Carmella Rose (malli) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Carmella Rose tuli ensin suosituksi Instagramissa ja on sittemmin kerännyt seuraajia eri alustoilla. Hän on myös ammattimainen malli. Hän on koristellut Maximin ja Playboyn kansia. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Carmella Rosen Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Carmella Rose Pituus ja paino

Kuinka pitkä on Carmella Rose? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 32-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 30 C. Hän on myös fitnessfriikki.

Carmella Rosen ikä

Kuinka vanha on Carmella Rose? Hänen syntymäpäivänsä osuu 3. lokakuuta 1995. Hän on 25-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vaaka. Hän syntyi Kaliforniassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on nuorempi sisko nimeltä Angie. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Angie Varona (malli) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Vartalon mitat, Vanhemmat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Carmella RoseWiki/Bio
Oikea nimiCarmella Rose
NimimerkkiCarmella
Kuuluisa AsMalli, sosiaalisen median tähti
Ikä25 vuotta vanha
Syntymäpäivä3. lokakuuta 1995
SyntymäpaikkaKalifornia, Yhdysvallat
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 32-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko30 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväJuanpa Zurita
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Carmella Rosen poikaystävä

Kuka on Carmella Rosen poikaystävä? Camella on suhteessa meksikolaisen vloggerin Juanpa Zuritan kanssa. Hän on sosiaalisen median vaikuttaja, näyttelijä ja malli. He ovat seurustelleet vuodesta 2018 lähtien.

Carmella Rose Net Worth

Mikä on Carmella Rosen nettovarallisuus? Mallin työ on hänen ensisijainen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Carmella Rose tosiasiat

  1. Carmella Rose jakoi hauskan tarinan hurjasta strippimatkastaan ​​aviomiehensä ystävien kanssa sosiaalisessa mediassa.
  2. Hän kehui usein litteää vatsaansa kiinnittäessään raskaasti peitetyn katseensa kameraan.
  3. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa.
  4. Hän jakaa muoti- ja elämäntapaselfieitä Instagramissa.
  5. Hän esitteli säännöllisesti tappavia käyriään, kun hän esitti kameraa kiihkeästi. Tällä hetkellä hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.

Lue myös: Naya Rivera (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Kuolinsyy, Poika, Aviomies, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit