Catherine Oxenberg (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Kuka on Catherine Oxenberg? Hän on amerikkalainen näyttelijä. Häntä mainostettiin tähtikuviksi roolistaan ​​Amanda Carringtonina 1980-luvun parhaaseen katseluaikaan ilmestyneessä saippuaoopperassa Dynasty. Hän on Jugoslavian prinsessa Elizabethin ja Howard Oxenbergin tytär. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Catherine Oxenbergin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, tyttärestä, nettoarvosta ja monista muista faktoista hänestä!

Catherine Oxenberg Pituus ja paino

Kuinka pitkä Catherine Oxenberg on? Hän seisoo 5 jalkaa 4 korkeana tai 1,66 metrin tai 166 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Katariina OxenbergWiki/Bio
Oikea nimiKatariina Oxenberg
NimimerkkiCatherine
Kuuluisa AsSaippuaooppera näyttelijä
Ikä58-vuotias
Syntymäpäivä22. syyskuuta 1961
SyntymäpaikkaNew York City, NY
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 9 tuumaa
Painonoin 68 kg (149 lbs)
Kehon mitatnoin 42-32-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero10 (USA)
Tyttöystävä1. Ariel Diaz

2. Taylor Girlz

puolisoNA
NettovarallisuusNoin 700 000 dollaria

Catherine Oxenberg ikä

Kuinka vanha on Catherine Oxenberg? Hänen syntymäpäivänsä osuu 22. syyskuuta 1961. Tällä hetkellä hän on 58-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Neitsyt. Hän syntyi New Yorkissa, NY.

Lue myös: Paris Hilton (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Catherine Oxenberg aviomies

Kuka on Catherine Oxenbergin aviomies? Hän oli naimisissa kahdesti. Hän oli naimisissa Casper Van Dienin kanssa vuosina 1999–2015. Lisäksi hän oli vuoden naimisissa Robert Evansin kanssa vuonna 1998. Hän myös siunasi kolmella lapsella.

Catherine Oxenbergin nettoarvo

Mikä on Catherine Oxenbergin nettovarallisuus? Hän teki suuren debyyttinsä elokuvassa The Royal Romance of Charles and Diana, vuoden 1982 televisio-elokuvassa, jossa hän näytteli prinsessa Dianaa. Hän esiintyi hittitoimintadraamasarjassa Baywatch vuonna 2000, joka synnytti tähdet, kuten Pamela Anderson. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Catherine Oxenberg Faktat

  1. Hän on Jugoslavian prinsessa Elisabetin tytär.
  2. Vuodesta 2011 lähtien Oxenberg oli 3936. Yhdistyneen kuningaskunnan ja Commonwealth Realmsin valtaistuimen perimysjonossa.
  3. Koulutuksensa mukaisesti hän opiskeli Lycée Français Charles de Gaullessa Kensingtonissa Lontoossa, St. Paul's Schoolissa, Harvardin yliopistossa ja Columbian yliopistossa.
  4. Oxenbergin ensimmäinen avioliitto oli tuottaja Robert Evansin kanssa Beverly Hillsissä, Kaliforniassa, 12. heinäkuuta 1998.
  5. Hän ei ole niin aktiivinen sosiaalisen median alustoilla, kuten Instagram ja muut.

Lue myös: Chrissy Teigen (malli) Wiki, Bio, Lapset, Pituus, Paino, Kuvatilastot, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit