Robert Sandberg (kokki) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Robert Sandberg tunnetaan paremmin aikuisen näyttelijä Mia Khalifan aviomiehenä. Hän tapasi Mia Khalifan Kööpenhaminassa, Tanskassa ensimmäistä kertaa. Robert työskenteli tuolloin Michelin-tähdellä palkitussa ravintolassa "Kong Hans Kaelder". Lisäksi Robert Sandberg on ammattikokki ja tunnetaan työstään sous-kokina Kong Hans Kaelderissa Kööpenhaminassa. Hänet tunnetaan myös siitä, että hän jakaa Instagram-tililleen kuvia aterioistaan, joita hän sekä kokkaa että syö. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Robert Sandbergin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, nettovarallisuudesta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Robert Sandberg Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Robert Sandberg? Hän seisoo 5 jalkaa 9 tuuman korkeudella tai muuten 1,79 metrin tai 179 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US.

Robert Sandbergin ikä

Kuinka vanha on Robert Sandberg? Hänen syntymäpäivänsä osuu 17. tammikuuta 1993. Tällä hetkellä hän on 27-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Kauris. Hän syntyi Ruotsissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Robert SandbergWiki/Bio
Oikea nimiRobert Sandberg
NimimerkkiRobert
Kuuluisa As1. Kokki

2. Aikuisen näyttelijän aviomies

Mia Khalifa

Ikä27-vuotias
Syntymäpäivä17. tammikuuta 1993
SyntymäpaikkaRuotsi
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 9 tuumaa (1,79 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Runkotilastotnoin 41-31-35 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero10 (USA)
VaimoMia Khalifa
LapsetEi mitään
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Robert Sandbergin vaimo

Lue myös: Mia Khalifa (aikuisnäyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Kuka on Robert Sandbergin aviomies? Hän on naimisissa Mia Khalifan kanssa. Maaliskuussa 2019 hän meni kihloihin Mian kanssa. He menivät naimisiin kotonaan kesäkuussa 2020 sen jälkeen, kun heidän alkuperäinen seremoniansa siirrettiin COVID-19-pandemian vuoksi. Robert kosi Mia Khalifaa maaliskuussa 2019 Smyth-ravintolassa Chicagossa.

Robert Sandbergin ura ja nettoarvo

Mikä on Robert Sandbergin nettovarallisuus? Vuonna 2016 hän voitti Worldchefs Hans Buckens - Young Chef Challengen. Robert on työskennellyt myös Maaemo-ravintolassa Oslossa, Norjassa. Tämän jälkeen hän muutti Los Angelesiin, Yhdysvaltoihin. Hän ylläpitää myös YouTube-kanavaa nimeltä Robert and Mia, jolla on yli 200 000 tilaajaa. Hänen nettovarallisuutensa on noin 3 miljoonaa dollaria (USD).

Robert Sandberg Faktat

  1. Hänen ruoanlaittotaitonsa ovat houkutelleet monia ihmisiä, jotka tekevät maukkaita ruokia.
  2. Hän syntyi 17. tammikuuta 1993 Ruotsissa isälleen Johan Sandbergille ja äidilleen Sandberg Monialle.
  3. Hänellä on myös sisaruksia.
  4. Kokilla on kolme sisarusta, nimittäin Anna, Fredrik ja Julie.
  5. Hän osallistui Culinary Arts -harjoitteluun Pariisissa.
  6. Robert Sandberg -kokilla ja hänen sulhasllaan on YouTube-kanava Robert and Mia, jonne he laittavat videoita itsestään.
  7. Osa videoista sisältää meikkivideon, jossa hän meikkaa hänelle, sekä kysymys-vastausvideon monien muiden joukossa.

Lue myös: CZN Burak (Ravintoija) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found