Portia de Rossi (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Seksuaalisuus, Häät, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Portia de Rossi on amerikkalainen entinen näyttelijä, malli ja hyväntekijä, joka nousi tunnetuksi näyttelemällä Lindsay Bluthia, Jeffrey Tamborin George Bluthin hemmoteltua ja unohtumatonta tytärtä omituisessa komediasarjassa "Arrested Development". Hän näytteli myös Veronica Palmeria amerikkalaisessa television sitcomissa Better Off Ted vuosina 2009–2010. Lisäksi hänet tunnetaan myös naimistaan ​​koomikko, näyttelijä ja televisiojuontaja Ellen DeGeneresin kanssa. Viritä elämäkerta!

Portia de Rossin pituus, paino ja fyysiset tilastot

Kuinka vanha on näyttelijä Portia de Rossi? Tällä hetkellä hän on 47-vuotias. Hän syntyi Horshamissa Victorian osavaltiossa Australiassa. Hänestä tuli Yhdysvaltain kansalainen syyskuussa 2011. Kuinka pitkä Portia de Rossi on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 57 kg tai 125 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-25-36 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 D. Hän on myös fitness. Hän on pakkomielle puhtaasta syömisestä ja helpoista kuntoilurutiineista.

Portia de Rossin häät

Vuonna 2008 hän solmi keskusteluohjelman juontaja ja koomikko Ellen DeGeneresin kanssa. Kaksikko tapasi ensimmäisen kerran kulissien takana palkintoshowssa vuonna 2004. Myöhemmin hän kertoi julkisesti seksuaalisesta suuntautumisestaan. Hän ja DeGeneres kihlautuivat DeGeneresin kosiessa vuonna 2008 ja menivät naimisiin Beverly Hillsin kodissaan 16. elokuuta 2008. DeGeneresistä ja de Rossista tuli vegaaneja vuonna 2008, vaikka DeGeneres ilmoitti, ettei hän ole enää vegaani. He ovat adoptoineet useita pelastuseläimiä.

Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hän oli naimisissa dokumenttielokuvatekijä Mel Metcalfen kanssa vuosina 1996–1999. Sen jälkeen, vuosina 2001–2004, de Rossi seurusteli ohjaaja Francesca Gregorinin kanssa. Myöhemmin pari erosi loppuvuodesta 2004, koska Portia de Rossi alkoi seurustella nykyisen aviomiehensä DeGeneresin kanssa. Tällä hetkellä pariskunnalla ei ole lapsia.

Lisäksi TV Guide sisällytti hänet ja Ellen DeGeneresin Power A-List -pareihinsa vuonna 2007.

Portia de Rossi Seksuaalisuus

Portia de Rossi on lesbo. Hän oli hyvin shilly-shally ja tunsi alhainen kertoa julkisesti hänen seksuaalisuudestaan. Vuonna 2005 tultuaan suhteeseen Ellen DeGeneresin kanssa hän vahvisti seksuaalisuutensa ja tuli esille lesbona. Tuolloin hän ei tuntenut yhtään kuuluisaa naista, joka olisi avoimesti lesbo. Hän tuntee olonsa niin epämukavaksi kutsuessaan itseään lesboksi tuolloin. Mutta nyt hän ilmoitti avoimesti ja teki hyvin selväksi, että hän on lesbo ja nauttii elämästään omilla ehdoillaan eikä minkään muun.

Portia de Rossin perhe

Portia de Rossi kuului vanhemmilleen Margaretille, lääkärin vastaanottovirkailijalle, ja Barry Rogersille, joka oli osittain juutalainen. Kun hän oli yhdeksänvuotias, hänen isänsä kuoli. Hän varttui Grovedalessa. Vuonna 1988, 15-vuotiaana, Rogers otti käyttöön nimen Portia de Rossi, jolla hänet tunnetaan edelleen parhaiten. Koulutuksensa mukaan hän osallistui Geelong Grammar Schooliin. Myöhemmin hän ilmoittautui Melbournen yliopistoon. Hän opiskeli siellä lakia.

