Lisa Boothe (Journalisti) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Lisa Boothe on amerikkalainen toimittaja, näytelmäkirjailija, poliittinen kommentaattori ja republikaanistrategi, joka työskentelee tällä hetkellä Fox Newsilla. Hän nousi ensimmäisen kerran tunnetuksi bloggaajana ja poliittisena kommentaattorina esiintyessään Outnumbered-ohjelmassa. Hänet tunnustettiin panoksestaan ​​The Huffington Postissa ja esiintymisestä eri televisioverkoissa poliittisena asiantuntijana. Hän on esiintynyt CNN:ssä, Fox Newsissa, BBC:ssä, MSNBC:ssä ja muissa verkoissa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Lisa Boothen Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Lisa Boothe pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Lisa Boothe? Hän seisoo 5 jalkaa 2 korkeana tai 1,12 metrin tai 112 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 33-26-38 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Lisa Boothe elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Lisa Boothe? Hänen syntymäpäivänsä osuu 3. helmikuuta 1985. Hän on 35-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Länsi-Virginiassa, Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Lisalla on kolme veljeä, nimittäin Ryan Jeffrey, Michael Robert ja James Christopher Boothe. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. hän valmistui valtiotieteiden ja valtiotieteen kandidaatiksi.

Lue myös: Joan Acocella (toimittaja) Nettovarallisuus, Ikä, Pituus, Paino, Puoliso, Faktat

Lisa BootheWiki/Bio
Oikea nimiLisa Boothe
NimimerkkiLisa
Kuuluisa AsToimittaja, Poliittinen

Kommentaattori, republikaanistrategi

Ikä35-vuotias
Syntymäpäivä3. helmikuuta 1985
SyntymäpaikkaLänsi-Virginia, Yhdysvallat
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 2 tuumaa (1,12 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 33-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Lisa Boothe poikaystävä

Kuka on Lisa Boothen poikaystävä? Hän ei ole vihjannut mitään henkilökohtaisesta elämästään. Hän pitää henkilökohtaisen elämänsä piilossa. Lisäksi hänen aikaisempi treffihistoriansa ei myöskään ole julkisesti tiedossa.

Lisa Boothe Net Worth

Mikä on Lisa Boothen nettovarallisuus? Hän aloitti journalistisen uransa vuonna 2001 WVIR-TV:ssä. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 200 000 dollaria (USD).

Lue myös: Mona Kosar Abdi (toimittaja) Nettovarallisuus, Poikaystävä, Treffit, Ikä, Pituus, Paino, Bio, Wiki, Faktat

Lisa Boothen ura

Lisa Boothe työskenteli alun perin WPA Researchin johtoryhmän kanssa ja osallistui poliittisiin kampanjoihin. Hänestä tuli myös FNC:n parhaiden ohjelmien poliittinen analyytikko ja kommentaattori. Hän on työskennellyt useiden tarinoiden parissa, kuten To Catch a Serial Killer -elokuvan parissa, jonka ansiosta hän voitti hopeaa maailman parhaan tutkintaraportin palkinnon vuonna 2012.

Lisa Boothe Faktat

  1. Lisa Boothe on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla, ja sillä on valtava fani seuraamassa siellä.
  2. Hän on ilmiömäinen toimittaja, poliittinen analyytikko ja kommentaattori.
  3. Hän on High Noon Strategiesin perustaja ja puheenjohtaja.
  4. Hän on myös republikaanien strategi.
  5. Hän on innokas koiran rakastaja, ja hänellä on myös lemmikkikoira nimeltä Bella Bean.

Lue myös: James Longman (Journalisti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Treffit, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found