Leah Weber (Larry Weberin tytär) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Isä, Nettovarallisuus, Faktat

Leah Weber on julkkislapsi ja yleisradiotoimittaja. Hänet tunnetaan paremmin Larry Weberin ja Joy Arceneaux'n tyttärenä. Tämän lisäksi hän nousi myös tunnetuksi yrittäjä Dexter Scott Kingin vaimona. Dexter on Martin Luther Kingin poika. Dexter meni naimisiin 59-vuotiaana. Pariskunta asuu tällä hetkellä Atlantassa, joka on Georgiassa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Leah Weberin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, isästä, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Leah Weber Pituus ja paino

Kuinka pitkä Leah Weber on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 korkeana tai 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 129 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 32-29-38 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Leah Weberin aika

Kuinka vanha on Leah Weber? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on todennäköisesti 40-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen äitinsä nimi on Joy Arceneaux. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Leah Weber isä

Leah Weberin isän nimi on Larry Weber. Hän on Bostonissa, MA:ssa päämajaansa pitävän viestintätoimiston Racepoint Globalin perustaja, puheenjohtaja ja toimitusjohtaja. Hän on maailman suurin Internet-markkinointiyhdistys ja toimii MITX:n hallituksen puheenjohtajana.

Lue myös: Gekyume Onfroy (XXXTentacion Son) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Syntymäpäivä, Äiti, Isä, Etnisyys, Faktat

Leah Weber Wiki

Leah WeberWiki/Bio
Oikea nimiLeah Weber
NimimerkkiLeah
Kuuluisa AsLarry Weberin tytär

ja Joy Arceneaux

Ikä40-vuotias
Syntymäpäivä7. elokuuta 1995
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 57 kg (129 lbs)
Kehon mitatnoin 32-29-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
Aviomies/puolisoDexter King
Nettovarallisuusnoin 1,8 miljoonaa dollaria (USD)

Leah Weber aviomies

Kuka on Leah Weberin aviomies? Hän on naimisissa Dexter Kingin kanssa. Atlanta-Journal Constitution raportoi, että heinäkuussa 2013 Dexter meni naimisiin morsiamensa Leah Weberin kanssa yksityisessä seremoniassa Kaliforniassa.

Lue myös: Annalise Bishop (Jamie Foxx-tytär) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Isä, Äiti, Faktat

Leah Weber Net Worth

Mikä on Leah Weberin nettovarallisuus? Hän kuuluu rikkaasta perhetaustasta. Hänen miehensä nettovarallisuuden arvioidaan olevan yli 1,8 miljoonaa dollaria (USD).

Leah Weberin faktat

  1. Leah Weberin aviomiehen Dexter syytti Atlanta-Journalin perustuslakia "rajusta hyökkäämisestä".
  2. Hänen perheensä sen jälkeen, kun sanomalehti julkaisi saksalaisen televisio-ohjelman väitteen, jonka mukaan hänen sisarensa Bernice halusi 4 000 dollaria tai 5 000 dollaria kymmenen minuutin haastattelusta, minkä King kiisti.
  3. Leah ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  4. Valkoinen on hänen lempivärinsä.
  5. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.
  6. Koulutukseltaan Leahin aviomies King osallistui demokraattien kansalliskokoukseen vuonna 1972, mikä sai hänet kiinnostumaan politiikasta.

Lue myös: Avielle Janelle Hernandez (Aaron Hernandezin tytär) Wiki, Bio, Ikä, Vanhemmat, Lapsuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found