Renee Gracie (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Renee Gracie on australialainen aikuisten elokuvanäyttelijä ja entinen kilpa-ajaja. Gracie kilpaili vuosina 2014 ja 2015 Porsche Carrera Cup Australian mestaruussarjassa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Renee Gracien Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, nettoarvosta, urasta, perheestä ja monista muista faktoista hänestä.

Renee Gracie Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Renee Gracie on? Hän seisoo 5 jalan 8 korkeudella tai 1,80 metrin tai 180 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 CC. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit vaaleanruskeat silmät ja mustat hiukset.

Renee Gracie Ikä

Kuinka vanha on Renee Gracie? Hänen syntymäpäivänsä osuu 5. tammikuuta 1995. Tällä hetkellä hän on 25-vuotias. Hänellä on Australian kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Kauris. Hän syntyi Brisbanessa, Australiassa.

Renee GracieWiki/Bio
Oikea nimiRenee Gracie
NimimerkkiRenee
Kuuluisa AsAikuinen näyttelijä, kilpa-ajaja
Ikä25 vuotta vanha
Syntymäpäivä5. tammikuuta 1995
SyntymäpaikkaBrisbane, Australia
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuusaustralialainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,80 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 CC
Silmien väriVaalean ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Lue myös: Abella Danger (aikuisnäyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Renee Gracie -poikaystävä

Kuka on Renee Gracien poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Oscarin näyttelijänä.

Renee Gracien ura

Vuonna 2013 hän oli ensimmäinen nainen, joka kilpaili kyseisessä mestaruudessa. Seuraavana vuonna hän saavutti viisi parasta 10 kilpailutulosta ja 100 prosentin kilpailun maaliennätyksen. Vuonna 2019 Gracie aloitti työskentelyn aikuisten elokuvanäyttelijänä ja lataa vain aikuisille suunnattua sisältöä tilaussivustolle OnlyFans väittäen, että "kilpa-autot eivät ole enää intohimoni".

Lue myös: Riley Reid (aikuinen näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Etnisyys, Nettoarvo, Faktat

Renee Gracien perhe

Renee Gracien isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Vuonna 2016 Gracie kilpaili toisella Supercars Dunlop -sarjan kaudellaan jälleen Paul Morris Motorsportissa. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu.

Renee Gracie Net Worth

Mikä on Renee Gracien nettovarallisuus? Hän jakaa muoti- ja elämäntapaselfieitä Instagramissa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 3 miljoonaa dollaria (USD).

Renee Gracien tosiasiat

 1. Malli esitteli säännöllisesti tappavia käyriään, kun hän esitteli kameraa kiihkeästi.
 2. Kaikissa kuvissaan hän näyttää tupakoivan kuumalta.
 3. Hän välähti säännöllisesti käyriään rentoutuessaan ulkona.
 4. Hän jakaa usein muoti- ja elämäntapa-selfiensä sosiaalisessa mediassa.
 5. Hänen harrastuksiinsa kuuluu tanssiminen ja laulaminen.
 6. Gracie siirtyi Dragon Motor Sportiin kolmanneksi kaudeksi uudelleen nimetyssä Super2-sarjassa.
 7. Hän myös teki yhteistyötä de Silvestron kanssa toisessa hyökkäyksessä Bathurst 1000:ssa, tällä kertaa Nissan Motorsportin valmistamassa Nissan Altima L33:ssa.
 8. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
 9. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
 10. Hän rakastaa matkustamista ja valokuvaamista.
 11. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
 12. Hänellä on kuuma, kiertelevä ja kurvikas vartalo.
 13. Hän on innokas tatuointien ystävä.
 14. Hän on yksi tunnetuimmista web-pohjaisista elämän tähdistä ja mediavaikuttajista amerikkalaisessa mediateollisuudessa.
 15. Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan.
 16. Renee Gracie käytti aikuisten elokuvateollisuudessa saadut tulot ostaakseen Mercedes Supercarin 350 000 Australian dollarilla.

Lue myös: Angela White (aikuinen näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found