Aamna Sharif (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Aamna Sharif on intialainen televisionäyttelijä. Hän nousi kuuluisuuteen esittäessään Kashishin Kahiinissa Hogalle ja Komolika Chaubeyn/Sonalika Basun Kasautii Zindagii Kay 2:ssa. Hän työskenteli myös sarjassa nimeltä Hongey Judaa Na Hum. Vuonna 2009 hän teki Bollywood-debyyttinsä romanttisessa komediassa Aloo Chaat. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Aamna Sharifin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, nettovarallisuudesta, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Aamna Sharifin pituus ja paino

Kuinka pitkä Aamna Sharif on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset.

Aamna Sharifin ikä

Kuinka vanha on Aamna Sharif? Hänen syntymäpäivänsä osuu 16. heinäkuuta 1982. Tällä hetkellä hän on 38-vuotias. Hänellä on Intian kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Neitsyt. Hän syntyi Mumbaissa, Maharashtran osavaltiossa Intiassa.

Aamna SharifWiki/Bio
Oikea nimiAamna Sharif
NimimerkkiAamna
Kuuluisa AsTV-näyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä38-vuotias
Syntymäpäivä16. heinäkuuta 1982
SyntymäpaikkaIntia
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusintialainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontomuslimi
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
AviomiesAmit Kapoor
Lapset1
Nettovarallisuusnoin RS. 30 lakkia

Aamna Sharifin aviomies

Kuka on Aamna Sharifin aviomies? Sharif meni naimisiin elokuvan levittäjä-tuottajapoikaystävänsä Amit Kapoorin kanssa 27. joulukuuta 2013. Ennen avioliittoa he seurustelivat useita vuosia. Lisäksi he saivat pojan syyskuussa 2015.

Aamna Sharifin ura

Sharif alkoi saada tarjouksia eri merkkien mallinnustyöstä toisena yliopistovuotena. Hän aloitti uransa esiintymällä musiikkivideoissa. Sharif teki näyttelijädebyyttinsä Kashish Sinhan roolissa Kahiin To Hogassa Rajeev Khandelwalia vastapäätä. Vuosina 2012–2013 hän näytteli Muskaan Mishraa Sony TV:n Hongey Judaa Na Humissa vastapäätä Raqesh Vashisthia. Shariff teki elokuvadebyyttinsä vuoden 2009 Bollywood-elokuvalla Aloo Chaat vastapäätä Aftab Shivdasania. Samana vuonna hän näytteli myös Aao Wish Karein -elokuvassa Shivdasanin kanssa. Vuonna 2014 hän esiintyi Mohit Surin elokuvassa Ek Villain. Yksikään elokuvista ei kuitenkaan saanut hänen tunnustusta, jolloin hän palasi televisioon vuonna 2012 Hongey Judaa Na Humin kanssa. Vuonna 2019 Sharif teki paluun televisiossa kuuden vuoden jälkeen Star Plusin Kasautii Zindagii Kayssa, jossa hän esittää antagonistia Komolika Basua korvaten Hina Khanin.

Aamna Sharifin nettoarvo

Mikä on Aamna Sharifin nettovarallisuus? Vuonna 2012 Sharif paljasti kärsineensä akrofobiasta lapsuudesta asti. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin RS. 30 lakia.

Faktaa Aamna Sharifista

  1. Aamna Sharif syntyi 16. heinäkuuta 1982 Mumbaissa, Maharashtran osavaltiossa.
  2. Hän kuuluu intialaiselle isälle ja persialais-bahrainilaiselle äidille.
  3. Hän opiskeli St. Anne's High Schoolissa Bandrassa.
  4. Opiskellessaan yliopistossa hän tuli viihdeteollisuuteen mallina ja kaupallisena näyttelijänä.
  5. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Lue myös: Deepika Padukone (Näyttelijä) Bio, Wiki, Aviomies, Treffit, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found