Cassady McClincy (näyttelijä) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Ura, Nettoarvo, Faktat

Cassady McClincy (s. 1. syyskuuta 2000) on tunnettu amerikkalainen näyttelijä. Hän nosti mainetta esittämällä Lydiaa AMC:n kauhudraamatelevisiosarjassa The Walking Dead vuodesta 2019 lähtien. Hänet tunnetaan myös roolistaan ​​Netflixin alkuperäisessä sarjassa Ozark vuonna 2017.

Ikä, pituus & paino

Cassady Mclincy on 19-vuotias. Hän seisoo 5 jalkaa 4 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Lisäksi hänellä on tummanruskeat hiukset ja pähkinänruskeat silmät. Hän on myös fitnessfriikki. Hänen ruumiinsa mitat ovat 32-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivejä, joiden koko on 30 C.

Henkilökohtainen elämä ja treffit

Tällä hetkellä Cassady Mcclincy on sinkku eikä seurustele kenenkään kanssa. Hänen suhteensa on sinkku. Hän keskittyy uransa rakentamiseen viihdealalla. Amerikkalaista näyttelijää ei ole liitetty mihinkään suhteeseen. Hän on nouseva tähti, joka on osoittanut sitoutumistaan ​​taitojensa ja kykyjensä kehittämiseen. Itse asiassa hänen aiempi treffihistoriansa ei myöskään ole julkista. Hän on keskittynyt voittamaan katsojien sydämet esityksellään. Joten hän todennäköisesti vie aikaa kehittääkseen näyttelijänuraansa ennen kuin seurustelee jonkun kanssa.

Varhaiskasvatus ja koulutus

Tämä näyttelijä syntyi 1. syyskuuta 2000 Yhdysvalloissa. Tällä hetkellä Cassady McClincy on 18-vuotias. Hänen äitinsä nimi on Dayla Mcclincy, mutta meillä ei ole tietoa hänen isästään. Koulutukseltaan hän on ylioppilas ja aloitti näyttelijätyönsä hyvin nuorena 10-vuotiaana.

Ura ja nettovarallisuus

Uransa mukaan vuonna 2010 McClincy esiintyi ensimmäisen kerran näytöllä kymmenen vuoden iässä elokuvassa "The Wizard of Agni". Sitten samana vuonna hän näytteli koulutyttöä lyhytelokuvassa Five Smooth Stones. Myöhemmin hän esiintyi Drop Dead Divan kuudennen kauden pienessä roolissa. Hän näytteli myös toisessa toistuvassa roolissa Constantinen ensimmäisen kauden aikana. Hän esiintyi toistuvasti Netflixin alkuperäisessä Ozark-sarjassa vuonna 2017. Nuori näyttelijä sai suuren tauon Jackien roolissa hittielokuvassa ”Love, Simon” vuonna 2018. Vuonna 2019 McClincy alkoi esittää Lydiaa The Walking Deadissa. kaudella 9 ja siitä tuli vakiosarja kaudesta 10 alkaen.

Lue myös: Rachel Sharp (Luke Perryn entinen vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Katso tämä postaus Instagramissa

Likaisempi, likaisempi, likaisin. Vuosi sitten tänään oli ensimmäinen päiväni Lydiana! #meikkitesti 💩🤠🧟‍♀️

Cassady McClincyn (@cassadymcclincy) jakama viesti 13. elokuuta 2019 klo 12.23 PDT

Lue myös: Kishele Shipley (Kawhi Leonard Girlfriend) Bio, Wiki, Vauva, Ikä, Pituus, Suhde, Nettovarallisuus, Faktat

Muutamien julkkisten on tiedetty olevan melko salaperäisiä paitsi henkilökohtaisen elämänsä, myös nettovarallisuutensa suhteen. Tällainen tähti on Cassady McClincy. Häntä on kuitenkin vaikea arvioida nettovarallisuus. Yksi asia, josta voimme kuitenkin kaikki olla samaa mieltä, on se, että hänen suosionsa kasvaa päivien kuluessa, ja tällä arvioidaan olevan merkittävä vaikutus sekä hänen palkkaansa että nettovarallisuus. Vielä kiehtovampaa on Cassady McClincyn intohimo tehdä siitä näyttelijän ura. Tästä johtuen ei ole yllätys, että Cassady McClincy on vähitellen nousemassa tähteyteen, tullakseen yhdeksi parhaista näyttelijöistä. Vuodesta 2020 lähtien Cassady McClincyn nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 456 000 Yhdysvaltain dollaria.

Cassady Mclincy Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiCassady McClincy
NimimerkkiCassady
Ikä19-vuotias
Syntymäpäivä1. syyskuuta 2000
AmmattiNäyttelijä
Kuuluisa1. Televisiosarja The Walking Dead vuodesta 2019

2. Rooli Netflixin alkuperäisessä Ozark-sarjassa vuonna 2017

SyntymäpaikkaLos Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat
Kansallisuusamerikkalainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliNainen
EtnisyysValkoinen kaukasialainen syntyperä
ZodiacNeitsyt
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'4"

Senttimetrit: 163 cm

Mittarit: 1,63 m

PainoPaino: 55 kg

Paunaa: 121 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

32-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko30 C
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriTumman ruskea
Vaatekoko3 (USA)
Kengännumero6 (USA)
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Ei tiedossa

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimaton
Ex-poikaystäväEi tunnettu
PoikaystäväYksittäinen
Aviomies/puolisoEi mitään
LapsetEi mitään
koulutus
koulutusValmistua
YliopistoKalifornian osavaltion yliopisto
KouluPaikallinen lukio
Suosikki
LempiväriPunainen
Lempi ruokameksikolainen
Suosikki lomakohdeMannermainen ruoka
HarrastuksetLukeminen, Matkustaminen
Suosikkimatka

Kohde

Pariisi
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 456 000 Yhdysvaltain dollaria
Sponsorit/mainoksetEi tunnettu
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram

Lue myös: Ignacio Anaya García (Nachos Inventor) Wiki, Bio, Ikä, Kuolinsyy, Nettovarallisuus, Vaimo, Ura, Faktat

Cassady Mclincyn faktat

  • Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  • Nuori näyttelijä sai suuren tauon Jackien roolissa vuonna 2018 menestyneessä elokuvassa "Love, Simon".
  • Cassady McClincy elokuvassa Walking Dead: Lydia oli jo jonkin aikaa ymmärtänyt, että hänen äitinsä piti kuolla, mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että se oli silti hänen äitinsä. Hänellä on edelleen paljon sisäistä myllerrystä meneillään ja hän on hyvin ristiriitainen siitä, mitä hänen pitäisi tarkalleen ottaen tuntea tästä kaikesta. Hän saattaa yrittää piilottaa sen, mutta hän ei todennäköisesti pysty pitämään näitä ajatuksia ja tunteita tukahdutettuina ikuisesti.
  • TV Insiderin haastattelun mukaan hän jakaa roolitunteensa roolistaan ​​sarjassa, rakastin kohtauksen kuvaamista! Työskentely Melissan (McBride) kanssa on suuri kunnia, ja olen niin kiitollinen kirjoittajille sellaisista kohtauksista. Lydia tuntee Carolin tuskan Henryn (Matthew Lintz) menettämisestä ja tuntee myötätuntoa häntä kohtaan. He ovat molemmat käyneet läpi niin paljon, ja vaikka Carol tekee huonoja päätöksiä yrittäessään selviytyä tappioistaan, Lydia näkee kaiken läpi ja tietää, että hänellä on hyvä sydän ja hän on hyvä ihminen.

Lue myös: Adande Thorne (Youtuber) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Treffit, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found