Avery Shoaf (yrittäjä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Avery Shoaf on mekaanikko, restaurointiasiantuntija ja realitytähti. Hänet tunnetaan ilmiömäisistä insinööritaidoistaan. Useimmat ihmiset uskovat, että hän voi työskennellä käytännössä minkä tahansa autotalliin tuotavan auton kanssa. Tällä hetkellä hän ja muutama muu mekaanikko työskentelevät Mike Hallilla. Avery on Miken oikea käsi ja helposti yksi kaupan arvokkaimmista omaisuudesta. Tämän lisäksi hän on aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Avery Shoafin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Avery Shoaf Age

Kuinka vanha on Avery Shoaf? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on todennäköisesti 50-vuotias. Hän syntyi ja kasvoi Kanadassa. Hänellä on Kanadan kansalaisuus.

Avery Shoafin korkeus ja paino

Kuinka pitkä Avery Shoaf on? Hänen pituutensa arvioidaan olevan 6 jalkaa 2 tuumaa. Hän on myös ylläpitänyt lihaksikasta vartaloa, jonka keskimääräinen paino on 75 kg tai 165 lbs. Hänellä on mustat silmät ja hänen hiuksensa ovat myös mustat.

Avery-Shoaf-ikä

Lue myös: Barbara Kavovit (Yrittäjä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Avery Shoaf Wiki

Avery ShoafWiki/Bio
Oikea nimiAvery Shoaf
NimimerkkiAvery
Kuuluisa AsMekaanikko, restaurointiasiantuntija,

ja Tositähti

Ikä50-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNA
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,83 m (6 jalkaa 2 tuumaa)
Painonoin 75 kg (165 lbs)
Kehon mitatnoin 44-34-42 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero10 (USA)
Lapset1
Vaimo/puolisoNaimaton
Nettovarallisuusnoin 100 000 dollaria (USD)

Avery Shoafin vaimo

Kuka on Avery Shoafin vaimo? Hän ei ole vielä naimisissa eikä hänellä ole toistaiseksi vaimoa. Avery Shoaf on hyvin salaperäinen henkilökohtaisen elämänsä suhteen, eikä ole paljastanut mitään tietoja treffielämästään. Hän yleensä ohittaa tyttöystäväänsä koskevat kysymykset. Myöskään hänen aiemmasta deittailuelämästään ei ole tietoa. Koska hänen henkilökohtaisesta elämästään puuttuu avoimuus, on epäselvää, onko hän sinkku vai parisuhteessa. Vaikka hän ei ole paljastanut mitään tietoja deittielämästään. Lisäksi Averyllä on poika nimeltä Shafin Shoaf.

Avery-Shoaf-faktoja

Lue myös: Norma Gigaba (Yrittäjä) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Aviomies, Lapset, Ura, Faktat

Avery Shoaf Net Worth

Kuinka paljon Avery Shoafin nettoarvo on? Hän pyörittää omia tavaroitaan, kuten hattuja, t-paitoja ja muita keräilyesineitä. Tällä hetkellä Avery Shoafin nettovarallisuuden kerrotaan olevan 100 000 dollaria (USD).

Faktat Avery Shoafista

  1. Avery Shoaf Instagram-käyttäjänimi on "@averyshoaf4real".
  2. Hänellä on seuraajia 37,5 000. Avery kuvailee itseään sivullaan lihaksikkaaksi Macgyveriksi.
  3. Avery ja hänen poikansa työskentelivät kotona uuden rakennuksen parissa pitäen sosiaalista etäisyyttä karanteenin aikana.
  4. Avery on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Valkoinen on yksi hänen lempiväristään.

Lue myös: Rob Dyrdek (Yrittäjä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Lapset, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit