Candice Patton (näyttelijä) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, mitat, nettoarvo, tosiasiat

Candice Patton on tunnettu amerikkalainen näyttelijä. Hän mainostettiin tähteeksi roolistaan ​​Iris Westina The CW:n sarjassa The Flash ja toistuvasta roolistaan ​​Torina BET-sarjassa The Game. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Candice Pattonin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Candice Patton Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Candice Patton? Kauniit ja ilmiömäiset seisovat 5 jalkaa 5 korkeassa tai muuten 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudessa. Hän painaa noin 56 kg tai 127 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-38 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Candice Pattonin ikä

Kuinka vanha on Candice Patton? Hänen syntymäpäivänsä osuu 24. kesäkuuta 1988. Hän on 32-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on syöpä. Hän syntyi Jacksonissa, MS:ssä. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on veli nimeltä Nicolas. Koulutuksensa jälkeen hän osallistui Southern Methodist Universityyn Dallasissa ja valmistui BFA:sta teatterissa.

Lue myös: Sofia Pablo (TV-näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Candice PattonWiki/Bio
Oikea nimiCandice Kristina Patton
NimimerkkiCandice Patton
Kuuluisa AsNäyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä32-vuotias
Syntymäpäivä24. kesäkuuta 1988
SyntymäpaikkaJackson, MS
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 56 kg (127 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Candice Pattonin poikaystävä

Kuka on Candice Pattonin poikaystävä? Hän on näinä hetkinä sinkku eikä ole antanut mitään näkemyksiä treffielämästään. Hän on luultavasti sinkku näinä hetkinä. Candicen pääpaino on hänen näyttelijänuransa.

Lue myös: Kristian Alfonso (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Candice Patton Net Worth

Mikä on Candice Pattonin nettovarallisuus? Hänen ensisijainen tulonlähde on näyttelijänura. Kunnioitamme ja ihailemme paljon näyttelijöitä, jotka voivat ottaa sankarirooleja, koska he tekevät muutakin kuin näyttelevät. He ottavat myös roolimallien persoonaa lapsille kaikkialla! Hän on Arrowverse-fanien suosikki. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Candice Pattonin ura

Candice Patton oli yksi Shethorityn perustajista. Toukokuussa 2004 ensimmäisen yliopistovuoden jälkeen. Vuonna 2008 Pattonilla oli päärooli WB:n verkkosarjassa Sorority Forever ja rooli riippumattomassa elokuvassa Commander and Chief. Patton valittiin moniin televisiosarjoihin, mukaan lukien saippuaoopperaan The Bold and the Beautiful.

Candice Pattonin faktat

  1. Candice Patton voittaa niin monella tapaa.
  2. Ensinnäkin hän on kaunis, toiseksi hän on loistava näyttelijä.
  3. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä miljoonia seuraajia.
  4. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  5. Instagram-tilinsä kautta hän jakaa omia tarinoitaan ja kokemuksiaan itsensä hyväksymisestä, homofobiasta, seksuaalisesta häirinnästä työpaikalla ja niin edelleen.

Lue myös: Paris Hilton (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found