Portia de Rossin ura

Urastaan ​​​​puhuessaan hän työskenteli alun perin Australian vuoden 1994 elokuvassa, Sirens. Myöhemmin hän muutti Los Angelesiin näyttelijäuransa vuoksi. Hän saapui vierailevana roolina useissa TV-ohjelmissa ja pysyvässä roolissa Nick Freno: Licensed Teacher -elokuvassa. Tämän jälkeen hän mainostettiin tähteeksi näyttettyään elokuvassa Scream 2.

Hän sai valtakunnallista huomiota, kun hän liittyi Ally McBealin päärooleihin vuonna 1998. Hän sijoittui 69. sijalle Stuff Magazine -lehden 100 seksikkäimmän naisen listalla, 31. sijalla Femme Fatalesin seksikkäimpien naisten 2003 -listalla ja 24. sijalla Maximin 100 seksikkäimmän naisen luettelossa vuonna 2004; vuoden 2006 lopulla Blender-lehti listasi hänet yhdeksi elokuvan ja television kuumimmista naisista. Hänet oli myös yksi 100 kauneimmasta People-erikoispainoksessa.

Portia de Rossi Net Worth

Kuinka paljon on näyttelijä Portia de Rossin arvo? Hänen nettovarallisuutensa on noin 50 miljoonaa dollaria. Näytteleminen on hänen ensisijainen tulonlähde.

Portia de Rossi Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiPortia Lee James DeGeneres
NimimerkkiPortia de Rossi
Ikä47 vuotta vanha
Syntymäpäivä31 päivänä tammikuuta 1973
AmmattiNäyttelijä, malli, hyväntekijä
KuuluisaAmerikkalainen draamasarja Ally McBeal
SyntymäpaikkaHorsham, Victoria, Australia
Kansallisuusaustralialainen, amerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Seksuaalisuuslesbo
UskontoKristinusko, juutalainen
SukupuoliNainen
ZodiacVesimies
Nykyinen asuinpaikkaLos Angeles, Kalifornia
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'6"

Senttimetrit: 167 cm

Mittarit: 1,67 m

PainoPaino: 57 kg

Paunaa: 125 lbs

Kehon mitat

(rinta-vyötärö-lantio)

34-25-36 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 D
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero7 (USA)
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 50 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria
Sponsorin tulotNoin 20,5 miljoonaa puntaa
Perhe
VanhemmatIsä: Barry Rogers

Äiti: Margaret

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimisissa
TreffitEllen DeGeneres (vuodesta 2004)
Ex-poikaystävä?Mel Metcalfe

(s. 1996; jaot. 1999)

Aviomies / puolisoMel Metcalfe (eronnut)
Lapset?Ei mitään
TytärEi mitään
PoikaEi mitään
koulutus
Korkein pätevyysValmistua
YliopistoMelbournen yliopisto
KouluGeelongin lukio
Suosikki
LempinäyttelijäWill Smith
SuosikkinäyttelijäAngelina Jolie
LempiväriVaaleanpunainen
Suosikkikeittiömeksikolainen
Alkoholisti?Kyllä (ajoittain)
Lemmikkieläinten rakastaja? Joo
Suosikki loma

Kohde

Kreikka
HarrastuksetMatkustaminen, voimistelu, romaanien lukeminen
Sosiaalisen median tili
Linkki sosiaalisen median tiliinInstagram

Lue myös: Estelle Asmodelle (malli) Bio, Wiki, Poikaystävä, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Faktat

Portia de Rossin faktat

  • Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  • Hänellä on miljoonia seuraajia sosiaalisen median alustoillaan.
  • Hän esittää Jason Batemanin sisarta elokuvassa Arrested Development.
  • Hänestä tuli innokas hyväntekeväisyysjärjestöjen, kuten Locks of Love ja Alley Cats, kannattaja.
  • De Rossi tukee erilaisia ​​hyväntekeväisyysjärjestöjä, mukaan lukien Locks of Love -ryhmä, joka tarjoaa hiuksista peruukkeja.
  • Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  • De Rossi ja DeGeneres ovat The Gentle Barnin vahvoja kannattajia, joka on Kalifornian pahoinpideltyjen eläinten turvapaikka.
  • Hänen Instagram-biografiansa lukee: "Entinen näyttelijä ja nyt General Publicin, taiteen kuratointi- ja kustantajayhtiön, omistaja. Seuraa minua generalpublic.artissa”.

Lue myös: Kylie Jenner (malli) Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vartalon mitat, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Wiki, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found