riel tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 200 000 dollaria (USD).

Dannie Riel Faktat

  1. Dannie Riel teki päätöksen oman kanavan perustamisesta vuonna 2008.
  2. Hän on sosiaalisen median ilmiö, jolla on yli 1,1 miljoonaa seuraajaa Instagramissa ja yli 1,6 miljoonaa tykkääjää Facebookissa.
  3. Hänellä on huulilävistys, joka sopii hänen kasvoilleen erittäin täydellisesti.
  4. Hän halusi aina tehdä jotain merkittävää Internetissä.
  5. Hän on saattanut käydä epätavallisessa kasvatuksessa turvatakseen nykyisen maineen.

Lue myös: Grace Mulgrew (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found