Xavier Musk (Elon Musk Son) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vanhemmat, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Faktat

Xavier Musk on amerikkalainen kuuluisa lapsi ja tunnetaan paremmin miljardööri Elon Muskin poikana. Hän on liikemies, teollinen muotoilija ja insinööri. Hän on SpaceX:n perustaja, toimitusjohtaja, teknologiajohtaja ja pääsuunnittelija; Tesla Inc:n varhainen sijoittaja, toimitusjohtaja ja tuotearkkitehti; The Boring Companyn perustaja; yksi Neuralinkin perustajista; ja yksi OpenAI:n perustajista ja ensimmäinen puheenjohtaja. Satamiljardööri Musk on yksi maailman rikkaimmista ihmisistä. Viritä elämäkertaan ja tutustu Xavier Muskin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, vanhempiin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin!

Xavier Muskin ikä

Kuinka vanha on Xavier Musk? Hänen syntymäpäivänsä osuu 15. huhtikuuta 2004. Hän on 17-vuotias. Hänen horoskooppi on Oinas. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Xavier Musk Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Xavier Musk? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä Xavier Muskin korkeuden arvioidaan olevan 5 jalkaa 4 tuumaa. Hän on myös säilyttänyt lihaksikkaan ruumiin, jonka keskimääräinen paino on 50 kg. Hänellä on mustat silmät ja hänen hiuksensa ovat vaaleat.

Xavier Musk Wiki

Xavier MuskWiki/Bio
Oikea nimiXavier Musk
NimimerkkiXavier
Kuuluisa AsElon Muskin poika
Ikä17 vuotta vanha
Syntymäpäivä15. huhtikuuta 2004
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 4 tuumaa (1,63 m)
Painonoin 50 kg (110 lbs)
ÄitiJustine Musk
Silmien väriMusta
Hiusten väriVaalea
Kengännumero7,5 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
SisaruksetSaxon, Damian ja Kai
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 185 miljardia dollaria (USD)

Xavier Musk Bio, Parents & Early Life

Xavier Muskin isän nimi on Elon ja äidin nimi Justine Musk. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kaksoisveli nimeltä Griffin. Hänellä on kolme muuta veljeä, kolmoset Saxon, Damian ja Kai. Koulutuksensa perusteella hän käy lukioa.

Lue myös: Hunter Biden (Joe Biden Son) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Xavier Muskin nettoarvo

Mikä on Xavier Muskin nettovarallisuus? Hän on liian nuori ansaitakseen mitään. Lisäksi hänen isänsä on ansainnut omaisuutensa PayPalin 1,5 miljardin dollarin myynnistä eBaylle vuonna 2002. Hänet listattiin ensimmäisen kerran Forben miljardien listalle vuonna 2012 nettovarallisuudellaan 2 miljardia dollaria. Vuoden 2020 alussa Musk oli maailman 35. rikkain ihminen. Tammikuussa 2021 Musk, jonka nettovarallisuus oli 185 miljardia dollaria, ohitti Amazonin perustajan Jeff Bezosin ja nousi maailman rikkaimmaksi ihmiseksi.

Xavier Muskin tyttöystävä

Kuka on Xavier Muskin tyttöystävä? Hän on liian nuori päästäkseen mihinkään suhteeseen. Hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa.

Xavier Muskin tosiasiat

  1. Xavier Muskin äiti Justine Wilson syntyi Peterboroughissa, Ontariossa, Kanadassa.
  2. Hän vietti suurimman osan varhaisesta elämästään siellä.
  3. Hän opiskeli Queen's Universityssä Kingstonissa ja suoritti englanninkielisen kirjallisuuden tutkinnon.
  4. Hän meni naimisiin Elon Muskin, Teslan perustajan ja SpaceX:n perustajan kanssa tammikuussa 2000.
  5. Heidän ensimmäinen poikansa Nevada syntyi vuonna 2002 ja kuoli lapsen äkilliseen kuolemaan 10 viikon iässä.
  6. IVF:n kautta hän synnytti myöhemmin kaksospojat, Griffinin ja Xavierin, vuonna 2004; jota seurasivat kolmoset Damian, Saxon ja Kai vuonna 2006.
  7. Syyskuun 13. päivänä 2008 hän ilmoitti, että hän ja Musk erosivat.
  8. Myöhemmin hän kirjoitti Marie Clairelle artikkelin, jonka otsikkona oli "I Was a Starter Wife", jossa kerrottiin yksityiskohtaisesti tapoja, joilla hän piti avioliittoa epäterveenä, mukaan lukien se, että Elon Musk vähätteli häntä usein, sai hänet luopumaan urasta ja painosti häntä värjäämään hiuksensa blondiksi.
  9. Vuodesta 2010 lähtien hän väitti olevansa "entinen mallivaimo" ja kertoi olevansa hyvissä väleissä Muskin toisen ex-vaimon Talulah Rileyn kanssa.
  10. Lisäksi Xavier Musk ei ole aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.

Lue myös: Bianca Beets (Tony Beets Daughter) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found