Eva Gutowski (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Jos olet yksi niistä ihmisistä, jotka elävät fashionistana, Eva Gutowski on yksi henkilö, joka voi antaa sinulle paljon vinkkejä pelisi parantamiseen. Tällä 26-vuotiaalla YouTuberilla on helppoja ja uskomattomia vinkkejä, jotka voivat saada sinut hymyilemään hetkessä. Ruokavaliosta ja kuntoilusta kauneus- ja kosmetiikkavideoihin yksinkertaisiin arjen hakkeroihin – Eva Gutowskilla on kaikki yhdellä kanavallaan. Viritä elämäkerta ja tutustu Eva Gutowskin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, kehonmittoihin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Eva Gutowski Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Eva Gutowski on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Eva Gutowski Mitat

Mitkä ovat Eva Gutowskin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Lue myös: Chribbleys (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Eva Gutowski Wiki

Eva GutowskiWiki/Bio
Oikea nimiEva Gutowski
NimimerkkiEva
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä26-vuotias
Syntymäpäivä29. heinäkuuta 1994
SyntymäpaikkaBrea, CA
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväOlav Stubberud
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 45 000 dollaria (USD)

Eva Gutowski poikaystävä

Kuka on Eva Gutowskin poikaystävä? Vuonna 2020 hän alkoi seurustella Olav Stubberudin kanssa. Hän oli suhteessa Brent Riveran kanssa vuonna 2019 ja seurusteli Adam Bartosheskyn kanssa vuosina 2016–2018. Hän seurusteli myös aiemmin Andrew Kingsburyn ja Alex Hayesin kanssa.

Eva-Gutowski-faktoja

Lue myös: Maximilian Dood (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Eva Gutowskin nettoarvo

Kuinka paljon Eva Gutowskin nettovarallisuus on? Hän työskenteli kassana äiti- ja poppizzakaupassa ja opiskeli journalismia yliopistossa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 45 000 dollaria (USD).

Eva Gutowskin perhe

Eva Gutowskin isän ja äidin nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on sisko nimeltä Maya. Koulutuksensa perusteella hän on hyvin koulutettu.

Eva Gutowski Faktat

  1. Pohjimmiltaan amerikkalainen Eva on ostettu Orange Countysta, ja siksi kaikissa hänen kauneusvinkeissään ja hakkeissaan on monikulttuurinen sävy.
  2. Tämä sekoitus on hänen USP ja yksi tärkeimmistä syistä, miksi ihmiset kaikkialla maailmassa ovat erittäin houkuttelevia hänen YouTube-kanavaansa.
  3. Yli 11 miljoonalla tilaajalla ja yli 50 miljoonalla katselukerralla hänen vaikutuksensa nykyajan nuoriin on hyvin selitetty.
  4. Hän lopetti kokopäivätyönsä yritystoiminnassa ja päätti toteuttaa unelmansa tehdä videomaailmasta totta.
  5. Vaikka useimmat ihmiset eivät pysty luopumaan turvallisesta työstä, Eva päätti ottaa uskon harppauksen, ja hän on varmasti tehnyt älykkään liikkeen, joka on vaikuttanut miljoonien elämään positiivisella tavalla.

Lue myös: Itsfundy (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit