Patrick Mahomes II (Jalkapalloilija) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Sulhas, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Patrick Mahomes II on amerikkalaisen jalkapallon pelinrakentaja Kansas City Chiefsin National Football Leaguessa. Hänet tunnetaan entisen Major League Baseballin (MLB) syöttäjä Pat Mahomesin poikana. Aluksi hän pelasi collegejalkapalloa ja college baseballia Texas Tech Universityssä. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Patrick Mahomes II:n Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Patrick Mahomes II Pituus ja paino

Kuinka pitkä on Patrick Mahomes II? Hän seisoo 6 jalkaa 3 tuuman korkeudella tai muuten 1,91 metrin tai 191 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 230 kg tai 104 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 12 US.

Patrick Mahomes II ikä

Kuinka vanha on Patrick Mahomes II? Hänen syntymäpäivänsä osuu 17. syyskuuta 1995. Tällä hetkellä hän on 25-vuotias. Hänen horoskooppi on Neitsyt. Hän syntyi Tylerissä, TX. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Patrick Mahomes IIWiki/Bio
Oikea nimiPatrick Mahomes II
NimimerkkiPatrick
Kuuluisa AsJalkapalloilija
Ikä25 vuotta vanha
Syntymäpäivä17. syyskuuta 1995
SyntymäpaikkaTyler, TX
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,91 m (6 jalkaa 3 tuumaa)
Painonoin 203 kg (104 lbs)
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero12 (USA)
Tyttöystävä/sulhasBrittany Matthews
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 10 miljoonaa dollaria (USD)

Patrick Mahomes II:n sulhanen ja tyttöystävä

Kuka on Patrick Mahomes II:n tyttöystävä? Hän on suhteessa sosiaalisen median tähtiin ja näyttelijä Brittany Matthewsiin. Hän on myös kuntovalmentaja. Tällä hetkellä hän on myös erittäin keskittynyt uraansa.

Patrick Mahomes II -ura

Mahomes aloitti toisen kauden Texas Techissä pelinrakentajan aloittelijana. Kauden 2015 ensimmäisessä pelissä Mahomes syötti 425 jaardia ja neljä touchdownia, kun hän voitti 59–45 Sam Houston State Universityn. Hän voitti Sammy Baugh Trophyn vuonna 2016 Texas Tech Red Raidersin pelinrakentajana. Hän teki NCAA:n ennätyksen yhden pelin jaardeissa 819:llä vuonna 2016 ja tasapeli yhden ottelun jaardien ennätyksen samassa pelissä 734:llä.

Patrick Mahomes II:n nettoarvo

Mikä on Patrick Mahomes II:n nettovarallisuus? 20. heinäkuuta 2017 Chiefs allekirjoitti Mahomesille täysin taatun neljän vuoden 16,42 miljoonan dollarin sopimuksen, joka sisälsi 10,08 miljoonan dollarin allekirjoitusbonuksen. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 10 miljoonaa dollaria (USD).

Faktaa Patrick Mahomes II:sta

  1. Mahomesin isä Pat Mahomes on entinen Major League Baseball -syöttäjä.
  2. Mahomes on kristitty.
  3. Hänen ensimmäinen kannatuksensa tuli Huntilta, kun hän paljasti rakkautensa mausteketsuppiin.
  4. Hänet nimettiin myös Madden NFL 20:n kansiurheilijaksi, ja hänestä tuli ensimmäinen kansille päässyt Chiefs-pelaaja.
  5. Mahomes ja Matthews asuvat Kansas Cityssä, Missourissa.

Lue myös: Natalia Diamante Bryant (Kobe Bryantin tytär) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Poikaystävä, Sisarukset, Vanhemmat, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found