Susie Zhao (pokerinpelaaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Kuolinsyy, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Susie Zhao oli pokerinpelaaja, joka löydettiin kuolleena ja pahasti palaneena Michiganista. Hän oli yksi kuplivimmista ja energisimmista pelaajista. Hän tunnisti olevansa ammattimainen pokerinpelaaja, jonka kilpailumenestykseen sisältyi useita syviä voittoja World Series of Pokerin päätapahtumassa, jossa hän ansaitsi vuonna 2012 73 805 dollaria 90. sijalla. Tämän lisäksi hänen ruumiinsa löydettiin 13.7.2020 kello 8.05 osavaltion virkistysalueen parkkipaikalta, poliisin tiedotteen mukaan. Sijainti on Detroitin esikaupunkialueen laitamilla Oaklandin piirikunnassa. Tällä hetkellä tutkitaan tätä salaperäistä murhaa, ja on vaikea kuvitella, että hänellä olisi vihollisia. Viritä elämäkerta!

Susie Zhaon ikä

Kuinka vanha pokerinpelaaja Susie Zhao oli kuollessaan? Hän oli 33-vuotias. Hän syntyi vuonna 1987. Hänen tarkka syntymäaikansa ei ole tiedossa.

Susie Zhao Pituus ja Paino

Kuinka pitkä pokerinpelaaja Susie Zhao oli? Hän seisoo 5 jalkaa 6 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Lisäksi hänellä oli vaaleat hiukset ja tummanruskeat silmät.

Susie Zhao poikaystävä

Kuka seurusteli pokerinpelaaja Susie Zhaon kanssa? Hän ei ollut antanut minkäänlaista näkemystä romanttisesta elämästään. Hän piti henkilökohtaisen elämänsä erossa mediasta. Hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei myöskään tiedetä.

Susie Zhaon murha ja kuolemansyy

Heinäkuussa 2020 ei ole selvää, kuka hänet murhasi. 33-vuotiaan Zhaon jäänteet löydettiin pahoin palaneena osavaltion virkistysalueen parkkipaikalta White Lake Townshipissa. Zhaon murhaa tutkitaan heinäkuusta 2020 lähtien.

Susie Zhaon perhe

Hänen äitinsä ja isänsä nimiä ei tiedetä. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Koulutukseltaan hän oli hyvin koulutettu.

Susie Zhaon ura

Uransa mukaan Zhao tunnisti itsensä ammattilaispelaajaksi harvoin käytetyllä Twitter-tilillä, ja hänellä oli turnauksissa 224 671 dollaria. Zhao voitti tapahtuman rahaksi vuosina 2012, 2015 ja 2017. Erityisen syvä juoksu saavutti vuonna 2012, jolloin hän sijoittui 90. sijalle $73 805:llä. Facebook-profiilinsa mukaan Zhao asuu Los Angelesissa, oli myös kuulemma vakituinen alueen käteispeleissä ja esiintyi jopa "Live at the Bike" -kanavalla.

Hän oli yksi kuohuvimmista ja eloisimmista vastustajista, mitä minulla on koskaan ollut. Hän oli erittäin vahva pelaaja, joka halusi myös pitää hauskaa pöydässä. Muistatko hänet viidennestä päivästä 2015, @jeffplatt? Sydän särkyy lukiessani tätä. RIP Susie Zhao//t.co/eTdnV07N4q

— Clayton Fletcher (@claytoncomic), 21. heinäkuuta 2020

Yksi hänen pelitovereistaan ​​myös twiittasi: "Hän oli yksi kuplivimmista ja elävimmistä vastustajista, mitä minulla on koskaan ollut", kirjoitti Clayton Fletcher, joka pelasi Zhaon kanssa 2015 Mainissa. "Hän oli erittäin vahva pelaaja, joka halusi myös pitää hauskaa pöydässä."

Susie Zhaon nettoarvo

Mikä oli Susie Zhaon arvo? Hänen nettovarallisuutensa on noin miljoona dollaria. Pokeriura oli hänen ensisijainen tulonlähde.

Susie Zhao Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiSusie Zhao
NimimerkkiSusie
Ikä33 vuotta vanha (kuoli)
Kuoleman syyMurhata
Syntymäpäivä1987
AmmattiPokerin pelaaja
KuuluisaLöytyi kuolleena ja huonosti

Poltettu Michiganissa

SyntymäpaikkaYhdysvallat
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliNainen
ZodiacVaaka
Nykyinen asuinpaikkaLos Angeles, Kalifornia
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'6"

Senttimetrit: 167 cm

Mittarit: 1,67 m

PainoPaino: 55 kg

Paunaa: 121 lbs

Kehon mitat

(rinta-vyötärö-lantio)

33-25-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko30 D
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 1 miljoona Yhdysvaltain dollaria
Sponsorin tulotEi tunnettu
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Ei tiedossa

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Liann Yu

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimaton
PoikaystäväYksittäinen
Ex-poikaystävä?Ei tunnettu
Aviomies / puolisoEi mitään
Lapset?Ei mitään
TytärEi mitään
PoikaEi mitään
koulutus
Korkein pätevyysValmistua
YliopistoEi tunnettu
KouluPaikallinen lukio
Suosikki
LempinäyttelijäNA
SuosikkinäyttelijäNA
LempiväriVaaleanpunainen
Suosikkikeittiömeksikolainen
Alkoholisti?NA
Lemmikkieläinten rakastaja? Joo
Suosikki loma

Kohde

NA
HarrastuksetNA
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram, Facebook, Twitter (ei-aktiivinen)

Susie Zhaon tosiasiat

  • Pokeriura oli hänen elämänsä, josta hän nautti paljon.
  • Shakin mestari Jennifer Shahade twiittasi: "Niin surullinen Clayton. Muistan hänet hyvin. Söin illallista hänen kanssaan WSOP:lla.
  • Vegasissa toimiva lähetystoiminnan harjoittaja ja PokerGO:n The Big Blindin juontaja Jeff Platt twiittasi: "Hitto, niin surullisia uutisia. En muista häntä, mutta luulen, että hän oli poissa pöydästä, kun muutin sinne."
  • Lisäksi paikallinen uutisasema julkaisi seuraavan videon.

Lue myös: Tyler Skaggs (koripalloilija) Wiki, Bio, Kuolinsyy, Ikä, Pituus, Vaimo, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit