Chief Keef (Laulaja) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Lapset, Tyttöystävä, Vaimo, Perhe, Ura, Faktat

Kuka on Chief Keef? Hän on amerikkalainen räppäri, laulaja, lauluntekijä ja levytuottaja. Hän syntyi Keith Cozartissa, hän on saanut suuren fanikunnan mixtapeillaan ja debyyttialbumillaan, Lopulta Rich, joka julkaistiin vuoden 2012 lopussa. Hän on myös oman levy-yhtiönsä Glory Boyz Entertainmentin toimitusjohtaja ja hän johtaa rap-yhtyettä Glo Gang.

Hänestä tuli ensimmäisen kerran suosittu teini-iässä 2010-luvun alussa Chicagon South Siden lukiolaisten keskuudessa. Jotkut hänen kappaleistaan ​​sisältävät Nobody (2014), Back from the Dead 2 (2014), Bang 3 (2015) ja Thot Breaker (2017). Hän on nimetty hänen kuolleen setänsä Keith Carterin mukaan, joka tunnettiin nimellä "Big Keef". Viritä bio.

Chief Keef Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Chief Keef on? Hän seisoo 6 jalkaa pitkä tai muuten 1,83 metriä tai 183 cm. Hän painaa noin 70 kg tai 154 paunaa. Hänen kehon tilastot ovat 44-32-39 tuumaa. Hänen hauislihansa koko on 19 tuumaa. Hänellä on mustat silmät ja hiukset.

Päällikkö KeefWiki/Bio
Oikea nimiKeith Farrelle Cozart
NimimerkkiPäällikkö Keef
Kuuluisa AsLaulaja
Ikä25 vuotta vanha
Syntymäpäivä15. elokuuta 1995
SyntymäpaikkaChicago, IL
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 1,83 m (6 jalkaa)
Painonoin 70 kg (154 lbs)
Runkotilastotnoin 44-32-39 tuumaa
Hauislihaksen koko19 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero10,5 (USA)
TyttöystäväNA
puolisoKaunis Mesha
Lapset4
NettovarallisuusNoin 5 miljoonaa dollaria (USD)

Faktoja Chief Keefistä

 1. Wiki & Bio: Chief Keef syntyi Keith Farrelle Cozart Chicagossa Illinoisissa Lolita Carterille, joka oli 16-vuotias ja naimaton.
 2. Chief Keefin ikä: Hänen syntymäpäivänsä on 15. elokuuta 1995. Tällä hetkellä hän on 25-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Leijona.
 3. Päällikön kansallisuus ja etnisyys: Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.
 4. Hän julkaisi ensimmäisen mixtapensa 15-vuotiaana.
 5. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on nuorempi veli ja sisko.
 6. Päävaimo ja lapset: Vuonna 2013 hän meni kihloihin Pretty Meshan kanssa. Hän sai esikoisensa, tyttären, 16-vuotiaana. Hänellä on yhteensä kaksi tytärtä ja yksi poika.
 7. Chief Keef -uran aikajana: Hän teki yhteistyötä Kanye Westin kanssa hänen kappaleensa "I Don't Like" remixissä. Hänen kappaleensa ”I Don’t Like” nousi Yhdysvaltain rap-listan sijalle 15 vuonna 2012.
 8. Nettovarallisuus ja varallisuus: Hänen pääasiallinen tulonlähde on laulajaura. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 5 miljoonaa dollaria (USD).
 9. Varhainen elämä ja perhe: Lapsuudessaan Chief Keef kävi Dullesin peruskoulun ja Banner Schoolin, terapeuttisen päiväkoulun.
 10. Hän lopetti Dyett High Schoolin 15-vuotiaana.
 11. Päällikkö Keef on ollut vieraantunut biologisesta isästään Alfonso Cozartista alaikäisestä asti.
 12. Chief Keef otettiin kiinni 27. tammikuuta 2011 syytettynä heroiinin valmistuksesta ja jakelusta.
 13. Chief Keef latasi Instagramiin säädyttömän valokuvan, jossa hän sai naisfanilta fellation, jonka hän poisti pian sen jälkeen, vuonna 2012.
 14. Chief Keefin sosiaalisen median tilit: Hänen tilinsä kiellettiin myöhemmin Instagramin käyttöehtojen rikkomisen vuoksi.
 15. Hän on sittemmin luonut toisen Instagram-tilin, ja useat myyntipisteet ovat maininneet hänen toimintansa sovelluksessa.

Lue myös: Doja Cat (laulaja) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found