Amy Slaton (Tammy Slaton Sister) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Amy Slaton verkossa tunnetaan paremmin nimellä TwilightQueen. Hän on amerikkalainen YouTuber ja sosiaalisen median persoona. Hänet tunnetaan hyvin meikkeihin liittyvien videoiden ja opetusohjelmien julkaisemisesta kanavallaan. Tämän lisäksi hän lataa myös haasteita, rutiinivideoita ja ruokasisältöä. Hyvin lyhyessä ajassa hän on kerännyt yli 370 000 tilaajaa. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Amy Slatonin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, kehon mitoista, sisaresta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Amy Slatonin ikä

Kuinka vanha on Amy Slaton? Hänen syntymäpäivänsä osuu 28. lokakuuta 1987. Hän on 33-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Skorpioni. Hän syntyi Kentuckyssa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on sisko nimeltä Tammy Slaton. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Amy Slaton Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Amy Slaton on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 85 kg. Hänen ruumiinsa mitat ovat 45-42-48 tuumaa. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää 42 C:n rintaliivit.

Amy Slaton Wiki

Amy SlatonWiki/Bio
Oikea nimiAmy Slaton
NimimerkkiAmy, TwilightQueen
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä33-vuotias
Syntymäpäivä28. lokakuuta 1987
SyntymäpaikkaKentucky
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 85 kg
Kehon mitatnoin 45-42-48 tuumaa
Rintaliivikupin koko42 C
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero6 (USA)
LapsetGage
puolisoMichael Halterman
Nettovarallisuusnoin 500 000 dollaria (USD)

Amy Slatonin aviomies

Kuka on Amy Slatonin aviomies? Hän solmi Michael Haltermanin kanssa. Pariskunta toivotti tervetulleeksi myös pojan nimeltä Gage marraskuussa 2020. Hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei myöskään tiedetä.

Lue myös: Lauren Alexis (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Amy Slatonin nettoarvo

Mikä on Amy Slatonin nettovarallisuus? Hänet nähtiin TLC-ohjelmassa 1000-Lb Sisters. Hänen kanavansa luotiin alun perin hänen ja hänen sisarensa yhteiskäyttötiliksi nimeltä Slaton Sisters. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta 500 000 dollaria (USD).

Amy Slatonin faktat

  1. Amy Slatonilla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
  3. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!
  4. Hän on kiitollinen faneistaan ​​ja saamastaan ​​miesten huomiosta.
  5. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!

Lue myös: Tammy Slaton (TV-persoonallisuus) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found