Kerri Browitt Caviezel (Jim Caviezelin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Kerri tunnetaan paremmin Jim Caviezelin vaimona, näyttelijänä, joka tunnetaan Jeesuksen Kristuksen roolistaan ​​elokuvassa Passion for Christ. Kerri on brittiläinen nainen, joka tuli tunnetuksi Amerikassa ja Britanniassa mentyään naimisiin Jim Caviezelin kanssa. Kerri on enimmäkseen kulissien takana, kun hänen miehensä astuu valkokankaille jännittämään elokuvan ystäville. Tämän lisäksi hän on pystynyt rakentamaan opettajan uraa yliopistossa ja pärjännyt hyvin itselleen. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Kerri Browitt Caviezelin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, nettoarvosta ja monista muista faktoista hänestä.

Kerri Browitt Caviezelin ikä

Kuinka vanha on Kerri Browitt Caviezel? Hänen syntymäpäivänsä osuu 26. syyskuuta 1968. Tällä hetkellä hän on 50-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vaaka. Hän syntyi Mount Vernonissa, Washingtonissa.

Kerri Browitt Caviezel Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Kerri Browitt Caviezel? Hän seisoo hyvällä korkeudella 5 jalkaa 9 tuumaa pitkä. Hän painaa noin 60 kg tai 132 paunaa. Hänen kehon mitat ovat 34-25-34 tuumaa. Hän käyttää rintaliivejä, joiden koko on 32 B. Hänellä on tummanruskeat hiukset ja pähkinänruskeat silmät. Hän käyttää kengän kokoa 6 UK.

Kerri Browitt Caviezel Wiki/ Bio

Wiki/Bio
Oikea nimiKerri Browitt Caviezel
NimimerkkiKerri
Syntymäpäivä26 syyskuuta 1968
Ikä50 vuotta vanha (vuodesta 2020)
AmmattiYrittäjä
KuuluisaTunnetaan paremmin nimellä

Jim Caviezelin vaimo

SyntymäpaikkaUSA
Kansallisuusamerikkalainen
SeksuaalisuusSuoraan
Nykyinen asuinpaikkaUSA
Uskontokristinusko
SukupuoliNainen
EtnisyysValkoinen kaukasialainen
Horoskooppi-merkkiLeo
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäsenttimetreinä - 175 cm

Metreinä - 1,75 m

Jaloissa tuumina - 5'9"

PainoKiloissa - 60 kg

Punnissa - 132 paunaa

Kehon mitat

(rinta-vyötärö-lantio)

34-25-34 tuumaa
Vyötärön ympärys25 tuumaa
Lonkan koko34 tuumaa
Rintaliivien koko32 B
Kengännumero6 (Iso-Britannia)
Vaatekoko3 (USA)
KehonrakennusSopiva
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriTumman ruskea
TatuoinnitNA
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Ei tiedossa

SisaruksetVeli: Ei yhtään

Sisar: Ei yhtään

Suhteet
SiviilisäätyNaimisissa
Edellinen treffitEi tunnettu
PoikaystäväYksittäinen
Aviomies/puolisoJim Caviezel
Lapset / VauvaKolme adoptoitua lasta
koulutus
Korkein pätevyysValmistua
KouluLukio
Yliopisto/yliopistoEi tunnettu
Suosikit
LempinäyttelijäDanila Kozlovsky
SuosikkinäyttelijäSvetlana Khodchenkova
LempiväriValkoinen
Lempi ruokaMannermainen ruoka
LempipaikkaMiami
HarrastuksetOstokset ja matkustaminen
Tulo
NettovarallisuusNoin 1 miljoona USD (vuodesta 2020)
Sponsorit / Mainokset Ei tunnettu
Linkki sosiaalisen median tiliin
Linkit sosiaaliseen mediaanInstagram

Lue myös: Corrine Brown (poliitikko) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Lapset, Aviomies, Faktat

Kerri Browitt Caviezel aviomies ja lapset

Kuka on Kerri Browitt Caviezelin aviomies? Hän on naimisissa Jim Caviezelin kanssa. Pariskunta tapasi ensimmäisen kerran sokkotreffeillä. Sokkotreffit järjesti Jimin sisko nimeltä Amy. Kun Kerri ja Jim tapasivat ensimmäisen kerran sokkotreffeillä, he kiinnostuivat välittömästi toisistaan. He keskustelivat pitkään itsestään ja huomasivat, että heillä oli yhteisiä kiinnostuksen kohteita. Pari kävi useammin treffeillä ja heidän rakkautensa nousi prosessin aikana huimaan, Kerri ja Jim solmivat lopulta aviomiehen ja vaimon 20. heinäkuuta 1996. Koska he olivat uskollisia katolilaisia, heidän häät pidettiin Immaculate Conception -kirkossa Roslynnin osavaltiossa Washingtonissa ja sen todistavat perhe ja läheiset ystävät. He ovat asuneet yhdessä siitä lähtien. Heillä ei ole yhtään biologista lasta, mutta heillä on kolme adoptoitua lasta.

Kerri Browittin aviomies Jim Caviezel

Kerri Browitt Caviezel syntyi 26. syyskuuta 1968 Mount Vernonissa Washingtonissa. Kerrin aviomies Jim Caviezel nousi kuuluisuuteen Jeesuksen Kristuksen hahmon ansiosta, jonka hän esitti elokuvassa "The Passion of the Christ". Lisäksi hän esiintyi vuonna 1998 elokuvassa The Thin Red Line. Lisäksi vuonna 2002 hän esiintyi elokuvassa nimellä The Count of Monte Cristo. Lisäksi hän aloitti ohjelman nimeltä Person of Interest. Hän osallistui Frequencyssä vuonna 2000 julkaistuna etsivänä John Sullivanina.

Lisäksi vuonna 2001 hän osallistui Angel Eyes -sarjaan Catchin roolissa, kun hän esiintyi Jim McCormickina Madisonissa. Tämän jälkeen hän esiintyi Bobby Jones: Stroke of Genius -elokuvassa Bobby Jonesina vuonna 2004. Sitten vuonna 2006 hän esiintyi Déjà Vussa näyttelemällä Carroll Oerstadtin roolia.

Lue myös: Hallie Gnatovich (Josh Gatesin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Kerri Browitt Caviezelin ura

Uran aikajana: Kerri Browitt Caviezel jatkoi Länsi-Washingtonin yliopistoon. Kerri liittyi yliopiston WWU Vikings -nimiseen naisten koripallojoukkueeseen ja teki hienoja tekoja heidän kanssaan. Hän itse asiassa teki ennätyksiä koripalloilijana yliopistossa. Itse asiassa hän ja vain yksi muu Viking olivat ainoita, jotka saavuttivat uransa WWU:n 10 parhaan johtajan joukossa pisteissä, levypalloissa, syötöissä, ryöstöissä ja estettyjen laukausten osalta.

Hänestä tuli kuuluisa kampuksella ja hän toimi vuosien 1988-89 WWU Vikings -joukkueen kapteenina, joka häikäisi faneja ja sijoittui 30-5, jolloin hänestä tuli koulun historian ensimmäinen ja ainoa 30 voittoa voittanut naisten vannejoukkue. Kerri oli niin vaikutusvaltainen joukkueessa, että hän sai heidät voittamaan piirin 1 ja B-piirin I pudotuspeleissä. Hän pääsi myös NAIA National Tournamentin neljännesfinaaliin samana vuonna.

On huomionarvoista, että Kerri Browitt aloitti koripallo-uransa aikana kaikki paitsi neljä peliä eikä koskaan jättänyt väliin yhtään kilpailua. Hänen taitonsa olivat erittäin poikkeuksellisia ja hän erottui joukkueessa niin paljon, että hänet nimettiin koulun presidentin listalle yhdeksän kertaa ja hänestä tuli myös NAIA National Scholar-Athlete. Valtavasta panoksestaan ​​yliopiston koripallojoukkueessa hänet valittiin WWU:n yleisurheilun Hall of Fameen helmikuussa 2015.

Kerri Browitt Caviezelitt Net Worth

Mikä on Kerri Browitt Caviezelin nettovarallisuus? Hän ei ole show-bisnespersoona, vaan vain Jim Caviezelin kaunis vaimo. Yksi ja ainoa syy hänen suosionsa on hänen pitkäaikainen ja ihana suhde tunnettuun taiteilijaan

Faktaa Kerri Browittista

  1. Kerri Browitt Caviezel elää nyt hiljaista elämää lukion opettajana ja häntä arvostetaan yksinkertaisuudestaan.
  2. Hän on myös huilisti ja on omistautunut kotinsa säilyttämiseen.
  3. Hän rakastaa ei-fiktiivisten kirjojen lukemista ja dokumenttien katsomista.
  4. Musta on hänen lempivärinsä.
  5. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  6. Hän rakastaa matkustamista ja valokuvaamista.
  7. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  8. Hän ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Paris Hilton (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found